2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burnumuz akıyor birazda ateşimiz var..salyalarımızda akıyor kudurduk galiba :) öğlen uyumadı dün gecede sık sık uyandı bu gece uyur inşaallah..azılardan çıkmayanlar vardı galiba onlar çıkıyor..

yelizcim geçmiş olsun canım ege de azı dişleri çıkarıyor
gece uykusuzluğu nerdeyse 1 hafta sürüyor tabi beraberinde ateş ve huzursuzlukta

fikriyecim ege ve sanberk artık 19 aylık canım hayırlı olsun yeni ayımız :))

meraba burcu.Evet canım bizimkiler artık 19 aylık bakalım bu ay daha da belacı olurlar herhalde.

aslıcım bende ehliyeti aldım koydum cüzdana ama egeden dolayı direksiyona hiç oturmuyorum eşim yapıyo şoförlüğümüzü:)) bazen uzun yolda kullanıyorum sana da kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun ehliyetin

yağmurcum nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik sıkıntıların falan yoktur umarım
cinsiyeti ne zaman belli olacak acaba, haraketlerini falan hissedebiliyor musun
dikkat et canım kendine

burcu ne güzel ehlyetin var.Ah keşke benim deolsaydı o zaman ıstanbul benim olurdu.Bu yazın ehliyet kursuna gitmeyi düşünüyordum ama yine olmayacak.Bakalım kısmet ise kışın belki.Aslının dediği gibi ben de hep 18 yaşına gelince kursa başlayacaktım ama hep fırsat olmadı hala da olmuyor.

burcu çok meraklısın kııı. :))))))))))) aslında ben de.Aynı şeyleri ben de sormmak istedim.ay birden heycanlandım.Yakın birkaç arkadaşım hamile onları görünce ben de tekrar hamile olmak istiyrum.Hayırlasıyla artık.

ha burcu Ege ve Yelizin Kaan aynı günde doğumluymuş.O da 19 aylık oldu.
hehehhe diyerler küçük daha :))))))))))))

slm hanımlar....nihayet bugün yakalayabildim sizleri....nasılsınız,neler yapıyosunuz? ben çok özledim sizleri ya....

diş derdinden 19. ayı unuttum ben ya şu saat oldu hala ortada dolaşıyor kaan bey..

diş derdinden 19. ayı unuttum ben ya şu saat oldu hala ortada dolaşıyor kaan bey..

ay sorma daha düne kadar biz de öyleydik.En son gündüz daha erken yatırmaya başladım ve şimdi anca 22 de uyuyor.Yine geç ama eskisine göre çok daha iyi.

hamilelelik iyi gidiyor arkadaşlar Kaanla uğraşmaktan canımın çok farkında değilim....hareketlerini 3 aylıktan beri hissediyorum....doktor 3 aylıkken erkek dedi cinsiyetine ama bakalım 4. ayda dahada netleşir....sağlıklı,gazsız vede bol uyuyan bir ocuk olsunda başka birşey istemiyorum...

slm hanımlar....nihayet bugün yakalayabildim sizleri....nasılsınız,neler yapıyosunuz? ben çok özledim sizleri ya....

Canım enim ben de sini özledim.Burcu seni sordu zaten.Biz de seni çok merak ediyoruz.Nasılsın canım hamilelik nasl.Bak Burcu herşey sordu.anlat bakayım.Ay ben yine çok heycanlandım.

Ay ne güzel,tekrar bir erkek çocuğunuz olcak canım.Allah bağşlasın.
Kaan nasıl çok mu yaramaz oldu,baya yaramazdı o dahada yaramaz olmuştur.
Bi ara fotorafını çek bize gönder de görelim sizi.

hiç keyfimiz yok :çok üzgünüm:
hayırdır diyecegim canım ama hastaymışsınız sanırım.
Teşekkürler canım.
Çok geçmiş olsun Yelizcim.
Teşekkürler Burcucum iki gündür gidiyorum işte ögretmen test yapıyor başarılı bir ögrenciyim hata yok gibi birşey. ögretmenlikten sonra ögrenci olmak baya zormuş.
Yagmurcum şimdi ne kadarlık oldunuz. sanırım baya büyüdnüz hareketlerini hissediyorum dedigine göre.
Herkese iyi geceler. uzun bir aradan sonra sizleri burda görmek ne kadar güzel.

Sanberk de hep aynı,bazı günerde güzel yer bazı gülerde çok nazlanıyor.
son zamanlarda çok yaramaz oldu.Güzel de oyanmıyordu oyuncakları atıyordu,bize vuruyordu ısırıyordu.Sebebi yetersiz ilgidi sanırım.Daha çok ilgilenmeye baladım ve çok değişti birden.Günlerimiz daha sakin ve huzurlu oldu.

Ne anlatayım canım ya hayatım 180 derece değişti inan çocuk fikri hiç kafamda yoktu...tam rahatladım derken tüm planlarım yine alt üst oldu....2 çocukla herşey çok daha zor artık...biraz alıştım aslında ama çok ani olduğu için hala psikolojim düzelmiş değil...hayırlısı diyorum herzaman ama yinede içimi afakanlar basıyor düşündükçe...hiç kimsem yok koca şehirde tek başına çocuk büyütmek çok zor...canın sıkılsa gidip nefes alayım diye ne bir annem var ne bir kadeşim nede yakın bir dostum...öyle bunalımlı günlerim olduki yine aynı günlere dönecem diye çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…