2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynurcum seni iyi anlıyorum ben d emziği braktmak istiyorum ama dişlerin tam çıkmasını bekliyorum.bide burda evden uzak olunca bıraktırmak yanlış mı olur diye düşünüyorum.Ne kada eğlenceli günleri geçirse de çocuk kendi ortamıda değil ve biraz streslidir diye düşünüyorum.Aam bu emiği de brakmak lazım artık.
tuvalet eğtimi için aslında dr 2 yaş sonra tuvalet eğitimi verilmesi en uyugun zamanı diye bellirtiyor.yani 2.5 yaş civarında ideal bir dönemmiş

hoşgeldin canım.Canım seninle konuşmuştuk.Senden mesaj bekledim hep.Ama gönderdin mi ben göremedim.Sen nasılsın

fikriye canım ya benimde emziği bıraktırmam lazım artık eşimde kızıyor ege çok bağımlı değil genellikle uykusu varken istiyor vede arabada istiyor arkada yalnız canı sıkılıyor sanırım :)) ama bazen aklına geliyor ve memmeee diyee başlıyor ağlamaya

burcum iyiyim canım ya inanırmısın siiz ikinizi burda bulmak büyük heycan verici oldu:)

Sene de hala girmiyor sanırm biraz tatil yapacak.Açıkçası hep bekledim onu.Neler yaptığını çok merak ettim.Neyse belki o da bizi merak edip girer bir gün

valla bende çoooooooook özledim burcu seni onelıne görünce çok sevindim çogeseher nereye gitti adını unuttum kızın yaaa

sene bu kadar uzun zaman girmediğine göre yazlıkta falandır belki yada ailesinin yanındadır yani umarım öyledir kötü bi şey yoktur canım

resim465.jpg

fikriye canım ya benimde emziği bıraktırmam lazım artık eşimde kızıyor ege çok bağımlı değil genellikle uykusu varken istiyor vede arabada istiyor arkada yalnız canı sıkılıyor sanırım :)) ama bazen aklına geliyor ve memmeee diyee başlıyor ağlamaya

Biz de de durum aynı yani sanberk de çok bağmlı değil ondan fazla zorlamnmadan braktırabileceğimiz umuduyorum ama ne zaman olsun diye çok düşünüyorum.Acaba şimdi köydeyken mi olsun yoksa eve dönünce.Aklımda birkaç senaryo var
bir bebeğ mi versek yada köpeğe mi atsak.Emziği mi kessem ve her gün azar azar kesip bitene kadar.Sonra emzik bitti diyecez.Yoksa eve döndüğümüzde köyde unutuğumuz mu desek:????????????? ay düşündükçe kafam karşıtı.

ayy biz bunları emziksin nsl uyuturuz benimkiler uyumaz yaa hele onura biberonu nsl unutturucam bilmem kızlar sizdede sayfa bozukmu

aynurcum boyutu küçülseydin ama olsun böyle daha güzel gördük sizi.Onurun saçları çok uzamış maşallah. kız olsaydı dünya güzeli olursu maşallah.Ablan çok uzun boyluymuş:)Yeğenin de çok çok güzel.Teyzen de size misafliğie gelmiş ne güzel ev doluymuş:)

X