2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ayşegülcüm benimm..eren de ii kreşe gidiyordu haftada 3 gün ama çok rahatsızlandıı devamlı grip ,öksürük biraz ara verdik şimdilik ..bende özledim herkesii ne güzel günlerdii..hepsiyl face den görüşüyoruz..seninkile nasıllar..çok öpüyorum hayatımmm

Hoşgeldiniz kızlar ne iyi ettiniz tekrar döndünüz.Sizin yaramazlar nasıl?Biz zr bir hafta geçirdik ama artık daha iyiyiz antibiotiğimiiz kullanıp bol bol zıplarız:)
Burcu zencifilli balı denedik canım biraz acı ve değişik kokulu ama ben de dediğin giib şurup diye verdim.Zaten benimki şurup hastası şurup görsün ver ver içcecem:))))))))

hoşbulduk cnm...geçmiş olsun sizede.......ayy herkes hasta ya.....ne güzel şurubu seviyomuş..erene şantaj yapıorum öle içiyoo:))

merhaba arkadaşlar
geri dönen arkadaşlarımız tekrar hoşgeldiniz aramıza

bizde çok çok zor bir hafta atlattık
aynı akşam hem ben hem de onur hastalandık onur çok ateşlendi günlerce başını bekledim ateş çok korkutuyor beni 2 kez ateşli havale geçirdik Allah korusun çok korkuyorum en ufak ateşlenmede
bende 2 gün yattım gripten kalkamadım sağolsun annecim ikimize de baktı

görüşürüz kızlar

fatmacım geçmiş olsun size....kızlarrrrr hoşgeldiniz aramıza ama artık hep girin lütfen ne kadar çok kişi olursa o kadar bilgi paylaşımı ve sohbet oluyor.........benimkilerde bayıllıyor şurup içmeye hatta bazen içmek için sızlanırlar....burcucum ben sen gittin diye başka yerlere bakmaya başladım sonrada unutup çıktım canım kusura bakma

sağol aynurcum
onurun inadı tutmazsa çok severek içer ama inadı tuttuğunda çok zor oluyor içirmek

ege önce maalesef içimiyodu hatta zorla şurup verince de kusuyordu
ama şimdi şükür ki içiyor ama bu hastalık sırasında bıktı şurup içmekten ve içtikten sonra bana dönüp ' bu çok iiğrençç! ' diyodu
kızlar ben hala toparlanamdım neden böyle uzun sürdü anlamadım doktor da keçi gribi diye boşuna demiyoruz dedi hala burnum akıyor ve tıkanıyor off ya artık iyileşmek istiyorum

kızlar ne iyi ettiniz valla hoşgeldiniz herkesler gelsin ben çok sık gelemiyorum ama buralarda hep birileri oluyo
nurcancım demek eren kreşe başlamıştı ama hep o sorun yaşanıyo hastalık kapıp gelmeleri olmasa geçmiş olsun
arzucum hoşgeldin
diğer arzucum sende hoşgeldin nasıllar ece ve efe zoru atlattın artık yürüyomu efe paşa
fatmacım geçmiş olsun tatlım hala hastayız biz nası bi seneydi bu yıl fena salgın vardı bi de tv de duydum kızlar bronşit ve zatürre salgınmış resmen öyle hemen ciğere yerleşiyo mi,krop öksür öksür her yerim acıyo artık
fikriyecim oğluş ii olmuş çok şükür
aynurcum burcucumm kızlar siz nasılsınızz
benden şimdilik bu kadar kızlar çıkın çıkın gelin herkes gelsinnn tamammı nurcancımm topla herkesi hadi göreyim senii

bu sene herkes hasta yoksa bana mı öyle geliyor.ne oldu bu insanlara bilmeme.Sanırm beslememeize çok dikkat etmiyoruz.Dikakt etsekde piyasadaki besinler artık o kadar faydalı değil maalesef.
Şükür biz daha iyiyiz benim tek tük öksürüğüm var hala ama olsun tek Sanberk iyi lsun da başka bier şey istemem.
Ya kızlar bizde bu 2 yaş senromu tekrar döndü.Sanberk yine çok hareketlendi çok bağran bir çocuk oldu.Dün misafirler geldi ama nasıl bağrıyor gidin burdan bana da onlarla konuşamama izin vermiyor.anne onlarla konuşma konuşma bağrıp durudu.Sanırm artık disipline öğretmek gerk.Çocuktur ama bazı kuraları öğrenmesi gerk.bugünden yeni oyun kattım.misafirlik oyunu.Sanırm iyi gelecek misafir geldiğinde nasıll davranmasını gösteremk istiyorum.Hemen öğrenmesini beklemiyorum ama en azından not edip ilerde öğrencektir.Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz ne diyorsunuz çocuklarınıza.

ayşegül hijieni bahsetmişsin canım.Ne deyip grip eve girdimibiraz zor çıkar temizlikle alakalı değil canım.Senin çocukların okula gitiği için durum zorlaşıyor.Tam iyileşmeye başladığında onlar okula giidp yeni virüsler getiriyor.Sanırım biraz bağışlılık sisiteminzi güçlendirmeniz gerk ve sneeye mutla grip aşası yaptırın.Yüzde yüz kurumuz ama en azından hafifi atlatırsınız.

burcu iş ne oldu canım sen işe başlamayı düşünüyodun.Ah ben de artık çalılmak istiyorum sıkıldım ev hanımlığından.Ama bu krizde iş bulmak çok çok zorlaştıSanım bu yaz da evde kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…