Çok istiyoruz fakat ailem okuldan dolayı izin vermiyor...Bence evlenmek istiyorsaniz karşı tarafta bunu istiyosa uygunsanız evlenin. Çünkü ben Atatürk evlenmedim 29 yasadim suan kismetimi bulamıyorum
düzenleyin bariBence evlenmek istiyorsaniz karşı tarafta bunu istiyosa uygunsanız evlenin. Çünkü ben Atatürk evlenmedim 29 yasadim suan kismetimi bulamıyorum
Ama yıllarca sevgili kalmak da istemiyoruzTabiki hayır evlenmeeee daha yaşın çok genç
Olur öyle şeylerAy nasıl yapılıyo bilmiyorum T9 la yazinca ole oldu sanırım
Bunlar için engel olmuyor ki bana ama :) acelemin tek sebebi aramızdaki güzel hisleri günahla yıpratmamak...Bide daha bir aydır görüşüyosun ne bu acele evlenmek için okulunu bitir çalış para kazan sonra pişman olursun
Atatürk evlenmediniz mi? Nasıl yaniBence evlenmek istiyorsaniz karşı tarafta bunu istiyosa uygunsanız evlenin. Çünkü ben Atatürk evlenmedim 29 yasadim suan kismetimi bulamıyorum
Haklısın daha az tanıyorum gibi ama gerçek yüzünü göstermek istemezse yıllarca da saklayamaz mı?20 yasindasin okulun bitmedi 1 aydir gorustugun kisiyle evlenmeyi mi soruyosun ?? Sakin yapma bunu . O evlenincede okursun is guc yemek ben yaparim demelere kanma... bu baya hayalci bi dusunce daha gercekcileri bile evlendikten sonra yapilamayabiliyor.ayrica yasin az daha buyuk olsaydi vr okulun da bitmis olsaydi bile 1 aydir gorustugun biriyle evlenme fikri bana dogru gelmezdi sanki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?