20 Yaşındayım evlenmeli miyim?

Yahu ben evlenmeden önce atanmadıgıma pişmanım,şimdi çocuk oldu hepten pişmanım keşke atsnsaydım diyorum.siz ki daha 1. Sınıfsınız ve 1 aylık bır ilişki ile evlılıgı dusunuyorsunuz . O işler hiç hayal ettıgımız gibi olmuyor .azıcık kadınlar kulübünü okuyun anlarsınız

askerlik yok
yaş 20
üniversite var
senin sonun bu çocuğu dinlersen ne olur diyim : 20 yaşında üniversiteyi bırakmış karnı burnunda asker yolu bekleyen kaynanayla yaşayan pasif gelin
Askerlik olmadan evlilik olmayacaktır muhtemelen :) o kadar çocuk değiliz düşünebiliyoruz ki gördüğünüz gibi büyüklerimizle de istişare ediyoruz

Keşke öyle olsa ama ayetler belli :)

Bir teyze demişti bana yıllar önce "Yavrum kendine (sağlığına) bak! Koca sağlıkta sever"

Çok doğru. Sadece sen hastayken bile ev işlerinin bir ucundan tutmadığında... tutmak şöyle dursun "sen de hep hastasın" diye homurdandığında... sen hasta hasta ev-iş-çocuklar üçgeninde (hatta senin için okul-ev-iş-çocuklar dörtgeninde) dolanırken, o ayaklarını uzatmış televizyon seyrettiğinde....

CANIM YAA NE İYİ ETTİM GENÇLİĞİMİN EN GÜZEL YILLARINI SENİNLE GEÇİRMEKLE diyebilecek misin?

Bir yengem var bu konuda bana aklı selim bir fikir verebileceğini düşünüyorum onunla konuşsam iyi olabilir diye düşünüyorum
Bakın bu konuda sizin isteğinize uymadığı için aklı selim bir fikir gibi gelmeyebilir ama en saglikl en mantıklı en doğru yol eğitiminize öncelik vermeniz. İnşallah doğru kararlar verirsiniz ve inşallah verdiğiniz karar ne olursa olsun pişmanlık duymazsiniz.

Çok haklısınız ben bunu deneyeyim, ama hayat bu nasibim değilsen olmaz ne yaparsak yapalım diyor. Yani sen başkasına gidebilirsin ben başkasına gidebilirim diyor.
Tabii ki nasip kısmet işi evlilik.
Eşimi tanımadan önce 5 senelik ilişkim vardı ve hep dedim ki "Rabbim hakkımda hayırlı ise nasip et, değilse nikah masasından kalacağımı bilsem nasip etme" askere gitti geldi evlenicez diye hazırlanmaya başlıyordum ki haysiyetsizin beni aldattığını öğrendim. Ayrıldım ve 2 ay sonra o kızla evlendiğini duydum. Yattım kalktim Rabbime şükür ettim ki nikah masasına kalmadan bitirdi bu işi diye.
Sen duani et gerisini Rabbime bırak canım nasibin neyse kimse inan gelip buluyor seni.

es adayini daha iyi tanimaya calis...sinirli halini, baska insanlarla olan iletisimini vs hepsini bil tani gör önce canim.

Şükür ki Rabbim gerçek yüzünü göstermiş

es adayini daha iyi tanimaya calis...sinirli halini, baska insanlarla olan iletisimini vs hepsini bil tani gör önce canim.
evet onun arkadaşlarıyla ilişkisini falan gözlemlemek istiyorum.

Şükür ki Rabbim gerçek yüzünü göstermiş
Binlerce kez şükürler olsun hem de.
Şimdi diyorum ki Rabbim o kadar sıkıntıyı, üzüntüyü boşuna yaşatmamış bana sınavımmış hepsi Elhamdülillah sonunda harika bir eşe sahip oldum.

Kararın her ne olursa da mutluluk, kolaylık, okulunda başarılar diliyorum.

Dilerim pişman olmayacağın kararlar alırsın..

Daha çok annesi ve kızkardeşleriyle olan durum değerlendirilmeli
Ablasıyla çok dalga geçiyor yani pek anlaşamıyorlar ama annesiyle arası çok iyi küçük kız kardeşiyle da çok ilgileniyor

Canım bak okulun varmış. Şimdi evlenirsen okulun aksayabilir.. Üstelik 1ay evlilik düşünülmeyecek bir süre.

Binlerce kez şükürler olsun hem de.
Şimdi diyorum ki Rabbim o kadar sıkıntıyı, üzüntüyü boşuna yaşatmamış bana sınavımmış hepsi Elhamdülillah sonunda harika bir eşe sahip oldum.
Allah'ım inşallah bizlere de nasip eder. Maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…