2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yagmurcum canım benim Allah büyük yardım eder. içini ferah tut herşey olur gider canım benim.

Aslıcım 16 haftalık hamileyim canım....
Fikriyecim Kaan çok hareketli olduğu için inan doğru dürüst fotoğrafını çekemiyoruz artık hareket esnasında bulanık çıkıyor sürekli...yükleyecek ve çekecek zaman bulur bulmaz eklerim canım inşallah...
Bu arada evdeki bir iki temizlik işim kaldı onlarıda halledeyim en kısa zamanda seni bekliyorum canım olurmu? dertleşiriz biraz...

Ne anlatayım canım ya hayatım 180 derece değişti inan çocuk fikri hiç kafamda yoktu...tam rahatladım derken tüm planlarım yine alt üst oldu....2 çocukla herşey çok daha zor artık...biraz alıştım aslında ama çok ani olduğu için hala psikolojim düzelmiş değil...hayırlısı diyorum herzaman ama yinede içimi afakanlar basıyor düşündükçe...hiç kimsem yok koca şehirde tek başına çocuk büyütmek çok zor...canın sıkılsa gidip nefes alayım diye ne bir annem var ne bir kadeşim nede yakın bir dostum...öyle bunalımlı günlerim olduki yine aynı günlere dönecem diye çok korkuyorum...

AAAAAAAAaaa canım hiç böyle düşünme,korkuların normal ama emin olki ikinci çocuğun çok çok sakin ve problemsiz olur.Abim de çok zor bir bebekmiş çok ağlayan çok gazlı bir bebekmiş.ama ben annemin dediğine göre bir bebek oyuncağı gibimişim.Hiç ağlamazdın desem doğuru olur diyor.Tek acıkınca ağlarmışım ama hemn biberonu verip susarmışım.Ne gaz ne bişeym varmış.Çok huzurlu bir bebekmişim.
İlk çocuğun zor bebekise ikinci böyle olcak diye bir kural yokki.

Canım İstanbulda ben varım.Unuttun mu yoksa:)))))))))))))

ınşallah Aslıcım ya inşallah dediğin gibi olur...yoksa benim sonum bu ruh haliyle hiç hayırlı değil...

Aslıcım 16 haftalık hamileyim canım....
Fikriyecim Kaan çok hareketli olduğu için inan doğru dürüst fotoğrafını çekemiyoruz artık hareket esnasında bulanık çıkıyor sürekli...yükleyecek ve çekecek zaman bulur bulmaz eklerim canım inşallah...
Bu arada evdeki bir iki temizlik işim kaldı onlarıda halledeyim en kısa zamanda seni bekliyorum canım olurmu? dertleşiriz biraz...

Heheh Sanberk de yle çoknadiren güzel bir pozda yakalayabiliyorum.

Canım ya gelip yardım edebilirm istersen.

Canım arkadaşım benim ıstanbuldasın biliyorum ama çat kapı gelememki sana mesafemz çok yakın değil....keşke aynı mahallede hatta aynı aprtmanda falan olsaydık ne iyi olurdu....

Canımsın hiç kıyarmıyım sana ...aslında işim bitmişti ama şu son yağmurlarla birlikte camlarım tekrar battı .....takrardan silinmesi lazım resmen çamur akıyor camlardan...

İnşallah Aslıcım ya inşallah dediğin gibi olur...yoksa benim sonum bu ruh haliyle hiç hayırlı değil...

Olur mu hiç.Tabiki hayırlı canım.Kötü düşüncelerle kendini yorma canım.Hamilleliğin bir gün bitecek her günün çok değerli tadını çıkart.Kendini boş yerde üzüyorsun. Bu küçük melek gelsin herşey dhaa güzel olcak canım emin ol.Buna inanmalısın.Çünkü böyle olcak.Çok çok utlu olacaksınız.
Hele ilk aylarda o mışıl mışıl uyur tek emmek için uyanır.Kaan da daha da büyümüş olcak daha da akılancak abilik yapar artık.Sana da küçük işlerde yardımcı omaya çalışacak.Bebeğe temiz bez getircek,kremi.Hatta kirli bezi çöpe atar.Onunla oyun oynar.Sen yemek yaparken artık kucağında olmayacak kardeşinin yanında olur onunla ilhilenir.Çok çok güzel günleri bekliyor sizi.Hiç telaş oma canım.

Canımsın hiç kıyarmıyım sana ...aslında işim bitmişti ama şu son yağmurlarla birlikte camlarım tekrar battı .....takrardan silinmesi lazım resmen çamur akıyor camlardan...

O teşekkürler canım.Ama camnları boş ver sen.Sakın ksilmeye kalkışma.Sen Cam silmiyorsun dimi.Amamn dikkat et kendine.Bak şimdi ben yarın gelip silesem en iyisi olur.
Canım bizim camlarımız aynı durumda.Hafta sonu misafirler gelcek diye önceki günlerde silmiştim.Ama son yağmur gerçekten çamurluydu.Arabayala çıkmıştık araba çamur içnde kaldı.
Ben de misafirlerimi çamurlu camlarla karşıladım.

Olur mu hiç.Tabiki hayırlı canım.Kötü düşüncelerle kendini yorma canım.Hamilleliğin bir gün bitecek her günün çok değerli tadını çıkart.Kendini boş yerde üzüyorsun. Bu küçük melek gelsin herşey dhaa güzel olcak canım emin ol.Buna inanmalısın.Çünkü böyle olcak.Çok çok utlu olacaksınız.
Hele ilk aylarda o mışıl mışıl uyur tek emmek için uyanır.Kaan da daha da büyümüş olcak daha da akılancak abilik yapar artık.Sana da küçük işlerde yardımcı omaya çalışacak.Bebeğe temiz bez getircek,kremi.Hatta kirli bezi çöpe atar.Onunla oyun oynar.Sen yemek yaparken artık kucağında olmayacak kardeşinin yanında olur onunla ilhilenir.Çok çok güzel günleri bekliyor sizi.Hiç telaş oma canım.

Canım ya çok hoş bir tablo çizmişsin inan içim aydınlandı birden inşallah dediğin gibi olur herşey....Kaanda ilk aylarımızda bile ne gecemiz belliydi ne gündüzümüz uykuyu memede alır gün boyu ve tüm gece anamızı ağlatırdı artık... elimizde sürekli fön makinaları ve sıcak havluyla doşırdık..yaşına kadar geçmedi gazı....eşimlede eskisinden daha çok kavga eder olduk Kaan okadar çok yoruyorki bizi ikimizinde sinirleri harap durumda....eski günlerimize hala dönemedik...ben çok asabileştim aslında eşimde bana kızıyo çocuğa çok bağırıyosun diye bende ona sinirleniyorum ne kadar anlayışsızsın diye...böyle sürüp gidiyo işte...gerçekten çok yorgunum artık...hiçbirşeye gücüm kalmadı artık...

Kızlar sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim ama uykular bastırdı kaçayım ben iyi geceler sizlere. kendinize iyi bakın çok öptüm sizi ve kuzuları.

canım benim seni çok iyi anlıyorum canım.Ben de çok sinirleniyorum dayanamıyorum bazen.Hele de yemediği zamn insan daha da sinirleniyor sanki.Eskiden kadınlar daha çok çocuk yetiştiriyormuş ama yakında teyzeler,halalar olurmuş.Anne bir iş yaparken çocuğa bakan 2 ci insan varmış.Aileler kalabalıkmış çocuklar da daha büyük çocuklarla oynarmış sıkılmamzmış.Biz ise bir daire içinde yapayalnız bütün gün.Çocuk da sıkılıyor o ilgiden ihtiyacı var ve başka biri görmeyince bize bağlanıyorlar.Bizim işlerimiz de olunca çocuklarımıza sinirleniyoruz onlara patlıyoruz.Ama ikinci çocuğun olunc Kaan kendine arkadaş bulacak ikisi de çok mutlu büyücekler.
Eminimki bu bebeğin hiç sorunlar uyukusuz geceleri yaşatmayacak size. Sene olsaydı sözlerime katılırdı.Belki garip gelebilir ama bir çok şeyleri hissederim ve sizin için hissettiklerim bunlar.

huhuhu sana yazıyorum yağmurcum.

Aslıcım sana iyiy geceler canım,sen çok yorucu bir gün geçirdin git dinlen canım.

Yağmurcum ayın 28 de kısmet ide bulgaristana gitmeyi düşünüyorum 1 ay orda kalırız.Ondan önce buluşmaya çalışalım canım ne dersin.Seni görmeyi çok çok istiyorum.

canım sene girmmiyor ona yazdım ama cevap vermedi.Çok yoğundur kesin.sınava az kaldı.Okul,ev,çocuk,sınav hazırlıkları zor yetiştiriyordur.
Kısmet ise sınava atlatsın bize katılır artık.

X