Çok pişman olursun daha bir ayda ne kadar tanıdın Allah aşkına ben 20 yaşımda 4 yıldır tanıdığım adamla evlendim çok büyük sorun yaşamadık ama pişmanım önce okulum bitseydi işim olsaydı da öyle evlenseydim diye şimdiki aklım olsa evlenmezdim sende böyle dersin emin ol sevgili de olmayın bence kısmeti varsa o insan seni okulun bitince de bulur emin ol evlenince okumak zorMerhaba hanımlar, ben yirmi yaşında üniversite birinci sınıfı henüz bitirmiş bir genç kızım. Sevdiğim biri var. Bir aydır görüşüyoruz. Baya uzaktan akrabamız annesi bizim köylü sadece. O da beni seviyor. O şu an çalışıyor aynı yaştayız. Ben lise yıllarından beri evliliğe hevesi olan bir insanım. Muhafazakar bir ailede büyüdüm, kendim de bu zihniyette olduğumdan sevgili olaylarına girmek istemiyorum... Elbette herkese her zihniyete saygım var bu konuya takılmayın lütfen. Her neyse, görüştüğüm kişi de baya ciddi düşünüyor babamla konuşmak istedi ama ailem daha önce beni isteyenleri okulumdan dolayı reddetmişti. Şimdi ailelerimize söylesek yine reddederler diye korkuyorum ama artık evlenmek istiyorum. Görüştüğüm kişi " Benim yanımda da okuyabilirsin benim için hiçbir sıkıntı yok gerektiğinde evin işini yemeğini bile yaparım " diyen bir tip. Elbette lafla olacak şeyler değil ama güveniyorum bu konuda ona. Kısacası evlenmek istiyorum ama ailemi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum üniversitenin son senesine kadar nişan bile yapmamı istemiyorlar. Bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Anne kuzusu değilim dedi ama annesi o ne istese yapmış hep arkasında durmuş bu güne kadar. Yani çok bağlı annesine. Kötü bir şey değil bence annesi iyi biri şükür kiAnnesiyle kavga etmesin zaten...
Sen onun annesiyle gerginlik yaşadığında, eşin (pek çoğumuzun eşinin yaptığı gibi kayıtsız şartsız) annesinin üzülmesini istemediğinde sen nasıl hissedeceksin? Seni anlaması için dökeceğim dillere onun cevabı ne olacak? Bunlara dair bir fikir hissiyat artık ne isim verirsen... var mı?
Şaka yapmak çocukluk değil ki :) Kendimize birbirimiz için bakmak da bir değer göstergesi bence. Bakamayacağım zamanlar olacak dedim, olsun bir şey olmaz sorun değil dedi. :)Yanlış anlamayın yaşlarımız yakın,ama yorumlarınızdan ikiniz de çok çocuksu görünüyorsunuz.Kötü anlamda söylemiyorum,ama böyle bir sorumluluğu alabilecek gibi durmuyorsunuz.
Ben arasam gelirdi demişsiniz,ee bir zahmet gelsin,bu fark yaratacak bir şey değil.İnsan sevgilisiyle öyle konuşmaz zaten,olması gereken bu.
Kilo alma,tamam aşkım ben de bakımlı olacağım konuşmaları falan,hep planlı programlı gidiyor gibi ilişkiniz.Bu şekilde hayat gitmez.Üstelik olayın sadece 1 aylık olmasına değinmiyorum bile.
Vur dedik öldürdünBence okulu bırak
Valla kim emin olarak evlenmiş ki :)Evlilik küçük yaşta alınması zor büyük bir karar.
Kendini tanımadan karşındakini tanıyamazsın.
Sen kendini nelerin üzdüğünün, üzeceğinin, mutlu ettiğinin, edeceğinin farkında olmadan karşındaki kişiyi eş olarak değerlendirmemelisin...
Zihin haritalama diye bir teknik var. İnternette araştırıp fikir sahibi olabilirsin. Kendi zihnindeki mutluluğun haritasını çiz, çizdiğin kağıda bak, seçtiğin kişi bu haritanın yüzde kaçını kaplıyor değerlendir. Senin haritanın çoğu alanında yer ediyorsa doğru tercih olma ihtimali artar (ama bir evin içinde, dış faktörlerle birlikte eş ilişkisi içinde yaşamadan asla kesin olarak anlaşılamaz malesef).
Öz teyzesi kv. si olan, sonu düşmanlık derecesine ilişkilere dönüşen örnekler tanıdım.Anne kuzusu değilim dedi ama annesi o ne istese yapmış hep arkasında durmuş bu güne kadar. Yani çok bağlı annesine. Kötü bir şey değil bence annesi iyi biri şükür ki
Amin canim Allah razi olsun.Allah'ım inşallah bizlere de nasip eder. Maşallah size
başka erkek kalmadığı için akrabamla sevgili değilim piyasada erkekten çok ne var diyorum :) son madde de fikrin neyse zikrin o tabi :)-20 yaşındasın
-Bismillah Üniv.1.sınıftasın
-Başka erkek kalmadığı için akrabanla sevgilisin
-1 aylık bir ilişkidesin
-Sevişmek istediğin için uzun süre sevgili olmak istemiyorsun
Eh evlenmek için bütün şartlar uygun.Sana Mutluluklar (!)
Anne kuzusu değilim dedi ama annesi o ne istese yapmış hep arkasında durmuş bu güne kadar. Yani çok bağlı annesine. Kötü bir şey değil bence annesi iyi biri şükür ki
Valla kim emin olarak evlenmiş ki :)
İnanın düşünüyorum fikirlerim sabit kalmıyor :) evlilik bir bahaneye sığınarak yapılacak bir şey değil :)Onu dedi bunu dedi ile karşıdakini tanıyamazsın.Tabii ki de anne kuzusu değilim diyecek.
Yanlış anlama diye yazıyorum tekrar ama çok tecrübesizsin.Yani öylesine ilişki yaşasan kime ne,ama evlilik gibi bir şey istiyorsun madem karşıdakini tanımak için tanı,tanıyormuş gibi yapmak için değil.Mesela seninle ilgili hayallerinde ''almak'' kelimesini bu kadar sık kullanması bile zihniyetini ele veriyor çocuğun,ama bunu sana yazsam da bir şey değişeceğini sanmıyorum sen kararını vermişsin sadece bahane arıyorsun.Onu da bulmuşsun.
O zaman neden ensest??başka erkek kalmadığı için akrabamla sevgili değilim piyasada erkekten çok ne var diyorum :) son madde de fikrin neyse zikrin o tabi :)
Ensest derken? Kardeşim veya kuzenim değil bu insan. Kendinde misin?O zaman neden ensest??
Hmm, gerçekten mi, kardeş kardeş evcilik oynamak için mi sevgili olup birbirni tanımak varken, günah olmasın diye 1 ay tanıdıgın adamla 20 yaşında evlilik kovalıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?