2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Siz var ya siz her gün giriyorum sizinle karşılaşacam diye ama geeln yok.Bu akşam girmedim bak siz girmişsiniz.alsanaalsanasmile

fikriyeciğim süper bilgiler

Kız özlettin kendini,saat 11 den sonra paşalr uyur diye netti açıyorum sen girersin diye ama yok ,neyse.mafoldumben

aslıcım annen ne kadar kalacak canım yanında sonuna kadar değerlendir bu fırsatı
ah bu anneler olmasa ne olurdu halimiz :KK43:

aynur sende annen geldi unuttun buraları :KK43:

fikriye canım bilgiler süper ben bile bi cok seyi yeni öğrendim
ayrıca benim oğlum da artık kulaklarını, burnunu, memeyi, pipiyi ve göbüşü gösteriyo

yarın dişçiye gidicem yine 2 tane dolgu yaptırcam
dişçileri sevmiyorum amaaa :KK43:(((((

Canım geçmiş olsun,yaptır bu dişlerine biran kurtul.

kızlar nasılsınız ben çok iyiyim evim evim güzel evim sonunda ankaraya dönüş yaptık benimde annem yanımdaydı dün geçirdim gerçekten annelerimiz olmasa ne yapardık düşünmek bile istemiyorum aslıcım çok geçmiş olsun fikriyecim her zamanki gibi değerli bilgilerin için çok teşekkürler burcu ve aynur sizlerde iyisiniz anladığım kadarıyla bende karma aşı ve oral palio diye biliyorum 2 yaşında hepatit A diye biliyorum pazartesi randevumuz var kızımın burdaki dr kıızlar ozaman kesin cevap verebilirim yavrularımız 1.5 yaşını dolduracaklar zaman ne kadar çabuk geçiyor sanki daha dün gibi doğduğu gün gerçi hiç bir zaman unutmayacağım anca yerleşmemiz bitti kızlar artık daha sık girebilirim inşallah görüşmek üzere herkeze iyi uykular

Canım ne güzel evine gelmiş yerleşmişsin,ne mutlu san,annen de yanındaymış çok çok güzel.Evet annemlerimiz gibisi yok herzamn yardım etmeye hazırlar..iyiki onlar var.:teselli:

Hadi sen gel de belki burası canlanır.Yağmur da döner artık biraz hareketlensin bu ağustos anneler.hihoyyyt

selam fıstıklar nette sorun olduğu için giremedim bu arada yeni topik açılmış..herkes iyidir umarım..öpüyorum hepinizi.

aslıcım annen ne kadar kalacak canım yanında sonuna kadar değerlendir bu fırsatı
ah bu anneler olmasa ne olurdu halimiz :KK43:

aynur sende annen geldi unuttun buraları :KK43:

fikriye canım bilgiler süper ben bile bi cok seyi yeni öğrendim
ayrıca benim oğlum da artık kulaklarını, burnunu, memeyi, pipiyi ve göbüşü gösteriyo

yarın dişçiye gidicem yine 2 tane dolgu yaptırcam
dişçileri sevmiyorum amaaa :KK43:(((((
Burcucum canım annem Marta kadar yanımızda bizimle bana kalsa daha uzun tutmayı düşünüyorum ama bakalım babamı ikna edebilirsem babam gelir birazda birlikte kalırlar süper olur tabi bu benim düşüncelerim. Sanada çok geçmiş olsun canım bende dişçileri hiç sevmem benimde gitmem gerekiyor ama bakalım nasıl. Maşallah minik kuzu ögrenmiş organlarını.
kızlar nasılsınız ben çok iyiyim evim evim güzel evim sonunda ankaraya dönüş yaptık benimde annem yanımdaydı dün geçirdim gerçekten annelerimiz olmasa ne yapardık düşünmek bile istemiyorum aslıcım çok geçmiş olsun fikriyecim her zamanki gibi değerli bilgilerin için çok teşekkürler burcu ve aynur sizlerde iyisiniz anladığım kadarıyla bende karma aşı ve oral palio diye biliyorum 2 yaşında hepatit A diye biliyorum pazartesi randevumuz var kızımın burdaki dr kıızlar ozaman kesin cevap verebilirim yavrularımız 1.5 yaşını dolduracaklar zaman ne kadar çabuk geçiyor sanki daha dün gibi doğduğu gün gerçi hiç bir zaman unutmayacağım anca yerleşmemiz bitti kızlar artık daha sık girebilirim inşallah görüşmek üzere herkeze iyi uykular
Teşekkürler canım tam iyileşemedim inşlah yarında dinlenip haftaya iyi başlayabilirim.
Herkese iyi geceler arkadaşlar.

Burcu ne güzel afferin Egeye bak hemen öğrenmiş.Aslında çocuklar abuk öğreniyor da ama doğuru yöntemi bulmak zor.Her çocuk farklıe farklı şekilde öğreniyor.Bak bizimki uyumadan önce yeni şeylwri öğrenir Ege ise uykudan kalkınca::)))))))))

Bizim şimdiklik göz,burun,ağız,dişler,dil,kullak,eller,göbişi ayakklar, pipi
yeni öğrendikleri ise yanaklar,saç ve parmaklar.
bugün memişler öğretiyordum öğrendi gibi ama yarın belli olur.
sonraki öğrencek şeyler ise omuz ve dizler.
Başka ne var?

Kuzularım Sevgililer Günü Kutlu olsun:))))))))) opuyorumnanaktan süsleyin püsleyin güzel vakit geçirin. bayanssulusmile

Arkadaşlar sizin bebekleriniz babadan kıskanıyormu.Bizimki babasını yaklaştırmıyor yanıma.Hemen çekiyor onu ve kendisi yerleşiyor yanıma.....Ne yapalım acaba nasıl davranmalıiz hiç bir fikrim yok.

Fikriyecim canım sizinde Sevgililer Gününüz kutlu olsun hepinizin kutlu olsun güzel arkadaşlarım.
Fikriyecim canım Ozan Egede banada çok düşkündür aynen beni ne babayla nede başkasıyla paylaşamıyor.

Fikriyecim canım sizinde Sevgililer Gününüz kutlu olsun hepinizin kutlu olsun güzel arkadaşlarım.
Fikriyecim canım Ozan Egede banada çok düşkündür aynen beni ne babayla nede başkasıyla paylaşamıyor.

Herhalde normal bir durum,ama acaba babası nasıl daranmalı.Yani onun önünde biz nasıl davranmalıyız.Araştırmak lazım.:çok üzgünüm:

fikriyeciğim benimkiler babadan değilde yeni yeni birbirlerinden kıskankyorlar sanki biri kucagımdayken diğeride gelmek istiyor....
sizleri unuturmuyum kızlar aaaaaa

bu arada aşı yaptıranlar burada yazsın hangi aşıları yaptırıcaz bizim zamanımız gelmedi daha

Günaydın güzel bir pazar günü ve güzel bir sevgililer günü geçirmenizi dilerim.
Annecigimin sayesendi bugün güzel bir uyku çektim uyandıgımda 12.30du saat süper birşey amaçok uyuyuncada gün ölüyor diye üzülüyorum öteki yandanda tüm yorgunlugumu attım.

fikriyeciğim benimkiler babadan değilde yeni yeni birbirlerinden kıskankyorlar sanki biri kucagımdayken diğeride gelmek istiyor....
sizleri unuturmuyum kızlar aaaaaa

bu arada aşı yaptıranlar burada yazsın hangi aşıları yaptırıcaz bizim zamanımız gelmedi daha

Canım seninkiler birbirinden kıskanacak bu normal,sen bu konuyu arıştrı bence.Kesin bir çözüm bulunmaz çünkü bu kardeş kıskançlığım hepimizde var..))))))))) amaen azından daha hafifi atlatırsa bu dönem daha iyiy hepiniz için.
Annen yanında eşimle çıkın başbaşa gezin,çok iyi gelir size.

Günaydın güzel bir pazar günü ve güzel bir sevgililer günü geçirmenizi dilerim.
Annecigimin sayesendi bugün güzel bir uyku çektim uyandıgımda 12.30du saat süper birşey amaçok uyuyuncada gün ölüyor diye üzülüyorum öteki yandanda tüm yorgunlugumu attım.

canım ne güzel dinleyebilmişsin,olsun üzülme aman erken kalkıp da ne yapacaksın insan yorgun olunca hiç birşeyden zefk almaz.
Sevgililer günü dün akşamdan kutlamaya başladık,Sanberk uyuduktan sonra dışırıya çıktk çok güzel vakit geçirdik.Bugün de sanberk 18 aylık oluyor onun için bugünkü gün ona aitiitr.Aldık onu bütün gün dışırdaydık,bol bol gezdik....Ten istasyona götürdük pndan vapur iskelesine .. çok çok memnundu....Gitiğimiz cafeye de tüm garsonlarla dost oldu...dans ettik yan masadaki güzel kıza öpücük de gönderdi:)))))))) güzel kızları görünce dayanamadı efendim...E iyiki yandaki abi kızmadı bize....lülülülülülü

geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun kk nın güzel annleri neler yaptınız bakalım :))
biz kapadokyadaydık cok güzel bi gün geçirdik

aynen fikriyecim bizimkide gittiğimiz her restoranda garson aşçı kim varsa tanışıyo dünde oğluma ayrı servis açtılar ayy nasıl mutlu oldum bizimkinden yiyemez diye ayrı çorba ve elde yapılmış ayran getirdiler müthiş bi duygu benim için

evet fikriye aslında ben uzun zamandır organlarını öğretmeye çalışıyorum ama işte onların öğrenmeye hazır olmalarıyla ilgili bi durum yalnız bizimki babasına ve bana da gelip pipi diye gösteriyor yani bizimde pipimizin olduğunu düşünüyo :bbo: memişleri de gösteriyo :)))) erkek milleti değil mi işte :)))) ilk öğrendikleri şey bile aynı ....

benim oğlum bugün 18 aylık oluyor teyzeleri ben cumartesi için randevu alacağım aşı için ben karma ve hepatit A aşısı diye biliyorum ama yanılıyor olabilirm yaptırınca yazarım

aslıcım marta kadar uzun bi zaman var sonra baban kapınıza dayanmasın verin karımı diye :lepi:

tabi sende benim gibisin annem gideyim demese ben de hiç göndermem oh o sabah uykuları için bile değer insan hiç uyudum diye üzülür mü akannehir

ege beni hiç kıskanmıyor hatta babasını benden kıskanır :))))))

ama canı yandığı zamanda hemen dibimde biter
beyefendi babasını hiç yormaz :bbo:

Burcu merhaba canım.Hadi bugünden beri Ege 18 aylık oldu::))))))))Artık bebek değil artık bir çocuk oldu....Aynur 3 paşalar bizimkilere abi diyebilirler hehhehehee onlar hala bebek hala 17 aylık :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

Ne güzel gitiğiniz yer çok güzel demekki,keşke yer yerde özel bebekle menüsü olsun.Burda istanbulda birkaç yerde glutensiz yemekler yapılıyor ama hep zengin semtlerde.

Bizim yemk uyku düzenimiz çok çok bozuldu..dün gündüz uyutmamaya çalıştık ama başaramadık saat 6 uyudu ve saat 8 kaltı al sana şimdi uğraş.Bol bol zıpladık yorulsun diye ama ancak saat 12 de uyudu,tabiki sabah da saat 10 uyandı yustelik kalkmak istemdi yarım sat öyle yattık kitap okuduk,gülüştük.Neyse en sonunda kahvaltı edelim dedim yemeklerini yedi hiçnazlanmadı e tabiki saat 11 olmuştu geçiyordu.Sonra da saat bir yemeği yanınaportakal suyu yapayım dedim o da bana yardım etti saldırdı portakalları yarım portakal yedi bide 1 bardak meyvesuyu içti yemek yine kaldı.Ve uyudu.Saat.15.30 bizimki hala öğlen yemği yemedi.Ancak 16 da kalkar biraz oynar e baktık saat 17 olur bizim öğlen yemğimiz olcak.Bir haftadır bu şekilde devam ediyor ve değiştiremedim nasıl olcak bu iş hiç bilmiyorum.

X