- 19 Şubat 2018
- 57
- 14
- 3
- 41
- Konu Sahibi gulaybatu03
-
bünye meselesi der geçerim :)
istersen diyet arkadaşı olabiliriz seninle :) beraber önerilerle birbirimizi gazlarız :)İşte benim bünyede , boğazını tut Gülay diyor, yoksa yediklerini yağ olarak suratına vurduğum gibi birde insülin direnci ile kanındaki şekeri de çıkartmam habire acıkır yersin diyor :) İşte o genişlemiş etrafı yağlarla kaplı türkiye gibi olan midemi küçültmek için biraz sudan biraz kastan sonra biraz yağdan vermem lazım.
Dediklerinde haklısın ama bazen işte olmuyor
yoğurt ile yulaf da yiyebilirsiniz ara öğünlerde bol tarçınlı yanında bir de meyve eklediğiniz de uzun süre tok tutar sizi
istersen diyet arkadaşı olabiliriz seninle :) beraber önerilerle birbirimizi gazlarız :)
siz bilirsiniz :)Ben ara öğüne karşıyım çünkü habire ağıza birşey tıkmalar mideye yemek yollamalar. Acıkınca zaten yiyorum gereksiz yere aç değilken neden yiyelim :) ama değil mi? Aslan aslan iken hafta bir yemek yiyor :) bu ne günde 6 öğün yemek :)
hadi bakalım :) sabah görüşmek üzere :)Ben herkese açık bir şekilde yediklerimi egzersizlerimi yazıyorum. Ha bu sağlıklı yada sağlıksız, istenilen kiloya gelindiğinde sabah yumurta peynir süt vs sağlık adına ne uygulanması gerekirse kilo koruma programında uygulanır. Ama önce şu fazla olan kamburdan kurtulmak.
Bunları yazıyorum , belki demiyorum, çünkü ya başarı (+) yada ders alınacak (-) hikaye olarak kalacak :)
memnuniyetle :) Çok gaza gelirim ona göre
öğle yemeği
bir küçük yogurt üzerine bir muz 2 yk müsli çiğ kuruyemiş tarçın :))
nedense canım bunu yemek istedi :)
2 lt su bir kupa yeşilçay içtim :)
sabah yarım ekmek karışık tost yemiştim canım istemedi.az öncede bir portakalla biraz çiğ kuruyemiş yedim.azcık kaçırmış olabilirim :) benim 3.5 ltreye doğru gidiyor valla
taze fasulye ile bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum işten çıkınca :) evde yemek yok bakalım :)
hayırlı cumalar
bir simit(ekmek hakkı bitti) 5-6 zeytin bir tane karper yedim bir kupa siyah çay ile
2 adet de sade türk kahvesi içtim.
öğlen ne yesem diye düşünüyor... :)
az ezogelin çorbasıyla tavuklu salata söyledim :) gelsin de yiyim çok acıktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?