Hayırlı geceler
Son gelişmeleri yazmak istiyorum
Avukatima noterden vekaletname ve avukatlık ücretinin yarısını verdim
Aynı gün kendisi beni yabancı numaradan aradı açtım bizim 3 evladımız varmış yuvasını bana yiktirmazmis ömür boyu o davaya gelip bosanmayacagim diyecekmis böylece bosanmam sanıyor galiba
Aile çok önemli bir değermis
Vs vs neler neler
Adam aşk böceği oldu çıktı
Dedim ki hiç kendini yorma
Gün bugünmus benim sabrım bitti
Bundan sonrasını mahkeme halletsin
Gitmiyorum o zaman Kazakistana dedi o biraz sıkar dedim annen seni öyle orda oturtmaz oynaya oynaya gideceksin
Nitekim bugün e devletinden baktım öğlen gitmiş şu an Kazakistan'da şimdilik gelişmeler bunlar
Avukatın resmi yazışmalarla bulunduğu ülkede evliliği ve çocuğu olup olmadığını araştırsın mutlaka.
Sen telefon açsan o bilgiyi vermezler ama resmi kağıtlara cevap verilmesi zorunlu.
Avukatını sende yönlendir sadece ona bırakma.
Dava dilekçene;
- Senede sadece 15 gün- 1 ay geldiğini, onunda çoğunu annesinin memleketinde geçirdiğini,
-20 senedir sizi yanına aldırma sözleri verip oyaladığını
-Çocuklarını tek başına büyüttüğünü,
-Kazandığı ücretin daha fazlasını ailesine gönderip taşınmazlar aldırdığını, bunları kendi üstüne yapmadığı için niyetini belli ettiğini.
-Anne ve abisinin gelirinin üstünde zenginleştiklerini incelenmesini o zaman haklılığını ispat edebileceğini,
-Sen tüm bunlara itiraz edince fiziksel ve psikolojik şiddet gösterdiğini, çocuklarının buna şahit olduğunu
-Bulunduğu ülkede evlilik ve çocuk durumları ile ilgili soruşturulmasını
-Kendisi bekar hayatı yaşarken, seni senelerce boşamam süründürüm diye tehditler savurduğunu
Elinde ne varsa hepsini eklet. Bu maddelerin hiç birini gereksiz görme. Hakimin davanın seyrine göre insiyatif kullandığı durumlarda oluyor çünkü. Gelip gittiği tarihleri ispatlayan bilet dökümlerine ulaşmaya çalış, onları da sun mahkemeye.
Hakkında hayırlısı olsun, umarım özgürlüğünü kazanıp bu adamdan senelerin intikamını aldığın mesajınıda okuruz.