- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Siz var ya siz her gün giriyorum sizinle karşılaşacam diye ama geeln yok.Bu akşam girmedim bak siz girmişsiniz.alsanaalsanasmile
Kız özlettin kendini,saat 11 den sonra paşalr uyur diye netti açıyorum sen girersin diye ama yok ,neyse.mafoldumben
Canım geçmiş olsun,yaptır bu dişlerine biran kurtul.
Canım ne güzel evine gelmiş yerleşmişsin,ne mutlu san,annen de yanındaymış çok çok güzel.Evet annemlerimiz gibisi yok herzamn yardım etmeye hazırlar..iyiki onlar var.:teselli:
Hadi sen gel de belki burası canlanır.Yağmur da döner artık biraz hareketlensin bu ağustos anneler.hihoyyyt
fikriyeciğim süper bilgiler
Kız özlettin kendini,saat 11 den sonra paşalr uyur diye netti açıyorum sen girersin diye ama yok ,neyse.mafoldumben
aslıcım annen ne kadar kalacak canım yanında sonuna kadar değerlendir bu fırsatı
ah bu anneler olmasa ne olurdu halimiz
aynur sende annen geldi unuttun buraları
fikriye canım bilgiler süper ben bile bi cok seyi yeni öğrendim
ayrıca benim oğlum da artık kulaklarını, burnunu, memeyi, pipiyi ve göbüşü gösteriyo
yarın dişçiye gidicem yine 2 tane dolgu yaptırcam
dişçileri sevmiyorum amaaa (((((
Canım geçmiş olsun,yaptır bu dişlerine biran kurtul.
kızlar nasılsınız ben çok iyiyim evim evim güzel evim sonunda ankaraya dönüş yaptık benimde annem yanımdaydı dün geçirdim gerçekten annelerimiz olmasa ne yapardık düşünmek bile istemiyorum aslıcım çok geçmiş olsun fikriyecim her zamanki gibi değerli bilgilerin için çok teşekkürler burcu ve aynur sizlerde iyisiniz anladığım kadarıyla bende karma aşı ve oral palio diye biliyorum 2 yaşında hepatit A diye biliyorum pazartesi randevumuz var kızımın burdaki dr kıızlar ozaman kesin cevap verebilirim yavrularımız 1.5 yaşını dolduracaklar zaman ne kadar çabuk geçiyor sanki daha dün gibi doğduğu gün gerçi hiç bir zaman unutmayacağım anca yerleşmemiz bitti kızlar artık daha sık girebilirim inşallah görüşmek üzere herkeze iyi uykular
Canım ne güzel evine gelmiş yerleşmişsin,ne mutlu san,annen de yanındaymış çok çok güzel.Evet annemlerimiz gibisi yok herzamn yardım etmeye hazırlar..iyiki onlar var.:teselli:
Hadi sen gel de belki burası canlanır.Yağmur da döner artık biraz hareketlensin bu ağustos anneler.hihoyyyt