-20 kilo için başaracağına inan

Merhaba arkadaslar
Ben de 4 haftaya yakin bir suredir diyetteyim. 4200 gr. Verdim. 75 kiloyum simdi. Ben de sizlerle devam etmek isterim.

Memnun oldum :) Benden 700 gr gibi daha düşüksün :) yetişeyim de gör sana ama ben sana yetişmeye çalışırken sen 73 kilo olacaksın süpersin tebrik ederim.

Ben geldim :)

Saat 12 de fırında derisiz but , yarım kase mercimek çorba ve yarım kase yoğurt yedim. Toplam 309 kcal.
2.pet suyumu da açtım yarıladım. Günde 3 pet yani 1,5 litre suyun altına düşmüyorum.

Birde tavsiyem samsunghealth diye program var. ben bu programı kullanıyorum. Ya ne yedim ki yemek yemiyorum dediklerimiz ama neler yemişiz meğerse dedirten cinsten. Kalori takibimi, egzersiz,su ve kafeinle birlikte kilo takibimi yapıyorum. günlük 1000 kalori olarak tanımladım ama hep altında bitiriyorum. Uyurken bile 580 kcal verdiğimi de öğrendim.

spor yapamıyorum, of sıkıcı diyebiliriz. öncelikle günlük 6 bin adım olarak ( yüksekse ilk gün 3 bin adım yapın ama birgünlük sadece sonra 6 binle devam edin) ben şu an 10 bin adımdayım. Yaklaşık 1,5 saat sürüyor ve 500-600 kcal veriyorsunuz. Kulaklıkla yabancı hareketli radyo kanalı açın, çoğu zaman adımınıza göre tempo oluyor :)

Kahve saati :) yanında mini çikolata 1 Adet (8gr) Ülker Hobby Çikolata 42 Kaloridir.

( önceden olsa 1 Adet (48gr) Tadelle King Size Çikolata 264 Kaloridir )

Açlık seviyem sıfır mı halen. Hayır bir büyük kase yoğurt içine bir çay kaşığı tarçın ve yarım çay kaşığı zerdeçal karıştırıp bir güzel yedim. Zerdeçal tadı almıyorsunuz bile. Hem sağlıklı hemde lezzetli oldu. 128kcal

Toz değil cnm taze zencefıl lazım limonla bıraz kaynatıp içiyorum.o zencefıl zerdeçal karışımınıda denedım çok kötüydü :)

Son düzenleme:
Memnun oldum :) Benden 700 gr gibi daha düşüksün :) yetişeyim de gör sana ama ben sana yetişmeye çalışırken sen 73 kilo olacaksın süpersin tebrik ederim.
Canim ben cok yavas veriyorum aslinda. Brni yetisir hatta gecersin muhtemelen. Tarti gunlerim cumartesi gunleri. Gecesine de odul yapiyorum. Hem burayi takip edecegim hem de kilomu yazacagim..

Canim ben cok yavas veriyorum aslinda. Brni yetisir hatta gecersin muhtemelen. Tarti gunlerim cumartesi gunleri. Gecesine de odul yapiyorum. Hem burayi takip edecegim hem de kilomu yazacagim..

Hadi bakalım :) Ödülü gece yerine pazar kahvaltı da yapsan sanki daha iyi olacak gibi. Yavaş kilo vermek iyidir aslında kalıcı olur. İşte biz aceleci bir millet olarak anında olsun bitsin istiyoruz. Sağlıklı kilo vermeler. Yorum için teşekkürler.

Bana günaydın size de günaydın mı?

dün ki kalori listemi atmıştım.akşam yemek yemedim, 1/4 çay bardağı sirke ile üzerine su içtim.
45 dk yürüyüş 245 kcal,
bisiklet sürme 20 dk 238 kcal,
mekik 200 adet 8 dk 96 kcal.
spor sonrası duşumu aldım ve bir bardak çay ile bir avuç antep fıstığı yedim 139 kcal.

Sabah 07:00 kalktım, yaklaşık 20 dk gibi yürüyebildim yaklaşık 90 kcal. kahvaltı çeyrek simit ve tek şekerli çay

Kilo : 77,6 Ancak 05.02.2018 tarihli başlangıcımda 81,4 civarında idim. 02.03.2018 tarihinde 75 görmeden rahat yok :) -20 kilo için için BAŞARACAĞINA İNAN

merhaba gülay hanım. sayfaları tek tek okudum. yaptığınız diyet hızla kilo vermenizi sağlar fakat bu kayıp kas ve sudan yana olur.size önerim kahvaltıyı atlamamanız.ve ara öğün yapmanız.illaki bir öğün atlanacaksa o akşam öğünü olsun :) sağlıkla bol eksiler dilerim :)

Merhaba :) zaten hep kastan sudan kaybederiz diye diye kilo veremedik :) şu an ki işlemim mide küçültme sporla kasları bir şekilde aktif hale getiriyorum :) kahvaltı kültürünü kaybettim ne yazık ki, ama sabah metabolizmayı aktif hale getirmek adına, azda olsa birşeyler atıyorum ağzıma. Akşam öğününü de atlamaya başladım öneri için çok teşekkürler. Günlük alacağım kaloriyi alıyorum birşekilde hepten de aç kalmadık canım :)

diyetisyen kontrolü altında 11 kilo verdim doğumdan sonra :) sağlıklı besenmeyi bırakınca geri aldım tabi:) kahvaltı en önmelis derdi hep diyetisyenim :) yapamıyorsanız bile kahvenin yanında 10 gibi bir meyve veya çiğ kuruyemiş yiyebilirsiniz.

Öğle saati acıktım sanırım :)

Aa birde bu arada eşim sabah,ara öğün,öğle,ara öğün hepsini atlıyor. Sadece akşam yemeği yiyor. Kilosu da 70 civarı ama kol kaslarıyla oryantal yaptırıyor Vücut bişekilde alacağı kaloriyi , ister sabah ister gün içi alsın,bir şekilde depoluyor.

tekrar bilgi ve öneriniz için teşekkür ederim

bünye meselesi der geçerim :)

Çiğ kuruyemiş tüketiyorum :) doğru demiş diyetisyen kahvaltı önemli, ama meyve acıktırıyor beni :) hele o elmayı ye üstüne iskender canım çekiyor :)

ben de sürekli diyet yapıp bırakanlardanım :) ne yapmam gerektiğini çok iyi bilsem de uygulamada takılı kalıyorum:) tartıma pil alayım da akşam da sabah bende başlayayım tekrardan :)

Çiğ kuruyemiş tüketiyorum :) doğru demiş diyetisyen kahvaltı önemli, ama meyve acıktırıyor beni :) hele o elmayı ye üstüne iskender canım çekiyor :)

elma beni de acıktırıyor.özellikle yeşil olan :) kuru kayısı hurma favorimdir :) deneyin bence sade türk kahvesi kayısı bir tam ceviz mis gibi ara ögün işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…