2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ege de çiş geldi diyor ama götürünce yapmıyor çok sıkışıncada altına yapıyor ben yaz geleli altını çok başlamıyorum alıştırma külotlarından aldım
çiş eğitimi için zorlamayın kuzularınızı ters etki yapabilir önce kazanmış gibi her şey nomal giderken birden herşey eskiye dönebilir canım ya en erken 15-18 ay en geç de 3 yaş civarı öneriyor doktorlar bu durum yaştan ziyade tamamen çoğun hazır olmasıyla alakalı bi durum yani organlarını tanıyacak tuvaletini tutabilmesi için kas kontrolü gelişmiş olacak ve bunu ifade edebilecek dil gelişimini kazanmış olacak

ya canım bir süre dediğin gibi ege de hep kahvaltılık gevrek yiyordu başka şey yemiyordu şimdide sadece yumurta yiyor yanında da bitki çayı yapıyorum başka şey yemiyor kahvaltıda ama bir süre sonra yumurtada yemeyeceğine eminim

oooo hoşgeldin fikriyecim
aynur canım ben facebooka eklemiştim yeni buraya eklemedim

kızlar sakın bir yere kaçmayın ben egeye mama hazırlayıp gelicem
nooluuuurrr :)))

geçmii okumaya çalıştım ama ne kadar çok yazmışsınız
daha sonra tekrar okurum
biz neler yapıyoruz biz köydeyiz yani bulgaristanda.Çok güzel vakit geçiriyor sanberk yemsi az ama sorun çıkartmadan yiyior.
çişi kaka konusu açılmış biz henüz bişey yapmadık daha sanırmk biraz korkuyorum ya başarıl olmasak

fikriye imageshark foto yükledimde hangi satırdakini yapıştırıyorduk u nuttum ben

hoşbuldum aynur burcu

of ben de köydeyken çişi alıştırmak istiyorum ama sabırsızım biraz.Böyle birden öğrenmesini istiyorum.Bide nasıl başlayacağımı hiç bir fikrim yok

valla ben tuvalet eğitimini düşünmüyorum şimdilik daha başka sorunlar var kafamda onur çok fena 2 yaş sendromunda dişler bi yandan yememeleri bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…