2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen dediğin gibi rcanım çok doğru...eskiler bahçeye atarlarmış çocuğu elinede bir ekmek verirlermiş çocuk gün boyu onu kemiri dururmuş...bizimki 19 aylık oldu hala oyalamazsak yemek yemiyor...sütten kestim durum yine aynı...sürekli eline dikkatini çekecek birşeyler vermek durumundayım yoksa yemiyor...yemek saatelrimiz hala işkence...hele kahvaltılarımız tam ölüm...mama mama diye başımın etini yiyor süt içmiyo normal kahvaltı etmiyor yaptığım şeyleri en fazla iki kaşık alıyo doydum diyo daha tabağı mutfağa götürmden tekrara mama mama diye bacağıma yapışıyo deli oluyorum artık....gelde kızma ..gün boyu ona pişiricem diye düşünmekten kafayı sıyırdım artık...bizim yemeklerimizi yiyor ama iki kaşık sadece tadımlık oda canı isterse....inşallah ikinci böyle olmaz Allahım nolur inan sürekli onun için dua ediyorum kolay bir bebek olsun diye....

Tamam canım görüşelim mutlaka...ne çok gdiyosun blgaristana iyi kayınvalidenler laf etmiyor...ben senede iki sefer gidiyorum ona bile kaynanam bir sürü laf ediyor ....uzakta olmasına rağmen...yurtdışı olsaydı seneden seneye giderdim heralde...eşinde çok anlayışlı anladığım kadarıyla...

Canım bizimki de tv siz yemek yemez.He tv açık hem önünde oyuncak olacak öyle yer.Uzman tv yi yasaklıyor ama başka ne yapayım yoksa yemiyorki.
Yemediği zamn ben de çok sinirleniyor ama faydası ne iiimiz üzülüyoruz.Onun için artık kendi haline braktım.ıstemedimi kaldırıyorum birkaç saat sonra tekrar deniyorum.
As yiyorsa azar azar ama sık bişeyler veriyorum.Mesela bu günlerde çok az süt ve yoürt yiyor onun için peynir veriyorum o az miktarda ama en azında kalsyum a zengin.
sebze çorbaları yemeğince meyveleri artırıyorum içine de pekmez katarım.Ekemek yemeğince kaşarlı çubuk seviyor onlardan da veriririm.Hatta bu hafta sonu patates kızartım artık buna da rıza olmuştum.

Evet ya bu taraftan şanslıyım.Ama bizimkiler bulgaristan hasreti yaşıyor biraz ondan da kaynaklanıyor.
Ama senin kaynanan yanında değildir niye karaşıyorki (((((((((((( ona ne yani.

canım yatalım mı artık.Sanberk erken kalkar.Yarın için güç toplayalım.Kaan da erken kalıyormu?

Yatalım canım yatalım Kaan iki gündür 8 gibi kalkıyor ama yinde gece 11 den önce uyumuyor ....beslenme konusunda konuşalım tekrar....seni ve sanberki ok öpüyorum tatlı uykular....

günaydın fıstıklar....gece çok ağladı kuzucuğum..şurup verdim biraz rahatladı birde diş etleri için sürülen kremler varya isim vermiyorum anlamışsınızdır ondan sürdüm 2 de uyuyabildi 4 gibi tekrar uyandı..ne kadar ağladı minik kuşum bende ağlayacaktım neredeyse ( şimdi uyuyor..gecenin acısını çıkarıyor galiba..

kızlar ne güzel kaynatmışsınız...ben dün 11 de yattım eymende geç uyudu gece uyandı mama yedi tekrar uyudu..yeme konusuna gelince maşşallahları var bu aralar iyi yiyyorlar ama sanki daha hırçınlar fikriyeciğim senin dediğin gibi yetersiz ilgidende olabilir ama ne yapabilirim biriyle ilgilenirken öbürü gelip onu itiyor ve bağırışıyorlar bende sıkılıyorum yoruluyorum kendi hallerine bırakıyorum...

yağmur hoşgeldin seni aramızda görmek ne güzel bebeğin 16 haftalık olmuş sağlıkla doğar inşallah..ama sen kafaya çok takmışsın korkma canım rabbim kimseye kaldıramıyacağından fazlasını yüklemez inan ikinci bebeğin farklı olur olmasada kaan değişir ikiside aynı zorlukta olmaz canım bak ben üçüne birden bakıyorum yanlız başıma ama inan kaan gibi olsaydı üçüde bakamazdım hatta inanırmısın tek bakmaya karar verdiğimde en çok düşündüğüm eşim nöbetçi olunca vede diş zamanı gelince naparım diye düşünürdüm ama biliyormusun evde yanlızken daha sakin uysal oluyorlardı(tabi eskiden şimdi kavgalar başladı) çok şükür başarabildim sende yaparsın....kaanın yememesine çok üzüldüm anlattıkların sabredilir gibi değil hadi yemedi bari mama diye yapışmasın benimde eymen yapardı sinir olurdum bari yemiyorsun onu geçtim mama diye ağlama derdim ama bu günlerde geçicek canım sabır,sabır ya sabır diycez ileride hiç yaşamamış gibi olucaz arkadaşım....bu arada kaanı yememesi konusunda bir uzmana götürdünmü belki mide problemi falan vardır ama dişleri çıkıyorsa yemez benim eymen yeni yeni herşeyi yemeye başladı şaşırıyorum kendim bile, dişleri 2 köpek dişi hariç tamam diş yemeği inanılmaz etkiliyo canım...
dün eşim eymeni ultrasona götürdü testisleri için dr.bi sorun yok gibi ama üroloğa götüründemiş tabi eşim sonuçlar için gitmişti eymen yoktu yanında yarın tekrar gidicekler bakalım

kızlar nerdesiniz iki gündür yoksunuz eymenimde birşey yok çok şükür sizler napıyorsunuz

Hoşbulduk Aynurcum canım benim...uzun zaman oldu görüşemedik seninle canm inşallah herşey yolundadır geçmişi çok okuyamadım...Eymenin iyi olmasınada ayrıca sevindim canım ama merak ettim testisleri için neden doktora götürdün bi problemmi oldu yoksa doktor mu gerek gördü...bizim doktorumuz her kontrolde bakıyo ama öyle üroloğa falan göndermedi hiç merak ettim o yüzden....
Yazdıkların ayrca içime su serpti canım önümdeki en önemli örnek sensin aslında..seni herzaman takdir ediyoruz zaten ama acaba aralarında yaş farkı oluncada kolay olucakmı onu bilemiyorum...Kaann yeme problemine gelince sütten kesince daha iyi oldu tabi ama yine yerken oyalanmak istiyor o beni çok yoruyor...baba evdeyken daha rahat yiyor mesela ..bişeye dalarsa bir kase yiyor dikkatini çekemzsek ağzına dahi sürmüyor doydum diyor...aç olduğu içinde abur cubur istiyor sürekli onuda ben vermek istemiyorum yemeğini yemeden...doktor kilosu gayet iyi zorlama diyor....yediklerini ne zorluklarla yediriyorum oysaki onu anlatamıyorum...her çocuğun huyu farklı diyor...diş sorunumuzu herzaman var aslında dediğin gibi...16 dişi var şu ana kadar arka dişleri çıkmadı daha ...eli sürekli ağzında dediğin gibi belkide o yüzden bu kadar ilgisiz yemeğe karşı...bebek doğunca ilgilnemiycemde ne yapıcam bilemiyorum işte...inşallah o zmana kadar bizimki biraz düzelir hayırlısı diyorum artık canım ya ....

aynurcum eymende bi problemlem çıkmamasına sevindim canım zaten olsaydı daha erken dönemlerde fark edilirdi sanırım

Yelizcim geçmiş olsun canım.Çok üzüldüm ya.ınsan çocuğunun acı hissetmesine hiç dayanamıyor.Umarım bugün daha iyi olmuş.Hatta iyileşmiştir.Haber bekliyoruz.

Aynur çok sevindim canım.Canım yavruya bişey çıkmamış.Yani ameliyat olmayacak öylemi.

yağmur eymenin testisleri torbada gözükmüyordu bizde kontrole götürdük dr.ultrasona gönderdi ama zaten o aralar farkettimki banyoda falan iniyor yani sıcak ortamda genel duruşu torbada ya olmuyor yada biri oluyor dr. bir sorun olmadıgını söylemiş ama yinede takip edin içiniz rahat etmesi içinde 6 ay sonra tekrar getirin demiş..eymen zaten kendini çok sıkan ve kasan bir çocuk sanırım ondan böyle duruyor...yani fikriyeciğim çok şükür ameliyat falan yok

Aynurcum seni yine kaçırdım canım.Sanberk yine eski düzenine döndü.Öğlenleri yine kaydı.Saat 14 uyudu.Erken kalktı ama buna rağmen yine geç uyudu.Akşam babası geç geliyor ve onu bekliyor hep babası gelmeden yatmak istemiyor.Son zamnlarda banyosunu gece yapıyoruz illa babsını da istiyor,gece kitabı babasına okutuyor.Yani son zamanlarda babcık oldu oğlum.Onun için babasının işine göre bizim uyuku ve yemek saatşerimiz ayarlamak zorundayız.

fikriyeciğim çocuk babasını görmek istiyor varsın geç yatsın psikolojisi daha önemli daha sonra düzene sokarsın canım zaten yazda geliyor geç uyuması senin için iyi akşamları dolaşmaya çıkarsınız

Ben de öyle düşündüm canım.ama yine saat 22 de uyumuş olmasını istiyorum çünkü büyüme hormonu saat 22-02 arasında en çok salgılıyormuş.

Canım mejamı aldın mı?

evet bende duymuştum bunu 10,2 arası olduğunu....bu arada kk açılmıyor bu aralar sorun var sanırım

günaydınnnnnnnnn arkadaşlar..biz iyileştik...bu perşembe kk yalova buluşmamız var haydi toplanıp gelin
hava çok güzel..umarım hepiniz iyisinizdir..öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…