2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm hanımlar...öncelikle hepinizi çok ama çoooooook özledim onu belirteyim...benim günlerim oldukça yoğun ve yorgun geçtiği için pc başına artık hiç oturamıyorum....doğuma yaklaşık 7 haftam kaldı ve ben oldukça ağırlaştım....aslında gün içinde çok yorulduğum için halsiz düşüyorum ondan kendimi ağır hissediyorum heralde....
Sizler nasılsınız neler yapıyosunuz görüşmeyeli?....
Burcucum oğluşun hasta olmuş canım çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir yavrucak...biz henüz sinek sezonunu açmadık ama bugün yarın bizide ısırırlar heralde geçen sene çok çektik çünki....tekrardan şifalar diliyorum canım...
Fikriyecim canım sende tekrardan memlekete gidip gelmişin babaanneniz ameliyat olmuş çok çok geçmiş olsun canım sizede...Sanberk paşam iyidir inşallah yaramaz bir durum yoktur umarım...görüşmek bir türlü nasip olmadı canım ya inan günlerim öyle yoğunki bugün yarın diye diye günler geçti kusuruma bakma...doğumdan önce görüşmek istiyorum ama sen müsait olunca bana mesaj at çık gel olurmu bekliyorum mutlaka...
Aynurcum sanada helal olsun canım 3 çocukla hala buradasın ya valla maşallahın var...nasıl zaman bulup giriyosun inan kıskanıyorum seni...çocuklar iştahsız demişsin al bendende o kadar canım...bizimkide hiç bişey yemez oldu bir gün yese 3 gün yemiyor elinde kaldım iyice..kahvaltımız zaten hiç yok...bizimle yediği tek şey salatalık...bende sabahları muhallebi yapıyorum içine haşlanmış yumurta koyuyorum bazende peynir onu birazcık yiyor işte....eskiden ne çorbalar yapardım şimdi artık hiçbirini yemez oldu...sevdiği şeyler sayılı artık...muhallebi,haşlanmış mısır,sade makarna,pide ekmeği,karpuz bazende pilav ....birtek bunlara itiraz etmiyor oda iştahlı gününe denk geldiyse....çoğu zaman aç geziyor ama buna rağmen 1 dk yerinde durmuyor yatana kadar hoplayıp zıplıyor...
Hepinizi çok ama çok üpüyorum arkadaşlar özellikle bebişlerinizi inşallah birgün denk gelirde karşılıklı yazışırız...sevgiler...

kızlar sağolun dedimya bende verirken endişe duydum zaten 1 kere verdim birdahada vermem...burcucum geçmiş olsun canım..fikriyeciğim yağmurcum hoşgeldiniz yağmur senin bebeişin cinsiyeti neydi canım belki söylemişindir ama ben hatırlamıyorum.... kaan gene aynı yaramaz kaan bu çocuklarda nsl enerji varsa yemeselerde hareketli oluyorlar maşşallah

HANIMLAR merhaba alerji durumumuz hala devam ediyor iyi dilekleriniz için teşekkürler
yağmurcum sana da aynura da hem sabır hem kolaylıklar diliyorum
fikriyecim sende hoşgeldin canım özlettin kendini
kızlar bizde tatile çıkıyoruz bi süre yokuz bakalım bizi neler bekliyor
sizi ve bebişlerini öpüyorum kendinize iyi bakın sevgiyle kalın ....

burcu size iyi gezmeler canım.Hadi güzel foto beklerizsizden.Yanınıza ilaçlar almayı unutmayınız.

Aynur canım siz nasılsınız,eşin nasıl.Sık konuşuyorsunuzdur.Neler anlatıyor sana?:) paşalarımız nasıl yaramaz biliyorum :) ama olsun sağlıklı çocuk yaramaz olur.

iyiyim fikriyeciğim eşimde iyi rahat görüşebiliyoruz allahtan...afganistan karışık sürekli savaş var ama allahtan eşimlerin birligi sorunsuz müslüman oldukları için onlara dokunmuyorlar...sorma kötü haber aldım eşim kasımda gelicekti şimdi aralık oldu bayramdan sonra gelicek yani napalım geç olsunda güç olmasın diyorum ama bilmiyorum 5 ay nsl geçicek allahtan sabır ve sağlık diliyorum

Hi üzme kendine canım 5 ay fazla değil Allahın yardımıyla sapa sağlam geri gelir.Ona kavuşursunuz siz de.Biraz zor dönem olcak sizin için ama bu da geçer.Her zor günlerden sonra çok güzel günler gelir.En azından yalnız değilsin 3 tane paşan var:)daha ne istesin insan.:)

aynur canım oğluşların uyumadımı.Genelde bu saate uyurlardı sen de kk da giriyordun.
neyse ben saat 14.30 tan sonra burda olcam.
Sen balık yedirebiliyormusun paşalara.Ben iki kez bu Spuer fresh-altın balık aldım ailece çok sevdik.iglo nun da var ona benzeyen.ayrıca pınarın balık köfteleri de paşaşr beğnir belki.onlar da balık ve yıldız şeklinde yapmışlar çocukların çok hoşuna gidiyor.Dene istersen derim.:))

fikriyeciğim altın balık hep aklımda markete gidimce unutuyorum benimkiler balık yemiyor ne zamandırda vermedim mutlaka deniycem canım sağol ben 1 den sonra genelde buralardayım kk da kimse olmayınca bende oyun oynuyorum:))

kızlar tam tatile çıkacağımız gece ege ateşlendi çok kötüydü yavrum hatta ateşten titremeye başladı hemen fitil şurup falan verdim... velhasıl tatile çıkamadık yavrum iyileşsin önce ondan önemli değil ya..
acile götürdük direk ve yine boğaz enfeksiyonu dedi ve yine antibiyotik verdi... bir boğaz enfoksiyonu çocuğu böyle yapar mı yaaa....
geçen seneyi hastalıksız atlatmıştık bu yaz niye böyle oldu anlamadım yavrum bi iyileşemedi....

kızlar tam tatile çıkacağımız gece ege ateşlendi çok kötüydü yavrum hatta ateşten titremeye başladı hemen fitil şurup falan verdim... velhasıl tatile çıkamadık yavrum iyileşsin önce ondan önemli değil ya..
acile götürdük direk ve yine boğaz enfeksiyonu dedi ve yine antibiyotik verdi... bir boğaz enfoksiyonu çocuğu böyle yapar mı yaaa....
geçen seneyi hastalıksız atlatmıştık bu yaz niye böyle oldu anlamadım yavrum bi iyileşemedi....

Burcu canım anlatmıştım nisanda sanberk de boğaz enfeksyonu geçerdi 15 gün yoğurtan başak bişey yememişti.Sanberk de öyle titiredi ben de bayılıyor zanettim nasıl korktum bi bilsen.Biz de sizin gibi geçen sene ve kışın bişey yokken baharda çok kötü hastalandı.Bu da yetersiz beslenmesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Çünkü hızlı büyüyüorlar yeseler de hep yetmiyor.Mutlaka vitamin vermek lazım bence.Ben bütün kışın veriyordum ilk baharda büyük hatam vitamini braktım ve 2 hafta sonra hastalanmıştı Sanberk.
Size çok çok geçmiş olsun.çok yakında iyileşeir yavru tatile de gidersiniz.

Slm hanımlar kimsenin olmadığını bile bile girdim bari iki satır yazayım dedim....umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraber....Burcucum öncelikle sana çok çok geçmiş olsun diyorum umarım en kısa zamanda iyileşir senin yaramaz da tatilin tadını çıkarırsınız...Rabbim şifalar versin canım....Aynurcum sanada Allahtan bol bol sabır ve metanet diliyorum canım inşallah 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer....işin zor ama senin maşallahın var arkadaşım baksana nete girip oyun bile oynayabiliyosun 3 çocukla valla 41 kere maşallah...Fikriyecim sende iyisindir inşallah senin paşan ne alemde? balık olayını yazman iyi olmuş canım bende alıp deniycem mutlaka uzun zamandır vermiyodum balığı ...kokusu midemi fena halde bulandırdığı için çorbasını bile yapmaz oldum çocuğa ...hoş yapsamda yemiyo zaten ..katı gıdalar istiyo artık nedense çorbayı görünce direk götür doydum diyor...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorum....

valla yağmurcum biz olmasakta gir yaz ben yazdıgınızı görünce çok mutlu oluyorum canım inşallah canım çabuk geçer sağ salim döner kocişim...
burcucum çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum size

yamurcum sanberk te de bunu fark ettim o da daha katı yemeklerden hoşlanmaya başladı.Önceden tam tersiydi.balık için ben memenun kaldım öyle vazla balık kokusu da yok hatta çok güzel kokuyor.:)eşim fazla balık sevmeyen biri olar beğendiyse umarım çocuklarınız da beğnir.Bide çocuk kendini alıp yer bu daha da iştahını açar belki.Canım çocuk ne isterse ne severse onu vercez artık.Onlar büyüdü kendi zevkleri var onlara saygılı olmalıyız.

Aynur msd yazıyorum sana ama sen kocacınla yazışıyorsun galiba :))))))))) neysa yarın kısmet ise konuşuruz.

fikriyeciğim msn açık kalmış ben yoktum başında sanırım kardeşim vardı....bu arada onurda aynı çorba içmiyor ama yemek yiyyor çocuk bıkmış artık çorbalardan hergün çorba yapardık sebze,mercimek,tarhana derken sıkıldılar....

fikriyeciğim msn açık kalmış ben yoktum başında sanırım kardeşim vardı....bu arada onurda aynı çorba içmiyor ama yemek yiyyor çocuk bıkmış artık çorbalardan hergün çorba yapardık sebze,mercimek,tarhana derken sıkıldılar....
aynen öyle canım hep çorba çorba gerçekten sıkılmış olabilirler.Ama siz hala özel çorbaları yapıyormusunuz?Ben akşamları bizim yemeğimizden veriyorum öğlende şse bizim yemediğimiz enginar kereviz gibi sebzelerinden çorba yaparım.Böyle daha rahat oldu.Ev yemekleri de daha bi iştahla yemeye başladı.Bi de bunu yapıyorum kuru fasulye ve nahut gibi yemeklerin içinde birer biber eklerim,öyle kesmeden tümü.Sonra yemek yediriken içine o biberi de parçalayıp eklerim.bu şekilde sebzesini de yemiş oluyor.Bazen ise ayrı bir tencerede biraz sebze haşlarım yemeğinin yanına onları da yiyor.

X