- 19 Şubat 2018
- 57
- 14
- 3
- 41
- Konu Sahibi gulaybatu03
-
kolay gelsin azminiz bol olsun
Slm . Hemen hemen aynı zamanlarda ve aynı kılolarda başlamışız dıyete.bende 18 gün oldu başlayalı.82 kıloyla başladım sabah 78,7 gelmiştim fakat bu gün çok kötü bır gündü ve gömdüm böreklerisabah muhtemelen 79 u görecegım.olan oldu ama yılmak Yok.yarın kaldığım yerden devam edecegım.
Çok güzel sporda yapıyorsunuz.ben maalesef spor özurluyum:) ama başlayacağım başka çare yok. Sıze sağlıklı zayıflamalar.sızı takıpte kalacağım ve zaman buldukça yazarım.
Kesinlikle haklısın.hamur işinden uzak durmak şart yoksa kılolar zor gıder.sırke hiç içemem zencefilli limonlu çay hazırlıcam onu içerım artıkSelam :) memnun oldum. Geçen Hafta sonu bende senin gibi birazcık kaçırdımhatta dediğinden fazla 80 i tekrar gördüm. Hamur işi vücutta su tutmaya sebep oluyor ne yazık ki. Ancak bir gün geçmedi 78,7 tekrar gördüm.
Bugünü hafif geçir ve akşam 1/4 çay bardağına yakın elma sirkesi dik kafanasabah bağırsaklar rahatlayacaktır.
Kesinlikle haklısın.hamur işinden uzak durmak şart yoksa kılolar zor gıder.sırke hiç içemem zencefilli limonlu çay hazırlıcam onu içerım artık
Cnm bende 82 kiloyum benimde 20 kilo fazlam var 62 olsam yeter bana hep basliycam diyorum aksam kendimi bozmus iyice yemis buluyorum bugun bende basladim bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?