- 19 Şubat 2018
- 57
- 14
- 3
- 41
- Konu Sahibi gulaybatu03
-
Merhaba arkadaslar
Ben de 4 haftaya yakin bir suredir diyetteyim. 4200 gr. Verdim. 75 kiloyum simdi. Ben de sizlerle devam etmek isterim.
Toz değil cnm taze zencefıl lazım limonla bıraz kaynatıp içiyorum.o zencefıl zerdeçal karışımınıda denedım çok kötüydü :)Sirke evet haklısın hemde çok haklı, içince midede hafif yanma oluyor üzerine su içiyorum. Zencefil de acı tadı var , kokusu da , bende mesela zencefil denemedim. Benimle deneyimini paylaşan arkadaşım ve spor eğitmeni tarafından verilmiş olan ; akşamları zencefil,zerdaçal ve tarçın hepsinden yarım çay kaşığı olarak bir kase yoğurtla karıştırıp yenildiğinde faydalı olacağı söylendi ama ben denemediğim için birşey diyemeyeceğim.
bunun dışında kulak aşinalığın vardır. Yoğurt,pul biber ve limon karışımını akşam yatmadan önce yiyip yatıyorsun. bu da bağırsakların rahatlamasında ve sindirimde faydalı oluyormuş.
Canim ben cok yavas veriyorum aslinda. Brni yetisir hatta gecersin muhtemelen. Tarti gunlerim cumartesi gunleri. Gecesine de odul yapiyorum. Hem burayi takip edecegim hem de kilomu yazacagim..Memnun oldum :) Benden 700 gr gibi daha düşüksün :) yetişeyim de gör sanaama ben sana yetişmeye çalışırken sen 73 kilo olacaksın süpersin tebrik ederim.
Canim ben cok yavas veriyorum aslinda. Brni yetisir hatta gecersin muhtemelen. Tarti gunlerim cumartesi gunleri. Gecesine de odul yapiyorum. Hem burayi takip edecegim hem de kilomu yazacagim..
merhaba gülay hanım. sayfaları tek tek okudum. yaptığınız diyet hızla kilo vermenizi sağlar fakat bu kayıp kas ve sudan yana olur.size önerim kahvaltıyı atlamamanız.ve ara öğün yapmanız.illaki bir öğün atlanacaksa o akşam öğünü olsun :) sağlıkla bol eksiler dilerim :)
merhaba gülay hanım. sayfaları tek tek okudum. yaptığınız diyet hızla kilo vermenizi sağlar fakat bu kayıp kas ve sudan yana olur.size önerim kahvaltıyı atlamamanız.ve ara öğün yapmanız.illaki bir öğün atlanacaksa o akşam öğünü olsun :) sağlıkla bol eksiler dilerim :)
Öğle saati acıktım sanırım :)
Aa birde bu arada eşim sabah,ara öğün,öğle,ara öğün hepsini atlıyor. Sadece akşam yemeği yiyor. Kilosu da 70 civarı ama kol kaslarıyla oryantal yaptırıyorVücut bişekilde alacağı kaloriyi , ister sabah ister gün içi alsın,bir şekilde depoluyor.
tekrar bilgi ve öneriniz için teşekkür ederim
diyetisyen kontrolü altında 11 kilo verdim doğumdan sonra :) sağlıklı besenmeyi bırakınca geri aldım tabi:) kahvaltı en önmelis derdi hep diyetisyenim :) yapamıyorsanız bile kahvenin yanında 10 gibi bir meyve veya çiğ kuruyemiş yiyebilirsiniz.
Çiğ kuruyemiş tüketiyorum :) doğru demiş diyetisyen kahvaltı önemli, ama meyve acıktırıyor beni :) hele o elmayı ye üstüne iskender canım çekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?