20 Günde adım sayarak 4 kilo verme !!!

Çok iyi kilo vermişsin.Aramıza hoş geldin..

Maşallahhh bebeğine bakmak için yardım eden oldu mu yürüyüş ile fazla kilolarını rahat rahat verirsin..Senin adına sevindim..

Maşallahhh bebeğine bakmak için yardım eden oldu mu yürüyüş ile fazla kilolarını rahat rahat verirsin..Senin adına sevindim..[/QUOTE]

SAĞOL CANIM . KARDEŞİM ÜNİVERSİTEYE GİDENE KADAR DESTEK OLACAK BANA. BEBEĞİME BAKACAK BENDE YÜRÜCEM :)

Tesekkür ederim gülfuren, insaallah bu kilolarimizdan kirtulacagiz. Ben sadece yürümedim. Her sabah yemekten önce limonlu sicak suyumu iciyorum. 6dan sonra yemiyorum vede en az 2.5 litre su iciyorum. Gün icinde de yediklerime dikkat etmeye calisiyorum. Birde ben her gece kalkip yemek yerdim ( gece yemegimide kestim o yüzden 4.1kilo verebildim. Buda zaten ilk bastan bunlari yapan fazlasiyla verirdi de ben bu kadar verebildim bugün 2. Günüm 12500 adim (

cok güzel adımlar atıyorsun cnm maşallah

Benimde 11 yaşında ve 2.5 yaşında oğlum var..Sağlıkla büyüsünler..Benim ki 2 yaş sendromuna girdi hiç çekilmiyor..Ciyak ciyak bağırıyor..

Benimde 11 yaşında ve 2.5 yaşında oğlum var..Sağlıkla büyüsünler..Benim ki 2 yaş sendromuna girdi hiç çekilmiyor..Ciyak ciyak bağırıyor..

Insaallah cnm darisi senin basina. .... basarabilirsin. Benim 2.5 yasinda bor kizim var hep onunla yürüyüse cikiyorrum. Esim evde oldugu kizima bakiyor kosmaya cikiyorum...

ne güzel bı gun banada nasıp olurmukı anne olmak

kızlar benim manyetik koşu bandı vakasını hatırlarsınız. o günden sonra dışarda yarım saat yürüsem bile dizim ağrımaya başladı. o yüzden yürümekten çok soğudum

ilan vermiştik ya nette, bir kadın aradı beni. ailemle görüşüp olumlu kararımız olursa onu arayacağımı söyledim. ama sonra bir baktım kadının numarası arayanlarda yok :26: halbuki numarası görünmüştü telefona cevap verdiğimde. ben öyle deyince kadın da bir daha aramadı, herhalde olumsuz kararım olduğunu düşündü.

bir fikriniz var mı?

oncelıkle cok gecmıs olsun cnm , numara aradıgında varsa sonradan nereye gıtmıs olabılırkı :26:ıyıce baktınmı cnm gelen aramalara

sağ ol canım. evet bin kez baktım belki. ama yok. kuzenime anlattım ona da daha önce olmuş böyle. ama numaraya yeniden nasıl ulaşırız bilemiyorum. :26:

Son düzenleme:
ne güzel bı gun banada nasıp olurmukı anne olmak

Olur inşallah Çok tatlular çokkk.

Sahibinden den mesaj atsaydı bulurdun ama numara yoksa yapacak bir şey yok..Nasipten ötesi olmaz..Dizin hala ağrıyorsa doktor ne dedi?Tekrar geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…