Geçmiş olsun canım ya bir seferinde doktor bizden de idrar tahlili istemişti ama ege o torbaların içine yapmadı maalesefburcucum sevindim iyi bir tatil geçirdigine...ben iyiyim ablamlar var yanımda günlerimiz hızlı ve yoğun geçiyor iyi oluyor banada..eymen rahatsız bugün dr. götürdüm idrar tah. yaptırdık cuma sonuçları alıcam galiba diş ama emin olamadım.. oğlanlarda iyi hergün parka gider olduk evde insan olunca götürmesi kolay oluyor bizde haberler böyle canım
canım şu an online görünüyorsun ama muhtemelen beni görmezsinburcum ne güzel ettiniz tatile gittiniz.Ne güzel Ege denizi sevmiş.Geçen sene sanberk de denize girmeyi çok seviyordu ama bu sene korkuyor girmek istemedi.Hafta sonu denize gidecez bakalım bu sefer alışırmı?
Aynurcum siz de çok geçmiş olsun.Biz de de durum aynı hep barktayız.
^gündür sanberkin hafifi ateşi var çıkıyor iniyor.ıştahı da yok.Aslında acıkıyor sürekli buzdulabı açıp karıştırıyor yiyecek arıyor.Ama yiyemiyor.Bi baktım üsten arka azılar çıkmış.Bi tanesi tam çıkmamış hala zorluk çektiriyor oğluma.
Biz de durum böyle.
merhaba kızlar bende epeydir yazamıyorum
internetimiz olmadığı için şimdi internet kafedeyim ordan girdim
umarım herkes iyidir
eşim 2 ay önce askere gitti onun yokluğu çok zor oldu bizim için yeni yeni alışıyoruz artık
onur paşa maşallahı var yaramazlıklara doymuyor herşeyi her sözü anlıyor ama çişe gelince tık yok tuvaklette oturup su oynasa ondan mutlusu yok ama, bende ısrar etmiyorum belkide hazır değildir diye biraz daha erteledik tuvalet işini
hepini,zi ve kuzucukları öpüyorum