- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne anlatayım canım ya hayatım 180 derece değişti inan çocuk fikri hiç kafamda yoktu...tam rahatladım derken tüm planlarım yine alt üst oldu....2 çocukla herşey çok daha zor artık...biraz alıştım aslında ama çok ani olduğu için hala psikolojim düzelmiş değil...hayırlısı diyorum herzaman ama yinede içimi afakanlar basıyor düşündükçe...hiç kimsem yok koca şehirde tek başına çocuk büyütmek çok zor...canın sıkılsa gidip nefes alayım diye ne bir annem var ne bir kadeşim nede yakın bir dostum...öyle bunalımlı günlerim olduki yine aynı günlere dönecem diye çok korkuyorum...
Aslıcım 16 haftalık hamileyim canım....
Fikriyecim Kaan çok hareketli olduğu için inan doğru dürüst fotoğrafını çekemiyoruz artık hareket esnasında bulanık çıkıyor sürekli...yükleyecek ve çekecek zaman bulur bulmaz eklerim canım inşallah...
Bu arada evdeki bir iki temizlik işim kaldı onlarıda halledeyim en kısa zamanda seni bekliyorum canım olurmu? dertleşiriz biraz...
İnşallah Aslıcım ya inşallah dediğin gibi olur...yoksa benim sonum bu ruh haliyle hiç hayırlı değil...
Canımsın hiç kıyarmıyım sana ...aslında işim bitmişti ama şu son yağmurlarla birlikte camlarım tekrar battı .....takrardan silinmesi lazım resmen çamur akıyor camlardan...
Olur mu hiç.Tabiki hayırlı canım.Kötü düşüncelerle kendini yorma canım.Hamilleliğin bir gün bitecek her günün çok değerli tadını çıkart.Kendini boş yerde üzüyorsun. Bu küçük melek gelsin herşey dhaa güzel olcak canım emin ol.Buna inanmalısın.Çünkü böyle olcak.Çok çok utlu olacaksınız.
Hele ilk aylarda o mışıl mışıl uyur tek emmek için uyanır.Kaan da daha da büyümüş olcak daha da akılancak abilik yapar artık.Sana da küçük işlerde yardımcı omaya çalışacak.Bebeğe temiz bez getircek,kremi.Hatta kirli bezi çöpe atar.Onunla oyun oynar.Sen yemek yaparken artık kucağında olmayacak kardeşinin yanında olur onunla ilhilenir.Çok çok güzel günleri bekliyor sizi.Hiç telaş oma canım.