-20 kilo için başaracağına inan

gulaybatu03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
57
14
3
41
Merhaba Arkadaşlar,

Siteye yeni kayıt oldum , kilo vermeye başlarken insanlara da faydalı olabilmek adına bu formu açtım. İnşallah hayatınızda kilo adına dokunabilmiş olurum.

05.02.2018 tarihinde diyet ve spora başladım. Günlük maximum 1000 kalorilik diyetle birlikte aksatmaya çalışmadan yaklaşık 1-1,5 saat yürüyorum. Diyete başladığımda 81,60 kilo idim şu an 78,5 kiloyum. Tam hız devam hedefim 60 kilo, yaklaşık olarak 19 hafta gibi bir süreçte 60 kiloyu göreceğim :)

Bugün sabah kahvaltı da sadece metabolizma çalıştırmak adına, az şekerli türk kahvesi ile başladım.
Öğlen ; ekşi ve sıcak çorba ( buğday çorbası da diyebiliriz ) yarım kase ( 81 kcal) ve beyaz lahana turşusu ( 13kcal) ikisi de takribi yarım kase.

Su içme de kendini zorlayanlardansanız üzülmeyin daha öğlen saatlerine kadar 1 litre su tüketmiş oldum. su içinse yaklaşık 2 litrenin altına düşmüyorum.

dün akşam ki yürüyüş -500 kcal :)

Eklentiler

• upload_2018-2-19_13-15-36.png
    219,5 KB · Görüntüleme: 93
9 lu doğadan çay , denemekten zarar çıkmaz , içeriğindeki mate,tarçın, funda ve kiraz sapı denince ödeme birebir diye düşünmeden alamadım kendimi

1 fincan ara öğün :)

Kolay gelsin. Ben de 78.7 ile 58 olmak icin yola cikmistim. 14 kilo verip ara verdim geri 6 kilo aldim. Simdi tekrar verdim onlari 64 kiloyum. Zayiflama yarismalarina katilmani tavsiye ederim. Yalniz basina zor oluyor

Kendi başıma takılıyorum :) insanın kendiyle yarışından kendine inanmaktan başka yolu yok , hepsi yeme alışkanlıklarımız önerin için çok teşekkür ederim. Kimse okumasa da dönüp dönüp kendimi motive ediyorum. Bu bile yetiyor bana :)

Günaydınlaaaaaar :)

Akşam yeşil mercimekli erişte ve brokoli salatası yedim. 20 dk bisiklet , 200 adet mekik ve 30 dk yürüyüş
Bir de sporda karşılaştığım sadece merhabalaştığım arkadaş "ya Gülay kilomu aldın yanakların tombul tombul", "olur mu ya 3 kilo verdim" ," he o sudur su :)" ohhh bi güzel moral motivasyon diplerde , Sonra bi güzel açıktım tekrar ve akşam 9 da bir kase kabuklu fıstık ve çayı götürünce tartı error verdi. 78,7 olan kilo olmuş 79,9
Kardeşim geldi oda sabah ve akşam sirkeli su içiyor. 104 kiloydu , öğlen de iskender yemiş bi de oh mis ne spor ne bişey , "abla bak kaç kilo olmuşum"," kaç kardeşim 15 gün" , 96 kilo :) Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın :) sen nefes nefese antreman yap dur dedi :)

ben de sabah kalktım,tartıldım 78,5 :) he suymuş o su :) neyse ki eski halimi almışım

yarım saat sitenin etrafında turladım 2.800 adım atmışım. sekizde işe gitmek için hazırlan

ama şuna karar verdim, akşam yemeğini de keseceğim zaten sabah kahvaltısı yok, öğlen yediklerim akşam yediklerim yazımda var. 656 kalori almışım.Zihnim benden inatçı çıktı kilo konusunda ama verecem :)

bir de tombul yanak resmimden dün , harbiden tombul yanak demeyin bari yok be diyin :)

Evet, bir sade türk kahvesi ile günü yarıladıktan sonra akşam yemeğini kesmekle bugüne devam ediyorum.
Öğle yemeğinde yarım kase çorba,izmir köfte,karışık yeşil salata. toplam 305 kcal.
Bugünün yemek işlemini kapatarak. Akşam spor öncesine kadar sadece 1 avuç çiğ badem hakkım var.Kendimi öyle şartladım. 03.03.2018 tarihine kadar hedef 75 kilo.

Yarım lt suyu bitti.Hedef bugün için 2 lt.

Slm . Hemen hemen aynı zamanlarda ve aynı kılolarda başlamışız dıyete.bende 18 gün oldu başlayalı.82 kıloyla başladım sabah 78,7 gelmiştim fakat bu gün çok kötü bır gündü ve gömdüm börekleri sabah muhtemelen 79 u görecegım.olan oldu ama yılmak Yok.yarın kaldığım yerden devam edecegım.
Çok güzel sporda yapıyorsunuz.ben maalesef spor özurluyum:) ama başlayacağım başka çare yok. Sıze sağlıklı zayıflamalar.sızı takıpte kalacağım ve zaman buldukça yazarım.

Selam :) memnun oldum. Geçen Hafta sonu bende senin gibi birazcık kaçırdım hatta dediğinden fazla 80 i tekrar gördüm. Hamur işi vücutta su tutmaya sebep oluyor ne yazık ki. Ancak bir gün geçmedi 78,7 tekrar gördüm.
Bugünü hafif geçir ve akşam 1/4 çay bardağına yakın elma sirkesi dik kafana sabah bağırsaklar rahatlayacaktır.

Günaydınlaaaaaar

Dün akşam ki badem içi yerine karışık mix bulabildim, içinde kabak çekirdeği,minik kayısı , ceviz vb. var peymanın yarısı 75 kcal. Akşam açlık krizlerine karşı canavara dönüşmemek için 2 dilim kızarmış ekmekle 1 dilim peynir,çay olarak günü kapattım. toplam da gün içi alınan 620 kcal.oldu.

Akşam spora çıkamadığım gibi sabahta yürüyüşe kalkamadım. Standart , vakit ayırmam gereken ailem ve ev temizliğim vardı ( bahaneye bak bahaneye :) ) . Ama cezamı demeyelim de bugün kendime vakit ayırarak bol eksi kalori yapacağım. Bu arada spor salonu olmasına bile gerek yok aslında, varken bile bakın bahane bulunabiliyor.

Bu arada sabah elma sirkesi içilmiştir

Saat 10:00 türk kahvesi - yarım pet su ( 2 bardak su ) , öğlene kadar.

Kesinlikle haklısın.hamur işinden uzak durmak şart yoksa kılolar zor gıder.sırke hiç içemem zencefilli limonlu çay hazırlıcam onu içerım artık

Cnm bende 82 kiloyum benimde 20 kilo fazlam var 62 olsam yeter bana hep basliycam diyorum aksam kendimi bozmus iyice yemis buluyorum bugun bende basladim bakalm

Merhaba arkadaslar
Ben de 4 haftaya yakin bir suredir diyetteyim. 4200 gr. Verdim. 75 kiloyum simdi. Ben de sizlerle devam etmek isterim.

Kesinlikle haklısın.hamur işinden uzak durmak şart yoksa kılolar zor gıder.sırke hiç içemem zencefilli limonlu çay hazırlıcam onu içerım artık

Sirke evet haklısın hemde çok haklı, içince midede hafif yanma oluyor üzerine su içiyorum. Zencefil de acı tadı var , kokusu da , bende mesela zencefil denemedim. Benimle deneyimini paylaşan arkadaşım ve spor eğitmeni tarafından verilmiş olan ; akşamları zencefil,zerdaçal ve tarçın hepsinden yarım çay kaşığı olarak bir kase yoğurtla karıştırıp yenildiğinde faydalı olacağı söylendi ama ben denemediğim için birşey diyemeyeceğim.

bunun dışında kulak aşinalığın vardır. Yoğurt,pul biber ve limon karışımını akşam yatmadan önce yiyip yatıyorsun. bu da bağırsakların rahatlamasında ve sindirimde faydalı oluyormuş.

Cnm bende 82 kiloyum benimde 20 kilo fazlam var 62 olsam yeter bana hep basliycam diyorum aksam kendimi bozmus iyice yemis buluyorum bugun bende basladim bakalm

Ama bugün yarın, yok ocakta, yok doğum günümden sonra yeni bir ben, yok ptesi kendimize saygımız yok farkındamısın. bizim de hakkımız değil mi istediğimiz kıyafeti giymek , kendine güvenmek , kendinle barışık olmak. -20 kilo demek neredeyse yarısı yaş kadar genç gözükmek demek. Bunu başarabiliriz. Zihnimiz oyun oynuyor bize ben zaten kilo vermem ki , zaten senelerdir böyleyim, ama gerçek olan o ki zihnimiz bize kilo vermelisin diyor. -/+ yönde etkileyen de o.

Yapmamız gereken bu durumda ne? Motive olmak, kendi bedenimizi adı üstünde kendi bedenimizi şekle sokmak, bir gün belirledik ve diyete başladık artık biz ve kilo vermiş olacağız sağlıklı şekilde, kendimizi bir süredir belki de uzun bir süredir ihmal ediyor olabiliriz ama biraz sıkı çalışmayla eski zayıf halimize geri getirecek.

Motive kendini motive et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…