- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
Merhaba bende size katilmak istiyorum eger gercekten 20günde 4kilo veren varsa cok güzel bence. Bende katilabilir miyim. 75.9 kiloyum 80 kiloydum . 12.08.2013 ten beri en az yarim saat en fazla 1.5 saat yürüyüse cikiyorum. Bu tarihten itibaren 4.1 verdim. Insaallah bu 20 gündede 4kilo veririm. Hedifim 65 benide kabul eder misiniz araniza kizlar?
kızlar ben dün adımsayarımı takmayı unuttum zaten doğru dürüst adım atamamıştım da çünkü bebeğim gece uyumadı hiç halim yoktu yanii.
ama bugün tam 16.370 adım attım yürüyüşe çıktım kardeşlerimle akşam bebeğime annem baktı baya yürüdük ip atladık moral oldu bana da. zaten adımsayarın kullanma kılavuzunda da sağlıklı olmak için günde 10.000 adım zayıflamak istiyorsanız en az 15 adım atmanız gerekir yzıyo. boğazımdan kesemiyom madem yürüyüşe yüklencem kararlıyım bu defa kardeşimle beraber çıkcaz söz verdik birbirimize. sizlerin desteği de çok önemli tabiii:13:
Tesekkür ederim gülfuren, insaallah bu kilolarimizdan kirtulacagiz. Ben sadece yürümedim. Her sabah yemekten önce limonlu sicak suyumu iciyorum. 6dan sonra yemiyorum vede en az 2.5 litre su iciyorum. Gün icinde de yediklerime dikkat etmeye calisiyorum. Birde ben her gece kalkip yemek yerdim( gece yemegimide kestim o yüzden 4.1kilo verebildim. Buda zaten ilk bastan bunlari yapan fazlasiyla verirdi de ben bu kadar verebildim bugün 2. Günüm 12500 adim (
6200 adım..Allahım 10000 adımları bana da göster..
Benimde 11 yaşında ve 2.5 yaşında oğlum var..Sağlıkla büyüsünler..Benim ki 2 yaş sendromuna girdi hiç çekilmiyor..Ciyak ciyak bağırıyor..
Insaallah cnm darisi senin basina. .... basarabilirsin. Benim 2.5 yasinda bor kizim var hep onunla yürüyüse cikiyorrum. Esim evde oldugu kizima bakiyor kosmaya cikiyorum...
oncelıkle cok gecmıs olsun cnm , numara aradıgında varsa sonradan nereye gıtmıs olabılırkı :26:ıyıce baktınmı cnm gelen aramalarakızlar benim manyetik koşu bandı vakasını hatırlarsınız. o günden sonra dışarda yarım saat yürüsem bile dizim ağrımaya başladı. o yüzden yürümekten çok soğudum
ilan vermiştik ya nette, bir kadın aradı beni. ailemle görüşüp olumlu kararımız olursa onu arayacağımı söyledim. ama sonra bir baktım kadının numarası arayanlarda yok :26: halbuki numarası görünmüştü telefona cevap verdiğimde. ben öyle deyince kadın da bir daha aramadı, herhalde olumsuz kararım olduğunu düşündü.
bir fikriniz var mı?
sağ ol canım. evet bin kez baktım belki. ama yok. kuzenime anlattım ona da daha önce olmuş böyle. ama numaraya yeniden nasıl ulaşırız bilemiyorum. :26:
ne güzel bı gun banada nasıp olurmukı anne olmak
kızlar benim manyetik koşu bandı vakasını hatırlarsınız. o günden sonra dışarda yarım saat yürüsem bile dizim ağrımaya başladı. o yüzden yürümekten çok soğudum
ilan vermiştik ya nette, bir kadın aradı beni. ailemle görüşüp olumlu kararımız olursa onu arayacağımı söyledim. ama sonra bir baktım kadının numarası arayanlarda yok :26: halbuki numarası görünmüştü telefona cevap verdiğimde. ben öyle deyince kadın da bir daha aramadı, herhalde olumsuz kararım olduğunu düşündü.
bir fikriniz var mı?
ne güzel bı gun banada nasıp olurmukı anne olmak
Ah tatlim! Ayni sorun bende de var. Ne zmn gecer bilinmezBenimde 11 yaşında ve 2.5 yaşında oğlum var..Sağlıkla büyüsünler..Benim ki 2 yaş sendromuna girdi hiç çekilmiyor..Ciyak ciyak bağırıyor..
Insaallah rabbim sana da nasip eder. Amin