- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
inşallah fikriyeciğim karşılaşma fırsatımız olur çok isterim
Olur olur canım İnşallah.olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah fikriyeciğim karşılaşma fırsatımız olur çok isterim
evet canım ya bu aralar bi hışımla oturuyorum pc başına ve aynen bakıp çıkıyorum ne oldu bana anlamıyorum evde olduğum halde vakit bulup kk ya giremiyorum vaktim olduğunda da kimsecikler olmuyoBurcu beni görmedin herhalde,çabuk kaçtın aaaaaaaaaaaa
yerim ben onun ayakklarını,gördüğüm kadarıyla çoğu bebekler ve çocuklar bu şarkıdan çok hoşlanıyor....sanberk ise yavaş şarkılarda da çok hoşlanmaya başladı elleri yavaş yavaş sağlıyor müzük ritmine uygun:)))))CAnım bizim dişlerimiz ise 12 ama 1 ay olcak hep köpek dişleri bekliyoruz hala çıkmadılar ama baya beyazlar galiba hepsi birden patlayacak.Burcu canım güzel paylaşımın için tşkler. Bizimkide konuşuyor ama anlamsız bazen dediklerini anlamıyorum.Ama anneyi anniiii der ve herkese söyler. memleketteyim halen burda baya bir degişti yeni şeyler söylüyor ve çogu anlaşılabiliyor. abisi ve ablası ile çok güzel oynuyor. ama küp yapmaya gelince bizimkiside yapmaz kol bastıda çok güzel oynar ayaklarıyla ritmik hareketler yapıyor.şarkı nasılsa ayaklarını ona göre vuruyor. diş sayımızda 16 tane bizimde fazla çıkmış.:))
iyi yolculuklar canım,tatil bitti evet ama evini de özlemişsindir....e biz evde oturuken sen gezdin yeter o kadar,fazla kıskandırma bize..sempatiksalakcinniGünaydın Cumalarınız mübarek olsun. Biz bugün nasip olursa 11.30 arabasıyla dönüyoruz istla annemle birlikte. tatil bitti malesef(
videolarınıza baktım canım cok tatlı ya bizimki de cok tatlı oynuyor müziğe cok yatkın kulağı ben onu hep müzikle uyutmuştum bebekken
canım videolardaki ses sanırım senin sesin değil mi
böyle videoda izlemek cok farklı maşallah sanberk cok akıllı ve hareketli canım ya