- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
ege beni hiç kıskanmıyor hatta babasını benden kıskanır :))))))
ama canı yandığı zamanda hemen dibimde biter
beyefendi babasını hiç yormaz :bbo:
Burcucum ne güzel Kapadokyadaymışsınız.ohh Sanberk paşamızda Ege paşamızda yeni yaşları ayları hayırlı olsun.geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun kk nın güzel annleri neler yaptınız bakalım :))
biz kapadokyadaydık cok güzel bi gün geçirdik
aynen fikriyecim bizimkide gittiğimiz her restoranda garson aşçı kim varsa tanışıyo dünde oğluma ayrı servis açtılar ayy nasıl mutlu oldum bizimkinden yiyemez diye ayrı çorba ve elde yapılmış ayran getirdiler müthiş bi duygu benim için
evet fikriye aslında ben uzun zamandır organlarını öğretmeye çalışıyorum ama işte onların öğrenmeye hazır olmalarıyla ilgili bi durum yalnız bizimki babasına ve bana da gelip pipi diye gösteriyor yani bizimde pipimizin olduğunu düşünüyo :bbo: memişleri de gösteriyo :)))) erkek milleti değil mi işte :)))) ilk öğrendikleri şey bile aynı ....
benim oğlum bugün 18 aylık oluyor teyzeleri ben cumartesi için randevu alacağım aşı için ben karma ve hepatit A aşısı diye biliyorum ama yanılıyor olabilirm yaptırınca yazarım
Sorma Burcucum babam şimdiden ne zaman geliyorsun demeye başladı ikiside birbirinden uzun süre ayrı kalmaya alışık degiller annemde ayy zaman geçmek bilmiyor daha bir hafta oldu diyip duruyor ama ne yapsın bizim için mecbur işte babamı bir şekilde ikna edebilsem buraya gelmeye bizim ev müstakil köpekler ve tavukları var onları bırakamıyorlar bırakacak birini bulursa hemen gel diyecegim.aslıcım marta kadar uzun bi zaman var sonra baban kapınıza dayanmasın verin karımı diye :lepi:
tabi sende benim gibisin annem gideyim demese ben de hiç göndermem oh o sabah uykuları için bile değer insan hiç uyudum diye üzülür mü akannehir
Ahhh Fikriyecimm maşallah Sanberk'e ne güzel herşeyi düzenli yiyor bizimki yemek adına biz halen aynıyız habire bana asılıyor zorla yediriyoruz yine ne yapacagımı bilmiyorum uykumuz ve diger herşey normal birazda zor ögreniyoruz işine gelmiyor beyfendinin ögrenmek yoksa kendi istedigi herşeyi çok iyi biliyor.Bizim yemk uyku düzenimiz çok çok bozuldu..dün gündüz uyutmamaya çalıştık ama başaramadık saat 6 uyudu ve saat 8 kaltı al sana şimdi uğraş.Bol bol zıpladık yorulsun diye ama ancak saat 12 de uyudu,tabiki sabah da saat 10 uyandı yustelik kalkmak istemdi yarım sat öyle yattık kitap okuduk,gülüştük.Neyse en sonunda kahvaltı edelim dedim yemeklerini yedi hiçnazlanmadı e tabiki saat 11 olmuştu geçiyordu.Sonra da saat bir yemeği yanınaportakal suyu yapayım dedim o da bana yardım etti saldırdı portakalları yarım portakal yedi bide 1 bardak meyvesuyu içti yemek yine kaldı.Ve uyudu.Saat.15.30 bizimki hala öğlen yemği yemedi.Ancak 16 da kalkar biraz oynar e baktık saat 17 olur bizim öğlen yemğimiz olcak.Bir haftadır bu şekilde devam ediyor ve değiştiremedim nasıl olcak bu iş hiç bilmiyorum.
kızlar iyi geceler yine bir araya gelemedik sanberkin ve egenin yaşı kutlu olsun nice nice yıllara sağlıkla inşallah belisimin daha 4 günü var kızlar benim kızım çişinide söylemeye başladı yaklaşık 1 haftadır çiş deyince bakıyordum altı sıcacık ama her çiş yaptığında söylemiyordu bugün dr randevumuz vardı kan ve idrar verdik kız çocuklarından idrar almak çok zor birde sürekli hareket halindeydi tabii 5 kere torba takıldı her yaptığınde çiş deyip bezini tuttu kakasını yaklaşık 2 haftadırda lazımlığında yaptırıyorum iyice öğrendi aynurcum sadece karma yapılacakmış 5 gün sonra yaptıracağım birde dr sağlık ocağın
Herkese iyi geceler.
Belise maşallah ne güzel tuvaletini söylüyormuş.
Fikriyecim sende inşlah en kısa zamanda görürsün aileni canım.
kızlar aşıyı öğrendiğim iyi oldu sağolun...yeşim ne güzel çişini söylüyormuş ben üçüne nasıl öğreticem biilmiyorum(
fikriyeciğim keşke gelseler çok iyi oluyor insana
fikriye bu arada msn de mesajını gördüm süpersin arkadaşım sağolllll
kızlar merhaba moralim cok bozuk
ege dün gece hiç uyumadı oğlum ateşler içindeydi
yanakları kıpkırmızı ve ter içindeydi ateşten surup verdim ama hiç etkilemedi sayılır
sabah 7 de uyuduk 10:30 a kadar bende biraz uyumuşum uyandığında yine feci bi ateş vardı
ölçtürmedi de 38 e kadar ölçebildim sonra hemen fitil ve ılık duş yaptırdım biraz rahatladı şimdi yine uyuyor eşim gelecek birazdan doktora gideceğiz(
Burcu canım çok geçmiş olsun inşlah daha iyidir küçük paşamız.kızlar merhaba moralim cok bozuk
ege dün gece hiç uyumadı oğlum ateşler içindeydi
yanakları kıpkırmızı ve ter içindeydi ateşten surup verdim ama hiç etkilemedi sayılır
sabah 7 de uyuduk 10:30 a kadar bende biraz uyumuşum uyandığında yine feci bi ateş vardı
ölçtürmedi de 38 e kadar ölçebildim sonra hemen fitil ve ılık duş yaptırdım biraz rahatladı şimdi yine uyuyor eşim gelecek birazdan doktora gideceğiz(
Fikriyecim sagol canım iyiyiz sizde iyisinizdir inşlah. Ozan Ege ben yokken güzel yiyor ama ben yanındayken malesef bana güveniyor.Aslıcım selam canım,siz nasılsınız.Ozan Ege nasıl.Hala mı iştahsız.
Oooo maşallah Sanberke ne güzel kilosu boyu.bu ara sanberk 12.400 gr olmuş,boyu 84 cm.
200 gr almış ve 1 cm uzamış