- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
tşkler Fikriyecim. iyiyiz güzelim nasıl olalım ogluşumla biraz gün içerisinde özlüyoruz birbirimizi ama saglıgımız yerinde olsun diyorum yeter.sizede geçmiş olsun canım benim.Aslı canım umarım iyisinizdir.Biz de hastaydık nerdeyse 1 ay oldu iyileşene kadar.Geçer o da geçer canım.
merhaba ben aktarda tesadüfen gördüm bunun bebekler için olanı da var büyükler için olanı daherkese selam kızlar...
fikriyecim sana bişey soracağım canım...
geçen sene bsenin bir yazında arı sütü, bal ve polenle ilgili bişey okumuştum...
ama şimdi hatırlayamıyorum....
benim 15 aylık kızım var Cerebral Palsi hastası... ona arı sütü ve polen vermek istiyorum ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum...
acaba bildiğin kadarıyla söyleyebilir misin canım....
arı sütünün hücreleri yenileyici özelliği varmış... sabah okudum... bi umut işte belki benim kızıma da faydası olur diye düşünüyorum...
evet kızlar şu an ilgilenmiyor .. belki ben yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum belki çok rahat bırkamak doğrı değil ... ya da ben çok vakit bulamıyorum ilgilenmesini sağlayabilirim ama işte bilmiyorum kızlar ... kendimi yorgun hissediyorum bi de ayak iç yan kemiğimde şişme oldu fazla ayakta durmaktan ağrıda yapıyo.:gitme:. çok hayranım bebişine bişeyler öğretmeye çalışan annelere ben bunu yapamıyorum galiba kızlar çünkü o kadar çok işim oluyoki sabah kalkıyorum yatana kadar devam hiç oturmadan .. sadece şunu az da olsa yaptığımı biliyorum vicdanım bu yönde az da olsa rahat bağırmamaya çalışıyorum ve isttedikleri her an 3 ünü de heemn kucağıma alıp öpüp okşayayıp sevgi vermeye çalışıyorum ..onun dışında hadi kitap okuyalım yada birlikte resim yapalım ya da ne bileyim yap boz falan olmuyo inanın .. arada sadece kızımla evcilik oynuyoruz birlikte o da çok nadir( ama bazen suçlu hissediyorum kendimi (( yeterince ilgilenemiyormuyum yoksa diye bana akıl verin ve dua edin canlarım bi de ayağım çıktı off
aslıcım hoşgeldin canım doğru çok yoğunsundur anlıyorum seni tatlım rabbim kolaylık versin öp kuzuyu
aynur gelmemeiş inş iyidir o da 3 afacanla çok zor kızlar çok çocuk muhteşem bi şey çocuklar mutlu oluyolar ama inanın annelere çok zor ..-tatlicadiarzu-
büyük oğlumda artık iyice büyüdü kızlar 12 yaşındaya dün az dertleştik .. anne dedi benden 2 yaş büyük bi kızdan hoşlanıyorum dedii ayy şokk oldumm hiç beklemiyodum.. ya ne diyeceğimi bile bilemedim .. tabi yavrum çok doğal şeyler bunlar dedim çok tepki verirsin sandım anne benden büyük ya dedi hayır yavrum sadece saygı duyarım duygularıa dedim . bana açılması güzel ama ne dicemi bilemedim inanın yaa büyüyolarr çok değişik bişey bu .. bana bu konudad da akıl verin kızlar görüşlerinize ihtiyacım varkaydirigubbakcemile5 çokk çokk öpüyorum hepinizii ve dua etmeyi unutmayın emii:Saruboceq:a.s.
merhaba ben aktarda tesadüfen gördüm bunun bebekler için olanı da var büyükler için olanı da
çocuklara ağır gelmesin diye içinde arı sütü miktarı biraz daha az kullanılıyormuş markasını hatırlamıyorum ama ben kendim için almıştım az az oğluma da verdim.. içinde bal pekmez arı sütü polen gibi besleyici ve faydalı şeyler var..
umarım yardımcı olmuştur
canım Burcu yazmış zaten çocuklar için ayrı var.En iyisi eczaneden almaktır.Çünkü arı sütün saklma koşulları farklıdır ve uygun şekilde saklanmıyorsa özeliği kayboluyormuş.Evde de buzdolabında saklmak lazım.Bide bunu söyleyim kavanozu açtıktan sonra bir hafalık kulanacak miktarı ayrı bir kavanozda koy kalano buzluğa koyarsan dayanıklı daha uzun sürer.Ama kullanmadan çnce bir dr danış lütfen.ÇÜnkü arı sütü çok güçlü bir şey.Bide 10 gün kullandıktan sonra 5 gün dinlendirmek lazım.Bal bile hergün yenmez arada dinlemek lazım.
Canım senin kızın için okumuştum.İlk önce umudunu hiç bir zaman kesme eğer çabalarsan iyi sonuç alacaksınız.Tabiki kolay olmayacak bir günlük bir yıllık bir iş değil sürekli çabalamk zorunda kalacaksınız.Bizden biraz fazla güçlü olmak zorundasın ama Allah büyüktür yardım eder.Seni rahatlaycak mı bilmiyorum ama senin kızın gibi olan çocuklar doğru tedavi görünce meslek sahibi de olan var onun için drlardan devletten haklarınız arayınız.
Güzel kıznı benden öp.
Allah yardımcınız olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsınız artık tıpta hergün yeni bir şeye çare üretiliyor ümidini kaybetmemeli insan böyle bir anne olmakta eminim çok özeldir..teşekkür ederim kızlar ikinize de...
dr a soracağım ama randevumuz taa aralığı 25 inde... geçen ay bilmiyordum....yazıyı okur okumaz senin bi mesajın geldi aklıma bi heyecanla sana sorayım dedim...
bekleyeyim ozaman...dr a sormadan kullanmayayım...
fikriyecim kızımı şu an rehabilitasyona götürüyoruz... zaten bu hastalığın bi çaresi yok... fizik tedaviyle topluma kazandırabildiğimiz kadar kazandıracağız...
evet üniversite bitiren de var 20 yaşına gelmiş hala boynunu tutamayan oturamayan da var.... bakalım bizimki nasıl gelişecek...
ama benim kızım çok şükür hızlı ilerliyor.... 12 aylıkken oturmayı öğrendi... öğretmenimiz 3 yaşına kadar yürümesini bekliyor bakalım...
inşallah rabbim şifasını verecek...
canım eşin kasımda gelecekti değil mi az kaldı sayılır o gelince yükün biraz hafifler. anneler çocuklarına neden kızarmış biliyor musun ? çocuklar yaramazlık yaptığı için değil kendimiz mükemmel anne olmaya çalıştığımız için.. hepimiz yapıyoruz bunu.. itiraf edeyim ki çocuk gelişmi ve eğitimi okumuş biri olarak ben bile bazen kendime kızıyorum ama bu sabrımın taştığığından arkada bıraktığım işlerimden ve en önemlisi kendimi mükemmel zannedip egenin hatasını kabul edememem.. oysaki elbette onların daha düşünme yetileri bizimki gibi değil ki hata yapmıyorlar aslında bu bilmedikleri dünyayı tanımaya çalışıyorlar. tehlike ne nerden bilsin kardeşine vurduğunda onun canının acıdığını senin üzüldüğünü nerden bilsin yavrucak ama hepsi olacak canım inşallah şu 3 yaşına bir gelelim hayırlısıyla...iyi sayılırım fikriyecigim çocuklarla uğraşıyorum...burak iyice fena oldu akşamları yatmak bilmiyor...valla çok sıkıldım artık bu çocuklar ne zaman büyüycek ne zaman rahat edicem iyice bunalıma girdim işin kötüsü hıncımı hep çocuklardan alıyorum bagırıyorum kızıyorum hatta vuruyorum kızılmıycak şeylere kızıyorum onlar daha bebek tabiki kızılıcak şeyler yapıcak diyorum kızmayayım diyorum ama be-ce-re-mi-yo-rum...sonrada kendime kızıyorum ben nsl anneyim diyorum ama napıcam bilmiyorum çıkmazdayım..daha emzikleri bırakıcaklar tuvalet egitimi..geçenlerde diş fırçalamaktan bahsediyordun ben daha hiç başlamadım burak zaten fırçayı görse elinden bırakmıyor öfff anlatsam çokkk şeyler var fikriye çok sıkıntılıyım çokkkkkkkkkkkk