20 Yaşındayım evlenmeli miyim?

Kararın her ne olursa da mutluluk, kolaylık, okulunda başarılar diliyorum.

Dilerim pişman olmayacağın kararlar alırsın..
İnşallah şimdilik kararım iki sene daha beklemek. Belki aileme seneye söylerim :) en azından üni 3. sınıfta olmak istiyorum :)

Seninle de dalga geçeceği şeyler olacak mı? Ne dersin?
Yani şimdi de şaka yapıyor boyum kısa falan diye ama ben seni öyle seviyorum iş surette değil diyor. Yine de kilo almamı istemiyor mesela bende istemem normal olarak ama seni bırakacak değilim diyor. Bende bakımlı olacağım dedim ona.

Seninle de dalga geçeceği şeyler olacak mı? Ne dersin?
Ya mesela ablası dün yağmurda kalmış gel beni al dedi inşallah donuna kadar ıslanırsın abla dedi kıza ve gitmedi ben arasam gelirdi şu an ama gelecekte ne olur bilmem :)

Seni bırakması değil ki önemli olan
Önemli olan sana kendini güzel ve onun için değerli olduğunu hissettirmesi..

Seni bırakması değil ki önemli olan
Önemli olan sana kendini güzel ve onun için değerli olduğunu hissettirmesi..
Şimdilik bunu fazlasıyla yapıyor ama ilerisini bilemem ki... benim önceki ilişkimden çok kötü özgüven sorunlarım vardı hepsinden kurtuldum bana kendimi değerli hissettirdiği için

Sen onu sana karşı öfkeliyken görmeden sakın evlenme...
Annesi ile bir gerginlik yaşadığında tepkisi hakkında da fikir sahibi ol.

Ama direkt sorup cevabını beklersen olacağı değil olması gerekeni duyarsın.

Sorunla bizzat yüzleştiğinizde neler olacağı...

Sana bu kabalık gibi gelmedi mi?
Ablasıyla olan samimiyetinden dolayı öyle olduğunu düşünüyorum :) ablası geçenlerde bir sürü mesaj attı ne olur eve gel çabuk diye eve gidene kadar canı çıkacaktı çocuğun bir şey oldu diye ama eve gidince gördü ki ablası ekmek almaya gitmesi için onu böyle korkutmuş :) Yani aralarındaki ilişki öyle. O da ablasından intikam alıyor böyle şakalarla

Annesiyle kavga ettiğinden nasıl göreyim ki...

E anlıyorum seni.. Aynı yaştayız, ben 2.5 yıldır evliyim. 18imde evlendim ama benim okulum yoktu, ayrıca yıllardır tanıdığım görüştüğüm sevdiğim kişiydi. Yani sevince her şeyi düşünüyorsun biliyorum bende ailem vermezse kaçarım diyodum kendi kendime. Eşimi her şeyden çok sevip mutlu olmama rağmen şu an bu düşüncemi saçma buluyorum :) erken daha gerçekten.. Biraz bekle, ailenin de onayını al mutlaka :)
Sevince işte her şeyi düşünüyor insan :)

İşte o onay için bekliyorum zaten :)

Şimdilik bunu fazlasıyla yapıyor ama ilerisini bilemem ki... benim önceki ilişkimden çok kötü özgüven sorunlarım vardı hepsinden kurtuldum bana kendimi değerli hissettirdiği için
Hamilelik, kilolar, çatlaklar, doğumdan sonra kalan göbek, etraftaki selvi boylu çıtır kızlar... Eşin olarak seçtiğinin alaycı konuşma üslubu...

Sence seni önümüzdeki 10 yıl içinde neler bekliyor?

Gerektiğinde ciddi konuşuyor ben seni vücudun için almıyorum yanıma eş olasın bana da yoldaş olasın diye alıyorum diyor. Alaycı bir insan değil inanın alaycı insan tanıdım :) özgüven eksikliğimin sebebi de o insandı.

Ya mesela ablası dün yağmurda kalmış gel beni al dedi inşallah donuna kadar ıslanırsın abla dedi kıza ve gitmedi ben arasam gelirdi şu an ama gelecekte ne olur bilmem :)

Yanlış anlamayın yaşlarımız yakın,ama yorumlarınızdan ikiniz de çok çocuksu görünüyorsunuz.Kötü anlamda söylemiyorum,ama böyle bir sorumluluğu alabilecek gibi durmuyorsunuz.
Ben arasam gelirdi demişsiniz,ee bir zahmet gelsin,bu fark yaratacak bir şey değil.İnsan sevgilisiyle öyle konuşmaz zaten,olması gereken bu.
Kilo alma,tamam aşkım ben de bakımlı olacağım konuşmaları falan,hep planlı programlı gidiyor gibi ilişkiniz.Bu şekilde hayat gitmez.Üstelik olayın sadece 1 aylık olmasına değinmiyorum bile.

Hem bu kararı vermen için 1 ay çok erken bir süre hemde yaş olarak çok erken. Acele etme sakın. Tanıyın birbirinizi iyice çok istiyorsan yine evlenirsiniz.

Annesiyle kavga ettiğinden nasıl göreyim ki...
Annesiyle kavga etmesin zaten...

Sen onun annesiyle gerginlik yaşadığında, eşin (pek çoğumuzun eşinin yaptığı gibi kayıtsız şartsız) annesinin üzülmesini istemediğinde sen nasıl hissedeceksin? Seni anlaması için dökeceğim dillere onun cevabı ne olacak? Bunlara dair bir fikir hissiyat artık ne isim verirsen... var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…