canım demekki hazır değil henüz yada her çocuğun farklı ilgileri olabilir ali demekki resim yapmaktan pek hoşlanmıyor ege de öyle arabalarla falan oynamıyor pek hep yapboz lego ve resim türü şeyler yapıyor aşağı iniyoruz bir süre sonra sıkılıp eve gidelim diyor :)selam canlarım nasılsınızz bi görünüp bi kayboluyorum ama yoğunluk ve yorgunluktan oluyo inanın(
aynurcum burcucum fikriyecim iyimisiniz kızlarrr aslı hiç uğramamış galiba inş sorunları hallolmuştur
küçük oğluşa gelince bez işi hala olmadı niyetide yok şimdilik ama ben diğer çocuklarıma olduğu gibi bunada ısrar etmiyorum nasılsa bi gün söyliyecek .. bu arada oğluş resim yapmaktan oyun hamuruyla oynamktan falanda hoşlanmıyo ..varsa yoksa oyun hihoyyythihoyyytbende zorlamıyorum zaten zorla olmuyoda nasıl sevdirebilirim onu da bilmiyorum abisi ablası yapar resim ama göz ucuyla bile ilgilenmez herhalde henüzhazır değil maaşallah yavrucaklarınızaa ...bizden haberler böyle gelişmeler olursa yazarım çok öpüyorum hepinizii kuzularınızıda:1hug::ecrin_bebek:
canım önemli değil anlıyorum seni ege de bilgisayara bakmamdan hoşlanmıyor şu an uykuda amaburcu canım kusurama bakma akşam bir iyi geceler demeden çıkmak zorunda kaldım.Tam yazarken Sanberk bi ağlamaya mı desem daha doğrusu bağrmaya başladı pat kapattı pc.Kızdı bana .Zaten beni pc başında görünce çok kızıyor biliyor ilgim başka yerde olduğunu.
Ayşegül evet canım 3 çocukla zor oluyor.Resim ve hamur işi gelince hiç canını sıkma hoşlanmıyor demekki şuan için ilgisini çekmeyen bir şeydir.
Sanberk için söyleyim daha önceden de söylemiştim küplerle legolarla hiç oynaka istemezdi çeşit çeşit lego aldık ama yok sevmedi.Sonra bir gün kendisi çıkartı ve ne göreyim büyük küplerden çok güzel bir şekilde 8 tane dizmiş.Demeki dah aönceden bu oyun bir anlama vermiyordu ona.Şimdi küplerden cami yapıyor,tren,vapur vbs.Belki de senin oğluna sevdiği bişey yaparsan ilgisini çeker.
Mesela sanberke çiçek puzzel verirsen yapmaaz ama araba,çapağıcı,uçak, veye herhangi taşıt aracı olursa yapam ister.Ama ilk önce zorlamakla olmaz hatta daha çok istemeyecektir.Bence ona herhangi bişey göstremek gerk yoktur zaten daha büyük kardeşleri var o onlardan görüyor eğer bişey ilgini çekerse yapacaktır.
canım önemli değil anlıyorum seni ege de bilgisayara bakmamdan hoşlanmıyor şu an uykuda ama
çook burnumuz akıyorr :)) neyseki ateşimiz yok