-20 kilo için başaracağına inan

bünye meselesi der geçerim :)

İşte benim bünyede , boğazını tut Gülay diyor, yoksa yediklerini yağ olarak suratına vurduğum gibi birde insülin direnci ile kanındaki şekeri de çıkartmam habire acıkır yersin diyor :) İşte o genişlemiş etrafı yağlarla kaplı türkiye gibi olan midemi küçültmek için biraz sudan biraz kastan sonra biraz yağdan vermem lazım.

Dediklerinde haklısın ama bazen işte olmuyor

istersen diyet arkadaşı olabiliriz seninle :) beraber önerilerle birbirimizi gazlarız :)

yoğurt ile yulaf da yiyebilirsiniz ara öğünlerde bol tarçınlı yanında bir de meyve eklediğiniz de uzun süre tok tutar sizi

Ben ara öğüne karşıyım çünkü habire ağıza birşey tıkmalar mideye yemek yollamalar. Acıkınca zaten yiyorum gereksiz yere aç değilken neden yiyelim :) ama değil mi? Aslan aslan iken hafta bir yemek yiyor :) bu ne günde 6 öğün yemek :)

istersen diyet arkadaşı olabiliriz seninle :) beraber önerilerle birbirimizi gazlarız :)

Ben herkese açık bir şekilde yediklerimi egzersizlerimi yazıyorum. Ha bu sağlıklı yada sağlıksız, istenilen kiloya gelindiğinde sabah yumurta peynir süt vs sağlık adına ne uygulanması gerekirse kilo koruma programında uygulanır. Ama önce şu fazla olan kamburdan kurtulmak.

Bunları yazıyorum , belki demiyorum, çünkü ya başarı (+) yada ders alınacak (-) hikaye olarak kalacak :)

memnuniyetle :) Çok gaza gelirim ona göre

hadi bakalım :) sabah görüşmek üzere :)

Evet nerde kalmıştık öğle yemeği :)

Yeşil kabak çorbası 145 kcal
tam buğday yarım dilim 64 kcal
tarçınlı sütlaç 151 kcal

yemekten önce su içiyorum bir bardak kadar, zaten şişmiş bir mideyle bu kadar yemekte fazla geliyor :)

afiyet olsun

öğle yemeği

bir küçük yogurt üzerine bir muz 2 yk müsli çiğ kuruyemiş tarçın :))
nedense canım bunu yemek istedi :)

2 lt su bir kupa yeşilçay içtim :)

öğle yemeği

bir küçük yogurt üzerine bir muz 2 yk müsli çiğ kuruyemiş tarçın :))
nedense canım bunu yemek istedi :)

2 lt su bir kupa yeşilçay içtim :)

Bak bak az yiyorsun kastan sudan gider diyen biri vardi ya kimdi ama varya benimde canim istedi atom gibi olmus afiyet olsun

Ben daha 1 lt ictim

sabah yarım ekmek karışık tost yemiştim canım istemedi.az öncede bir portakalla biraz çiğ kuruyemiş yedim.azcık kaçırmış olabilirim :) benim 3.5 ltreye doğru gidiyor valla

acıktım

bir büyük kase 1 çay kaşık tarçınla yoğurt 134kcal

bir türk kahvesi üstüne

bugün ki kalori alımım 570 kcal ,

akşama spor var yok yok korkmak yok, yağlar erim erim eriyecek , kilolar gidecek. Ne yapıyoruz, Bahane üretmiyoruz ve sonuca odaklanıyoruz.

Vücudunla herşeyi yapabilirsin buna inan. Herşey zihinde, Her ne kadar imkansız diye birşey olmasa da Başaramamak imkansızmışcasına inan , imkansızlığı sadece kilo verememe konusunda imkansız kıl.

sabah yarım ekmek karışık tost yemiştim canım istemedi.az öncede bir portakalla biraz çiğ kuruyemiş yedim.azcık kaçırmış olabilirim :) benim 3.5 ltreye doğru gidiyor valla

3,5 litre su maşallah sana. Ya yu mmmm bende ödem yapar o kadar su ben 2 lt geçemiyorum

Bak zaten azcık yemiştimlerimiz yokmu ben bir avucu iki elimi birleştirerek buluyorum

işin şakası. Akşam yemek yiyecekmisin ( yok be daha neler daha ne yiyeceksin ) yemek yok akşam yemeği yasak sana bugün.

taze fasulye ile bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum işten çıkınca :) evde yemek yok bakalım :)

Ellerine sağlık :) Akşam kereviz ve çorba vardı dünden , dedim hepten aç kalmayayım, ama işyerinde yediğim tarçınlı yoğurt beni bir şişirdi tokluktan patlıcam :) bir kaşık kereviz ve yoğurt alır almaz yiyemeyeceğimi anladım ve bıraktım.

Bol neşeli , bol motivasyonlu Günaydınlar :)

52 dk yürüyüş - 234 kcal
200 mekik - 96 kcal
bisiklet sürme 18 dk - 256 kcal toplam:586 kcal akşam sporu

günlük yemek tüketimim : 730 kcal

günü : -371 kcal az tüketimle kapattım. eğer 371 kaloriyi tüketseydim kilomu korurdum ancak :)

spor sonrası bir bardak çay ve cicibebe bisküvi 5 tane ( ne alaka diyeceksiniz bebek yok evde ama tadı güzel ) protein bakımından zengin bir adeti 17kcal toplam 85 kcal

sabah kalktım 8 de , geç olunca site etrafında 20-30 dklık yürüyüşü yapamadım. 1/4 çay bardağı sirke ve üzerine su içtim, işe tey teyyyy

saat 10 gibi orta türk kahvesi

saat 12 öğle yemeği
kuru fasulye 1 büyük kase - 232 kcal
yoğurt yarım kase - 64 kcal
tam buğday ekmeği yarım dilim - 64 kcal
toplam kalori alımı : 360 kcal

bir parmak çiğ pırasa ve bir avuç kadar lahana turşusu da yedim yaklaşık 50 kcal civarında

aç karnına fena şiştim doygunluk seviyem %100 1-2 saat su içemeyeceğim :)

hayırlı cumalar

bir simit(ekmek hakkı bitti) 5-6 zeytin bir tane karper yedim bir kupa siyah çay ile
2 adet de sade türk kahvesi içtim.

öğlen ne yesem diye düşünüyor... :)

hayırlı cumalar

bir simit(ekmek hakkı bitti) 5-6 zeytin bir tane karper yedim bir kupa siyah çay ile
2 adet de sade türk kahvesi içtim.

öğlen ne yesem diye düşünüyor... :)

hayırlı cumalar :) afiyet olsun. Bunların yanına birde diyetkolik sitesinden kalorilerini de yaz bakalım. Yarında bir önceki gün ki kalori toplamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…