20 Günde adım sayarak 4 kilo verme !!!

3. Günüm 20.000 adim
1. Gün =15.800
2. Gün =12.500 ortalamam = 16.100 adim hadi hayirlisi
41 kere masallah cnm:nazar:
Ohhhh maşallah ..:nazar: Harikasın..efsax ve soslusarma gibi sen de coştun ..Bu hızla çabuk kilo verirsin merak etme canım..Ben de kablumbağa gibi arkanızdan gelirim artık ..:KK9::KK9:

yok kız ben ne adım atıyorum ne spor yapıorum bu aralar hala kendıme gelme cabasındayımda olmuyor bı turlu

Ohhhh maşallah ..:nazar: Harikasın..efsax ve soslusarma gibi sen de coştun ..Bu hızla çabuk kilo verirsin merak etme canım..Ben de kablumbağa gibi arkanızdan gelirim artık ..:KK9::KK9:
Nazar deydirdiniz bana :KK43: bugün yagmur yüzünden disari cikamadim :KK43: bugün adim yok :KK43:( ama kizlar hepimiz verecegiz bu kilolari insaallah

Canlar merhaba , dün 19300 yaptim. Bakalim bugün kac yapacagim. Evet moral bozmaya gerek yok devam .... hizlansin tempolar. Bugün kosmayi düsünüyorum.... ilk önce biraz step yapip hoplayip ziplayayim :))

Dün 9100 adım yaptım..İlk defa bu sayıya çıktım..Eşimle çıktık yürüdükDağ ve deniz havası eşliğinde iyi oldu..

Dün 9100 adım yaptım..İlk defa bu sayıya çıktım..Eşimle çıktık yürüdükDağ ve deniz havası eşliğinde iyi oldu..

Bakiyorum hatunlar yok bugün:KK43: yarim saat oluyor kosmadan geleli 20200 adim. Hadi canlar siz nerelerdesiniz?

Canlar merhaba , dün 19300 yaptim. Bakalim bugün kac yapacagim. Evet moral bozmaya gerek yok devam .... hizlansin tempolar. Bugün kosmayi düsünüyorum.... ilk önce biraz step yapip hoplayip ziplayayim :))

6600 ile günü tamamladım..
tebrık edıyorum kızlar ve hemen tabloya ıslıyorum :KK9::nazar:

kolay gelsin hanımlaar :)
Ya ben pek anlamadım bu işi beni aydınlatır mısınız ? Bu uygulamayı yaparken yediklerinize dikkat ettiniz mi?
Bana biraz anlatırsanız ben de başlamak istiyoruum :))

Merhaba canlar, bugün 17000 de kaldim kosamadim ya. Kizim benimle idi. Neyse yarin tartilma günüm eger unutmazsam bakacam kac kilo oldum. Bu hafta regl dönemim pekte dikkat etmedim bakalim insaallah 1kilo gitmistir:)

Masaallah masaallah nazar degmesin tatlim. Oh mis gibi hava cok iyi gelmistir sana:)) costun demek :) kiskandim he denize karsi yürüdün ne güzel .... yürü be kim tutar seni canim insaallah 10000 lerden yukariyida görürsün .

X