- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
fikriyeciğim süper bilgiler
aslıcım annen ne kadar kalacak canım yanında sonuna kadar değerlendir bu fırsatı
ah bu anneler olmasa ne olurdu halimiz
aynur sende annen geldi unuttun buraları
fikriye canım bilgiler süper ben bile bi cok seyi yeni öğrendim
ayrıca benim oğlum da artık kulaklarını, burnunu, memeyi, pipiyi ve göbüşü gösteriyo
yarın dişçiye gidicem yine 2 tane dolgu yaptırcam
dişçileri sevmiyorum amaaa(((((
kızlar nasılsınız ben çok iyiyim evim evim güzel evim sonunda ankaraya dönüş yaptık benimde annem yanımdaydı dün geçirdim gerçekten annelerimiz olmasa ne yapardık düşünmek bile istemiyorum aslıcım çok geçmiş olsun fikriyecim her zamanki gibi değerli bilgilerin için çok teşekkürler burcu ve aynur sizlerde iyisiniz anladığım kadarıyla bende karma aşı ve oral palio diye biliyorum 2 yaşında hepatit A diye biliyorum pazartesi randevumuz var kızımın burdaki dr kıızlar ozaman kesin cevap verebilirim yavrularımız 1.5 yaşını dolduracaklar zaman ne kadar çabuk geçiyor sanki daha dün gibi doğduğu gün gerçi hiç bir zaman unutmayacağım anca yerleşmemiz bitti kızlar artık daha sık girebilirim inşallah görüşmek üzere herkeze iyi uykular
Burcucum canım annem Marta kadar yanımızda bizimle bana kalsa daha uzun tutmayı düşünüyorum ama bakalım babamı ikna edebilirsem babam gelir birazda birlikte kalırlar süper olur tabi bu benim düşüncelerim. Sanada çok geçmiş olsun canım bende dişçileri hiç sevmem benimde gitmem gerekiyor ama bakalım nasıl. Maşallah minik kuzu ögrenmiş organlarını.aslıcım annen ne kadar kalacak canım yanında sonuna kadar değerlendir bu fırsatı
ah bu anneler olmasa ne olurdu halimiz
aynur sende annen geldi unuttun buraları
fikriye canım bilgiler süper ben bile bi cok seyi yeni öğrendim
ayrıca benim oğlum da artık kulaklarını, burnunu, memeyi, pipiyi ve göbüşü gösteriyo
yarın dişçiye gidicem yine 2 tane dolgu yaptırcam
dişçileri sevmiyorum amaaa(((((
Teşekkürler canım tam iyileşemedim inşlah yarında dinlenip haftaya iyi başlayabilirim.kızlar nasılsınız ben çok iyiyim evim evim güzel evim sonunda ankaraya dönüş yaptık benimde annem yanımdaydı dün geçirdim gerçekten annelerimiz olmasa ne yapardık düşünmek bile istemiyorum aslıcım çok geçmiş olsun fikriyecim her zamanki gibi değerli bilgilerin için çok teşekkürler burcu ve aynur sizlerde iyisiniz anladığım kadarıyla bende karma aşı ve oral palio diye biliyorum 2 yaşında hepatit A diye biliyorum pazartesi randevumuz var kızımın burdaki dr kıızlar ozaman kesin cevap verebilirim yavrularımız 1.5 yaşını dolduracaklar zaman ne kadar çabuk geçiyor sanki daha dün gibi doğduğu gün gerçi hiç bir zaman unutmayacağım anca yerleşmemiz bitti kızlar artık daha sık girebilirim inşallah görüşmek üzere herkeze iyi uykular
Fikriyecim canım sizinde Sevgililer Gününüz kutlu olsun hepinizin kutlu olsun güzel arkadaşlarım.
Fikriyecim canım Ozan Egede banada çok düşkündür aynen beni ne babayla nede başkasıyla paylaşamıyor.
selam fıstıklar nette sorun olduğu için giremedim bu arada yeni topik açılmış..herkes iyidir umarım..öpüyorum hepinizi.
fikriyeciğim benimkiler babadan değilde yeni yeni birbirlerinden kıskankyorlar sanki biri kucagımdayken diğeride gelmek istiyor....
sizleri unuturmuyum kızlar aaaaaa
bu arada aşı yaptıranlar burada yazsın hangi aşıları yaptırıcaz bizim zamanımız gelmedi daha
Günaydın güzel bir pazar günü ve güzel bir sevgililer günü geçirmenizi dilerim.
Annecigimin sayesendi bugün güzel bir uyku çektim uyandıgımda 12.30du saat süper birşey amaçok uyuyuncada gün ölüyor diye üzülüyorum öteki yandanda tüm yorgunlugumu attım.