Burcu canım çok geçmiş olsun inşlah daha iyidir küçük paşamız.
Fikriyecim sagol canım iyiyiz sizde iyisinizdir inşlah. Ozan Ege ben yokken güzel yiyor ama ben yanındayken malesef bana güveniyor.
Oooo maşallah Sanberke ne güzel kilosu boyu.
Herkese hayırlı cumalar.
burcucum geçmiş olsun bize haber ermeyi unutma
fikriye şaşırdım valla şu flor hapını versekmi vermesekmi? yağmurun dr. namı gittiniz o doktor verilmesi gerektiğini söylemişti
kesin diştendir sanberkin iştahsızlıgı eymende 2 gecedir kök söktürüyor alt köpek dişleri çıkıyor onurda mızırdanıyor onurun azıları yeni çıkıyor ishal bile oldu allahtan yanımda annem var
burcucum ve fikriyecim paşalarınıza çok geçmiş olsun yavrucuklar gül gibi gerçekten bir bakıyyorsun açıyor bir bakıyorsun soluyor allah kolaylık versin fikriyecim bende sen gibi gercekten yaşlandığımı hissediyorum umarım en kısa zamanda paşalar sağlığına kavuşur haberlerinizi bekliyoruz
fikriyecim bizde aşımızı olduk beliste ateş yapmıyor huzursuzluk yapıyordu aşılar bunda oda olmadı sadece vurulan yer biraz beze seklinde şişti sağlık oaağındada oral palioyu yaptırıcam onu özelde yapmıyorlar canım o yüzden yaptıramadım ankara cok soğudu şimdi keyfi yerindeyken dışarı pek çıkarmak istemiyorum bir kaç hafta sonra yaptırırım her halde beliste her şeyi anlıyor anlatıyorda ama fazla konuşamıyor al,ver,baba,nanne diyor bana ama annanne yi çok güzel söylüyor çiş k,kaka,popo, gibi basit şeyleri söyleyebiliyor okadar bugün ilk defa çekil dedi odasının önündeyken şok geçirdim bence artık yavaş yavaş başlıycaklar ama ne zaman bakalım sğlıklı olsunlarda önemli olan o zamanı gelince nasıl olsa konuşurlar herkeze iyi geceler
fikriyecim bana da doktorum daha hamileyken indiğini söylemiştiCanım benim kıyamam ben onlara.ıyiki annen yanında 3 de birden dr götürrüsünüz artık.Canım Sanberkin de bazen yukarda bazen iniyor.Anladım ben ma dr inmiş dedi.Daha doğrusu daha karnımdayken dr indiğini şmöylemişti sonra hastanede de öyle dediler.Ama galiba şimdi soğuk olduğu için bezini açınca yukarda duruyorlar.Ama iki gün ateşi varlen inmiş duruyordu.
Canım mutlaka dr danışmak lazım tehlikeli olabilir. yani ilerde çocuk olmama sebebi olabilir.