kızlar ne güzel kaynatmışsınız...ben dün 11 de yattım eymende geç uyudu gece uyandı mama yedi tekrar uyudu..yeme konusuna gelince maşşallahları var bu aralar iyi yiyyorlar ama sanki daha hırçınlar fikriyeciğim senin dediğin gibi yetersiz ilgidende olabilir ama ne yapabilirim biriyle ilgilenirken öbürü gelip onu itiyor ve bağırışıyorlar bende sıkılıyorum yoruluyorum kendi hallerine bırakıyorum...
yağmur hoşgeldin seni aramızda görmek ne güzel bebeğin 16 haftalık olmuş sağlıkla doğar inşallah..ama sen kafaya çok takmışsın korkma canım rabbim kimseye kaldıramıyacağından fazlasını yüklemez inan ikinci bebeğin farklı olur olmasada kaan değişir ikiside aynı zorlukta olmaz canım bak ben üçüne birden bakıyorum yanlız başıma ama inan kaan gibi olsaydı üçüde bakamazdım hatta inanırmısın tek bakmaya karar verdiğimde en çok düşündüğüm eşim nöbetçi olunca vede diş zamanı gelince naparım diye düşünürdüm ama biliyormusun evde yanlızken daha sakin uysal oluyorlardı(tabi eskiden şimdi kavgalar başladı) çok şükür başarabildim sende yaparsın....kaanın yememesine çok üzüldüm anlattıkların sabredilir gibi değil hadi yemedi bari mama diye yapışmasın benimde eymen yapardı sinir olurdum bari yemiyorsun onu geçtim mama diye ağlama derdim ama bu günlerde geçicek canım sabır,sabır ya sabır diycez ileride hiç yaşamamış gibi olucaz arkadaşım....bu arada kaanı yememesi konusunda bir uzmana götürdünmü belki mide problemi falan vardır ama dişleri çıkıyorsa yemez benim eymen yeni yeni herşeyi yemeye başladı şaşırıyorum kendim bile, dişleri 2 köpek dişi hariç tamam diş yemeği inanılmaz etkiliyo canım...
dün eşim eymeni ultrasona götürdü testisleri için dr.bi sorun yok gibi ama üroloğa götüründemiş tabi eşim sonuçlar için gitmişti eymen yoktu yanında yarın tekrar gidicekler bakalım