20 Yaşındayım evlenmeli miyim?

Ayni durumu bende yasadim hersey ayni resmen. Bende universite 1. Sinifa bitirmistim baktim olmuyo kaçtım
1 aydir gorusuyormussunuz ama o olmamis 1 aydir tanidigin birine guvenme derim erkekler gorundugu gibi degil

Ayni durumu bende yasadim hersey ayni resmen. Bende universite 1. Sinifa bitirmistim baktim olmuyo kaçtım
1 aydir gorusuyormussunuz ama o olmamis 1 aydir tanidigin birine guvenme derim erkekler gorundugu gibi degil
Betül yine seni gördüm:)) bu konuya bakarken... seviyorsan evlen. Benim kaçabileceğim biri bile yok. Var da aslında.. şartlar ve imkanlar diyelim. Ben de mutlu olmayı istiyorum. Bugün bulsam evlenirim,gel evlenirim dese evlenirim

Kiz ben 5 yillik evliyim.iste evlendim yani heryerde ben dimi bugun buldugunla evlenilirmi kiz vardir vakti saati hayirlisiyla...

Ben size evlenin veya evlenmeyin diyemem. Bana gore 20 yas cok kucuk bir yas evliligin sorumlulugunu kaldirmak icin. Fakat herkesin kendi hayati sonucta. Ben sadece 'evlendikten sonra okuluma devam ederim durumunun gercek hayatta cogu zaman yalan oldugunu belirtmek isterim. Evlendiginizde okul ve isi beraber yuruteceksiniz. Muhafazakar bir aileden geliyorsunuz yanlis anlasilmasin, muhtemelen de hemen cocuk isteyecektir esiniz, esinizin ailesi, sizin aileniz. Bu baskilari kaldirabilecek misiniz? Sevgilinizin ailesi okuyan bir geline karsi nasil bir tutum sergiler sizce? Zamanla bu durumu size karsi kullanma durumlari olursa ya? Hadi bir cocugunuz oldu o zaman zaten egitiminize devam etmeniz nerdeyse imkansiz.

Belkide en onemlisi. O kisinin dogru insan oldugunu nasil bilebilirsiniz ki 1 ayda? Insanin hayati degisime o kadar acik ki. 4 5 yil sonra cok farkli dusunen bir insana evrileceksiniz belkide. Cok toysunuz cunku. Sevgiliniz ya bu degisime ayak uyduramazsa ya da siz onun degisimine ayak uyduramazsaniz?

Evlenmeyin demem daha once de yazdigim gibi. Fakat isin ciddiyetinin farkina varmanizi dilerim. Hakkinizda hayirlisi.

Üniversite en güzel zamanlar. Sosyalleşmenin bile engeller evlilik. Ne aceleniz var anlayamıyorum

Daha yeni tanıyorsunuz , nasıl bu kadar guvendiniz aklım almıyor.

Evlenince öyle olmuyor işte okusan bile cift dikiş gider, burnunuzdan gelir.
Evdeki sorumlulukta çabası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…