2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcucum geçmiş olsun bize haber ermeyi unutma

fikriye şaşırdım valla şu flor hapını versekmi vermesekmi? yağmurun dr. namı gittiniz o doktor verilmesi gerektiğini söylemişti

kesin diştendir sanberkin iştahsızlıgı eymende 2 gecedir kök söktürüyor alt köpek dişleri çıkıyor onurda mızırdanıyor onurun azıları yeni çıkıyor ishal bile oldu allahtan yanımda annem var

Burcu canım çok geçmiş olsun inşlah daha iyidir küçük paşamız.

Fikriyecim sagol canım iyiyiz sizde iyisinizdir inşlah. Ozan Ege ben yokken güzel yiyor ama ben yanındayken malesef bana güveniyor.

Oooo maşallah Sanberke ne güzel kilosu boyu.
Herkese hayırlı cumalar.

Teşekkürler teyzoş :)))))))
Canım demekki Ezan Egenin iştahı var tek sana nazlanıyor meme daha tatlı geliyordur.Oh kim onun gibisi annesinin sıcıcık kucağında :)) kim vazgeçmek isterki :))))))))))) Sen yokken yiyorsa hiç canını sıkma bol bol emsin yavru.birkaç ay kaldı sonra mecbur brakacak emmeyi.olumunekankayizsmile

burcucum geçmiş olsun bize haber ermeyi unutma

fikriye şaşırdım valla şu flor hapını versekmi vermesekmi? yağmurun dr. namı gittiniz o doktor verilmesi gerektiğini söylemişti

kesin diştendir sanberkin iştahsızlıgı eymende 2 gecedir kök söktürüyor alt köpek dişleri çıkıyor onurda mızırdanıyor onurun azıları yeni çıkıyor ishal bile oldu allahtan yanımda annem var

Sorma aynurcum her dr farklı şeyleri söylüyor biz de anneler ne yapacağımız şaşırdık.Vesek kötü vermesek de kötü..sen veriyordun dimi.Bence hergün verme yani ortada ol,Ne bileyim ben böyle yaparım.Daha önceden burdaki kkda dişçiye sordum o da önermemişti.

Canım iyiki annen yanında Allah razıolsun,yoksa bu 3 çocukla ne yapardın sen..eyvahedigeldismile Dişler çıksa birkaç ay rahat oluruz en azından bu konuda.Sanberk de 1 ay oldu hala köpek dişlerden çekiyor yavrum ama bu son günlerde hepten rahatsız ediyor çıkması gerekiyor artık.

Dün aşı oldu akşam biraz ateşi çıktı,şimdide biraz var.Ayrıca burnu da aktı A-ferin verdim ateşde indi o da rahatladı uyudu.Babannemiz gripli ondan bulaştı herhalde.

kızlarr özledim valla sizlerle sohbet etmeyi

doktora gittik dün ateşi cok yüksek olduğu için doktorda korktu hemen acile gönderdi bizi yavruma hemen fitil ve ateş düşürücü verdiler kan testi yaptırdık bi şey çıkmadı idrar testi için beyefendi torbaya yapmadı bilmiyorumkismile bizde yaptıramadık ....

muhtemelen azı diş çıkacağı için dedi bi tane azımız çıkmıştı aslında onda böyle olmadı
yada döküntülü bi hastalık çıkaracak bekleyelim dedi yarın düşmezse tekrar götürmemiz gerekmiş
şurup ve fitil sadece biraz azalıyor ateşi ama hiç normale dönmüyorr :bbo:
gözlerini açamıyor yavrum hiç hali yokk

aynurcum bende flor hapını arada sırada veriyorum düzenli olarak vermiyorum

Burcum çok geçmiş olsun canım,ınşallah yarına kadar bişey kalmaz.
Sanberk de dün akşam ateşlendi bugün devam ediyor ama fazla değil hala ateş düşürücü şurubu vermedim.Tek A--ferin veriyorum o iyi geliyor.Biraz halsizlik oluyor biraz dinlenip tekrar koşmaya başlıyor.ınşallah yarın daha iyiy olurlar bebişlerimiz.
Bize de herşey toplandı diş,aşı,grip,iştahsızlık.Böyle günlerde birden 5 sene yaşlandığımı hissediyorum nedense..Bilmiyorum burda varmı ama bizim orda şey derler..Çocuğun yok diye bir derdin var,çocuk olunca bin derdin var. Çok doğuru bir söz..Dertler bitmiyor.Bundan kurtulalaım diyoruz başka birşey çıkıyor.ama olsun dertlerimiz bu olsun.Bunun yanında yüzlerce binlerce mutlu ve dolu anları yaşıyoruz.Herşeye değer.

burcucum ve fikriyecim paşalarınıza çok geçmiş olsun yavrucuklar gül gibi gerçekten bir bakıyyorsun açıyor bir bakıyorsun soluyor allah kolaylık versin fikriyecim bende sen gibi gercekten yaşlandığımı hissediyorum umarım en kısa zamanda paşalar sağlığına kavuşur haberlerinizi bekliyoruz

burcucum ve fikriyecim paşalarınıza çok geçmiş olsun yavrucuklar gül gibi gerçekten bir bakıyyorsun açıyor bir bakıyorsun soluyor allah kolaylık versin fikriyecim bende sen gibi gercekten yaşlandığımı hissediyorum umarım en kısa zamanda paşalar sağlığına kavuşur haberlerinizi bekliyoruz

Canım seninle de karşılaşamıyoruz,siz nasılsınız Belis prensesimiz nasıl? Maşallah ona o da yemeklerini güzel yemiş çok iyi kilo almış maşallah.
Siz aşı yaptırdınız mı ateşi oldu mu?
Bugün sanberkin ateşi yok burnu hala akıyor ama ve yemk yemiyor.Hasta olunca hep böyle oluyor tek meyve suyu içer ama buna da şükür.
Sabah zar zor yarım krep yedi,1 danino ve 1 çay bardağı elma suyu biraz da pekmez kattım daha besleyeci olsun diye..:icecream:

Bilmşyorum niye öyle ama gerçekten çok yaşlandım sanki eski fikriyeden bişey kalmadı sanki.Eski neşem pozitif düşüncem yok artık. Aslında insanlarla konuşurken beni hep neşeli bilrler güler yüzlü moral veren ama içim çoktan değişti geçmeyen bir sıkıntım var sürekli...Bu da anne olduğumdan mı acaba..Bilmiyorum.

Burcu ege nasıl oldu?Umarım bugün daha iyidir.Saner bugün iyi ateşi yok burnu akmıyoriştahı biraz daha iyi.En azından biraz yedi.
Aynurcum siz ne yapıyorsunuz paşalr nasıl onların da dişleri çıkıyordu.

fikriyeciğim salı günü oğlanları dr. götürücez kan tahlili yaptırıcam eymenin testisleri yukarıda duruyor onu sorucam buragın teni soluk gibi onurunda kulagı kirleniyor sürekli annem burdayken genel bir muayene yaptırıcam....onur dün 12 de uyudu burakta gece uyanıp 1 saat sonra tekrar yattı bizde haberler böyle canım

Canım benim kıyamam ben onlara.ıyiki annen yanında 3 de birden dr götürrüsünüz artık.Canım Sanberkin de bazen yukarda bazen iniyor.Anladım ben ma dr inmiş dedi.Daha doğrusu daha karnımdayken dr indiğini şmöylemişti sonra hastanede de öyle dediler.Ama galiba şimdi soğuk olduğu için bezini açınca yukarda duruyorlar.Ama iki gün ateşi varlen inmiş duruyordu.
Canım mutlaka dr danışmak lazım tehlikeli olabilir. yani ilerde çocuk olmama sebebi olabilir.

Atmacım nasılsın canım,örgü bloğun çok güzel sık sık girip bakıyorum.Yeni bişeyler ekledin mi?
Canım rusça sayfaları var.Sen ryssça biliyormusun.Ben biraz anlıyorum eğer yardım gerekiyorsa etmeye çalışırm.

Bışey söyleyecem.Anladığım kadarıyla sizin bebişleriniz de benimki gibi falza konuşmuyor Burcu Aynur size diyorum.Ben bişey fark ettim.Yabancı biri varen Sanberk daha çok konuşmaya çabalaşıyor.Bugün misafirlerimiz var çok güzel anlaşıyordu söyledikleri :::::::::::)) düşünüuorumki bana nomara yapıyor tembelik yapıyor nasılolsa ben istediğini anlıyorum her türünde.
Dr gittiğimiz de de duvardaki resimleri isimledirmeye çalışyıordu.Aylardır arı öğretiyorum orda kendi kendi aıı,ayı-ayiiii,tavşana zıp zıp zıplıyor diyordum dıt dıt demeye başladı.

fikriyecim bizde aşımızı olduk beliste ateş yapmıyor huzursuzluk yapıyordu aşılar bunda oda olmadı sadece vurulan yer biraz beze seklinde şişti sağlık oaağındada oral palioyu yaptırıcam onu özelde yapmıyorlar canım o yüzden yaptıramadım ankara cok soğudu şimdi keyfi yerindeyken dışarı pek çıkarmak istemiyorum bir kaç hafta sonra yaptırırım her halde beliste her şeyi anlıyor anlatıyorda ama fazla konuşamıyor al,ver,baba,nanne diyor bana ama annanne yi çok güzel söylüyor çiş k,kaka,popo, gibi basit şeyleri söyleyebiliyor okadar bugün ilk defa çekil dedi odasının önündeyken şok geçirdim bence artık yavaş yavaş başlıycaklar ama ne zaman bakalım sğlıklı olsunlarda önemli olan o zamanı gelince nasıl olsa konuşurlar herkeze iyi geceler

fikriyecim bizde aşımızı olduk beliste ateş yapmıyor huzursuzluk yapıyordu aşılar bunda oda olmadı sadece vurulan yer biraz beze seklinde şişti sağlık oaağındada oral palioyu yaptırıcam onu özelde yapmıyorlar canım o yüzden yaptıramadım ankara cok soğudu şimdi keyfi yerindeyken dışarı pek çıkarmak istemiyorum bir kaç hafta sonra yaptırırım her halde beliste her şeyi anlıyor anlatıyorda ama fazla konuşamıyor al,ver,baba,nanne diyor bana ama annanne yi çok güzel söylüyor çiş k,kaka,popo, gibi basit şeyleri söyleyebiliyor okadar bugün ilk defa çekil dedi odasının önündeyken şok geçirdim bence artık yavaş yavaş başlıycaklar ama ne zaman bakalım sğlıklı olsunlarda önemli olan o zamanı gelince nasıl olsa konuşurlar herkeze iyi geceler

Çekil demiş ha baksen efferin ona bir kız böyle konuşmalı ilerde delikanlara da böyle desin aaaaa.Bak sanberki de badigard olark gönderirim:)))))))))))
Canım polio biz özelde yaptırdık zaten ine değildi ağızından verildi.Sanberk de karma aşıda vurulduğu yerde kızardı ve biraz daha ser gibi.Ama bugün daha iyi çok şükür.:nazar:

Canım benim kıyamam ben onlara.ıyiki annen yanında 3 de birden dr götürrüsünüz artık.Canım Sanberkin de bazen yukarda bazen iniyor.Anladım ben ma dr inmiş dedi.Daha doğrusu daha karnımdayken dr indiğini şmöylemişti sonra hastanede de öyle dediler.Ama galiba şimdi soğuk olduğu için bezini açınca yukarda duruyorlar.Ama iki gün ateşi varlen inmiş duruyordu.
Canım mutlaka dr danışmak lazım tehlikeli olabilir. yani ilerde çocuk olmama sebebi olabilir.
fikriyecim bana da doktorum daha hamileyken indiğini söylemişti
ama bu ateş direk testisleri etkiliyor ateşi yüksek olduğu zaman onlarda bi garip oluyor
inmiş olduğunu da o zaman daha rahat görüyosun

BLS canım ne güzel sanırım senin kızındı değil mi çişini söyleyen bizde ipuçları versene nasıl başladınız
bende klozet adaptörü aldım ama oturup duruyor üstünde çişş diyor benimle ama yapmıyor

bu arada neden özel yapmıyorlar şaşırdım bizim burda da özelde yapılıyor aslında sağlık ocağında yaptırmak daha güvenli

benim oğlumun ateşi hala devam ediyor doktor 3. günün sonunda hala devam ederse tekrar getirin demişti ama babamızın işi cok yoğun artık yarın inşallah...

sadece ateş ama ve herşeye ağlayan bi çocuk oldu artık ege
her hastalık ve her yeni ortam bizde çok şeyi değiştiriyor bazen iyi bazen kötü...

fikriyecim bu arada benim oğlum hiç konuşmuyor desek yeridir
daha kelimeleri çıkaramıyor anlamsız konuşuyor sadece kendi kendine
hep erken konuşan bi çocuğum olsun istedim ama kısmet tabiii olmadı

X