- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Herkese iyi geceler.
Kadınlar Gününüz kutlu olsun güzel annelerim.
Geldim ama kimsecikler yok ....bizimki anca uyuyo bu saatte....hepinize iyi uykular tatlı rüyalar....
kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar nasılsınız yağmurcum yeni bebek yoldaymış çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kızlar herkeze tekrarmerhaba uzun zamandır yazamadım ankaraya kesin dönüş yapınca temizlik derken şimdide arkadaş ziyaretleri hiç fırsat bulamadım belisimin bu sıralar keyfi yerinde her zamanki gibi yemek sorunumuz var ama eskisi kadar değil her gün şirinliklerine bir yenisini ekliyor sürekli gözü dışarda sürekli dışarı çıkarmamı istiyor arkadaşlarıylada uymlu gelen arkadaşlarınlda oyuncaklarını paylaşıyor fakat 2 gündür olmayacak şeyler yüzünden benle inatlaşmaya başladı bunu farkettim eskiden dikkati dağıtabiliyoprdum şimdi çok zorlanıyorum zaten eskisi gibi kanmıyorda bizde böyle durumlar bu arada belis artık geceleri odasında tek başına uyumaya başladı hepinize iyi uykular kuzucuklarada
Herkese iyi günler. havalar bir ısınsaydı yada bir güneş yüzünü gösterseydi çok sıkıcı bir hava var
Canım evet hava çok soğuk kara kara bulutlar var.Hava düzelse de hergün dışırıya çıksak gezsek.sıcak havayı özledim.Gerçeği yaz gelince çok sıcak diye deriz yine ama en azında çocuğun üşümesinden korkmayız.
Sorma canım ya bugün yine aynı hava dışarısı soguk.
hanımlarrr ben okuldan geldim bugün ehliyet kursuna yazıldım inşlah saglıcakla alabilirim. ayy çok heyecanlıyım 18 yaşıma girmeden önce hep 18 yaşına gireyim ilk işim ehliyet almak olacak derdim ama yaş oldu 34 ancak nasip olacak.ehliyet sınavlarında gözetmenlik yaptım ama ehliyetim yok. şimdide biraz evrak işim var onları yapacagım. birde arkadaşlar okulda hergün bir saat kitap okuma saatimiz var çok güzel bir etkinlik evde okumaya fırsat bulamıyordum Elif Şafak " Aşk"ı okuyorum sizinde tavsiye ettiginiz kitaplar varsa söylerseniz sevinirim.
Birde arkadaşlar ıStda oturanlar hiç bildiginiz pedagog varmı yakın bir ögretmen arkadaşımın bir yaşında kızı var annesi işe gidiyor diye sabahları çocuk geceleride bırakır gider korkusuyla uyumuyormuş sürekli annesini okşuyormuş o yüzden pedagog arıyorlar varmı bildiginiz.
Görüşmek dilegiylee.