• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-20 kilo için başaracağına inan

Evet haftayı da öyle böyle bitirdik derken yanımıza verdiğimiz kaloriler kar kaldı. Sabah tartıldığımda 77 kiloydum, terazide çıkan rakam azaldıkça tartılmayacağım desemde kendimi alıkoyamıyorum yaklaşık 10 gün kaldı ve 2 kilo daha vermem lazım bu bayağı zor olacak ( negatif bir düşünce yüklememem lazım aslında ) ama bir hedef koydum ve onu yerine getirmem gerekiyor. Ben bunu yapabilirim ve başaracağıma inanıyorum, olmak istediğim bedene ulaşacağım. Bu benimde hakkım.
Neden kendime fazladan 20 kilo yükleyeyim, neden her alışverişte seçtiklerimin hepsini denedikten sonra tekrar hepsini geri bırakayım ve neden XS olduğum dönemlere özlem duyup, X lerin bol olduğu bir bedenle yaşamımı sürdüreyim

Ne dertliymişim.

akşama yoğurt tarçın karışımı ve spor öncesi elma sirkesi ve yatmadan önce elma sirkesi ile günü bitirmeyi planlıyorum. Bir avuç kaçamak kuruyemiş olabilir duyrulur

Günaydınlarrrr :)

Hafta sonunda karbonhidrat biraz fazla oldu, yarım balık ekmek yedim :sus:

Ama 600 kalorilik egzersizle kilomu korudum :) kilo aynı.

kalori alımımı geçtim sanmayın çünkü 900 kcal geçmedim :)

Öğleden önce türk kahvesi

Öğle yemeği bir kase kırmızı mercimek çorbası , bir kase karışık yeşil salata, bir ince dilim tam buğday ekmeği

Öğleden önce türk kahvesi

Öğle yemeği bir kase kırmızı mercimek çorbası , bir kase karışık yeşil salata, bir ince dilim tam buğday ekmeği

Akşam yemeği yemedim kuruyemiş tükettim gün sonu toplam kalori alımım 600 kcal civarında oldu.

spor yarım saat yürüyüş, 20 dk bisiklet ve 200 adet mekik.

Dün gün boyu yoğunluktan yazamadım dışarılardaydım yaklaşık 5000 adım atmışım :)

öğlen kremalı mantar çorba ve kavurma kaşarlı tost yedim bir bardak ayranla. 477 kcal
Akşam 2 adet hurma , bir avuç antep ve çiğ badem karışık tükettim. 186 kcal.

yürüyüş yapamadım sporda, onun yerine 30 dk bisiklet ve 200 mekik ile tamamladım 360 kcal.

Şirkette her ne kadar değişik yemek çıkmasa da uygun olanını seçmek zorundayım

öğle yemeğinde kuru fasulye - 1 kase 232 kcal, yoğurt yarım 64kcal, tam buğday yarım dilim 64 kcal

toplam :360 kcal

Günaydınlarrr , kar yok buzdan araçlar gidemedi bugün , bende aracı çıkaramadım, 10 dklık yolu 1,5 saatte aşabilmenin ardından işyerine ulaştım :)

Akşam spora çıkamadım :( yorgunluk vardı, bol ekmekli 4 dilim bir kahvaltı tarzı ile akşam yemeğini geçirdim , akşam yemeğinden önce 3 gibi 2 adet minik ekler yedim :)

Sabah türk kahvesi , öğlen mercimek çorba,salata ve bir dilim tam buğday ekmeği tükettim

Sütlaç saat 3 gibi yiyeceğim tarçınlı ( kalırsa :) )

05.02.2018 tarihinde başladığım zayıflama inancıma 81,4 - 81,6 kilo olarak başladım. Şu an 77,4-77,6 arasındayım. Tam olarak 4 kilo netim var :) Mutluyum , demek zayıflamak için inanmak,azim göstermek,boğazını tutmak ve sonuçta 1 ayda almadığım , senelerdir üzerine yapışmış 20 kiloyu egzersizlerle aktive ederek kilo vermeye başladım.

İlk ay 4 kilo gitti, ilerleyen dönemlerde ne kadar kaç ayda gidecek birlikte göreceğiz. 03.03.2018 tarihinde tartılacağım tekrar ve resmini yükleyeceğim. Hedefim 75 kilo idi ilk ay yani 6,5-7 kilo arası vermekti, vücudum pek sevmesede alıştığı kilolarını tuta tuta veriyor :) Buna da şükür sağlıklıyım, ve inanınca isteyince kilo vermenin aslında çok da zor olmadığını anlamakla beraber , sağlıklı beslenmeyi de öğrenip her bulduğunu ağzıma atmamayı , mis gibi sıcak kaymaklı antep fıstıklı künefeden de yemeden yada bir çatal alarak nefsini artık köreltmeyi öğreniyorsun :)

Artık spora gittiğimde aaa nasıl kilo veriyorsun, ne yiyorsun , hangi hareketleri ne kadar yapıyorsun sorusunu almakta çok güzel :)

Şu an kalın kazaklarımızın,hırkalarımızın,montlarımızın altına sığınıyoruz, ama nisan sonundan sonra artık kamufle olacağımız pek de kalın giysilerimiz olmayacak zaten biz de o mevsime kadar mayıs ortalarında istediğimiz kiloya yaklaşmış olacağız değil mi :) Haziran ayıyla birlikte yazın artık istediğimiz ne varsa giyineceğiz, süperizzzz ya başarmak için hayal etmek şart , BAŞARACAĞINA İNAN!!

Selamlar :)

Akşam antrikot ,salata ve bir çay bardağı kadar patates kızartması ve bir dilim haşhaşlı ekmek tükettim toplam 292 kcal. Gün sonu tüketimim 773 kcal.

Ama 2 gündür spora çıkamadım, psikolojim bozuldu valla :) suçluluk duygusu kasıp kavurdu, bu akşam bu duygudan arınmam lazım.

Sabah türk kahvesi orta , öğle mercimek çorba ve tam buğday ekmeği tükettim. 314 kcal

Siteye her girdiğimde trendyol reklamlarıyla karşılaşıyorum :) her seferinde girip ne güzel kıyafetler var diyorum, beğendiğime bakıyorum en büyük beden L , birde bu zamana kadar trendyoldan hiç sipariş veremedim :) kilo problemi yüzünden. Ama yazın görürsün , EY TRENDYOL SEN Mİ BÜYÜK BEN Mİ :KK70:

Günaydınlar :)

mide artık açlıktan kuruldamıyor çünkü kapasitesi küçüldü. Aç kalmıyorum yediklerimi yazıyorum. 05.02.2018 tarihli zayıflama maratonuma 81,6 kilolarda başlamıştım. Geçen hafta 77,50 kilo aralarında idim. Hatta kendimi koşullandırdığım 75 kilo içinde 4 kilo netim var demiştim. Bugün tam 1 ay oldu ve tartı sonucum

upload_2018-3-5_9-54-50.png

Evet arkadaşlar 81,6 dan 75,7 kiloya düştüm tam bir ayda , zihin kendini saat gibi kurdu, inandım başardım. Tam tamına 6 kilo :KK76:

merhaba, sayfayı baştan sona okudum. bende tam bir hafta önce başladım. diyet demiyorum çünkü beslenme şeklimi değiştiriyorum. daha zindeyim kendimi daha iyi hissediyorum sabahları daha güzel uyanıyorum, ve yemek yediğim için pişmanlık duymuyorum. uzun zamandır alışveriş yapmıyorum çünkü xl almak istemiyorum. bu gidişe artık dur demem gerektiğini anladım. Çok hantaldım biraz hızlı yürüsem 2 kat merdiven çıksam nefes nefese kalıyordum. inanılmaz değişimler geçirdim diyemem ama artık başladım ve ideal kiloma gelmeden bırakmak yok. 1 yıldır tartılmamıştım çünkü kilo aldığımın farkındaydım. kilomla yüzleşmekten korktum resmen. doğum sonrası bile istediğim kiloya gelmiştim. 2 yılda ne yaptım ben kendime dedim. 79 kiloydum 70 li kiloların adını bile duyunca korkan ben nasıl olduda 80 e dayandım bilmiyorum. kabullenmiyorum ama bu kadar kiloyu. tam bir hafta oldu sağlıklı beslenmeye başlayalı şimdilik harika gidiyor. motivasyonum da iyi. Günlük tutar gibi küçük bi deftere not ediyorum yediklerimi onun bana iyi geldiğini farkettim. hatta gün sonuna ne hissettiğimi de yazıyorum. akalım yeni hafta neler getircek. çok uuzn yazdım evet :))

bu sabah tartıldım 76,4 kiloyum 2,5 kilo eksilme var ama bunun bi kısmı ödem olabilir. 1,65 boyum een az 10 kilo vermem lazım. yolum uzun ama bende kararlıyım:) Daha önce 2 defa diyetisyen geçmişim oldu. evet biraz verdim ama ben kısıtlanmaya gelemiyorum yani öğlen şunlardan akşam bunlardan yiyeceksin olunca vücudum kilitleniyor sanki. doğruları biliyorum mümkün oldukça uygulamaya da çalışıyorum. Sabah uyanınca ceviz suyu içiyorum 2 günde bir. ardından yumurtalı peynir zeytinli bol yeşillikli güzel bir kahvaltı yapıyorum. gün boyu beni tok tutuyor. öğle ve akşam yemeklerimde sebze ve protein olmak üzere dönüşümlü olarak yiyorum. öğle aralarında yürümeye çalışıyorum spor salonuna yazılcam 2 haftaya. inşallah daha güzel olacak.:) Yine mi çok uzun yazdımki:)

Back