2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aşımızı olduk cok hafif ateş yaptı neyseki 2 yaşına kadar yok artık

artık doktoru biliyor ve başlıyor ağlamaya aslında cocukları anne gibi muayane eden seven biri ama ......

aşı olurken o kadar kastı ki kendini şimdi bacağı ağrıyor her hareketinde
ağlayıp yatıyorr...

bazen benimkide öyle oluyor canım..hergün aynı iştahla yemiyorlar..

Günaydın güzel bir pazar günü diliyorum.
Burcucum geçmiş olsun.
Yeliz canım maşallah ne güzel yemiş annesini üzmemiş.
Bende benimkine bugün sogan rendeledim,karabiberli,naneli,sütlü yumurta yaptım ama yüzüne bakan yok. acıkmasını bekleyecegim.

Canım hadi bitmiş.Artık siz de rahatladınız.Canım bacağında kızarık olabilir Sanberke de baya kızardı ama birkaç gün sonra geçti.Şİmdi dokunduğumda hafif sertlik var.Acaba o ne zaman geçer.

bazen benimkide öyle oluyor canım..hergün aynı iştahla yemiyorlar..

Öyle canım ne yapalım ben alıştım biraz.Önceden çok üzülüyordum hele aç yarsın uyusun bütün gece uyamıyordum sıkıntıdan.Ama şimdi rahatım yemmemk için mutlaka bir sebebi vardır.Dün kabıs olmuştu sanırım ondan da akşam acımadı.Yemeği sığcak yer yoktuki :)))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

Teşekürler Aslıcım sana da hayırlı pazar günü.Hava güzel çıkın gezin iştahı açılır belki. Sabah sanbekr de yemek istemedim parka çıktık yarım saat oynadık.Geldik evde 1 bardak süt birkaç seferde içti,normalde ekmek sevmiyor pek yemez ama şimdi onu saldırıdı 1 dilim yedi,arkada 2 tane zeytin ve 1 dilim helim.

Canım bu yeni halk ekmeği denedin mi,altınekmek diye.İçine fındık,üzüm ve ruşeym var çok sağlıklı ve besleyici.Sanberk sevdi kahvaltılık ve ikindi öğünde iyi olur.

selam fıstıklar yarın işte olucam o yüzden şimdiden kadınlar gününüz kutlu olsun..

fikriyecğim haklısın kahvaltı konusunda ne yedireceğimizi şaşırıyoruz benim aklıma gelenleri yazayım

tost ekmeginin kenarlarını çıkarıp arasına kaşar koyup tost yapıyorum çok yumuşak oluyor ellerine veriyorum....geçenlerde nutella aldım ekmege sürüp vereyim diye ama bu çok arada olmalı....birde kahvaltılık gevrek ve süt...patatesleri kibrit kadar ince doğrayıp tavaya sıralıyorum pişince üstüne yumurta kırıyorum yumurtasızda olabilir...akılıma bunlar geldi...

kadınlar gününüz kutlu olsunnnn

Aynur çok güzel fikirler verdim. Denemek lazım.Bu günlerde sanberk yumurta yeemz oldu bıktı sanki.Yarım bir patatesli omlet deneyim.

aynur burdasın dimi.Bugün ne yaptınız canım,nasıl geçti.Hava güneşlimiydi paşaları geçdirebildiniz mi?
Bizde çıktık baya dolaştı yorulduk eve geldik :)))))))

Ayşe merhaba sen de burdasın,nasılsın canım,hafta sonu nasıl geçti.Yiğitin videosunu yüklemişsin ama bende açılmadı nettim çok yavaş yarın sabah daha hızlı olur o zman açmaya çalışırım.

yine geldim kızlar kahvaltı için ben eşime bazı günler poğaça aldırıyorum çok güzel yiyor..her zaman kendim yapamıyorum..bunun dışında tostu çok seviyor benim oğlum.menemen çok seviyor ama domatesin mevsimi değil..peynirli omlet olabilir..hamurişi olarak en kolayı kek yapmak yine poğaça gibi tek tek uğraşılmıyor arada bir yapabilirsiniz..başka aklıma gelirse yazarım..birde annem bakıyor ya artık kaana annem küçük küçük lokmaların birine krem peynir,birine reçel,birine bal sürüyor kahvaltılık ne varsa işte sıraya koyuyor onları tabağın üstüne kaanın alabileceği şekilde. sırayla alıp yiyor kaan bey bal, reçel biraz bulaşıyor ama mecburen..

hepimizin kadınlar günü kutlu olsunnn

ben kahvaltı gevreklerinden veriyorum kaymak tereyağ cok seviyor. bal ve reçel yemiyor. balı sütüne koyuyorum. yumurtayı bazen yiyor. dilimlenmiş zeytin aldım onu severek yiyor. omletmiş melemenmiş yemiyor. bu arada oğlum 2. azı dişini çıkardı uyku düzeni mahvoldu yineee

ben bıldırcın yumurtasını doktora sordum verebilirsin ama diğer yumurtadan bi farkı yok dedi.

bugün patates havuç pırasa kıyma pirinçten çorba hazırladım ama dışarı yemeğe çağırdı abimler yiyemedi artık yarına saklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…