- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
-
- Konu Sahibi askrhpozitif
kolay gelsin hanımlaar :)
Ya ben pek anlamadım bu işi beni aydınlatır mısınız ? Bu uygulamayı yaparken yediklerinize dikkat ettiniz mi?
Bana biraz anlatırsanız ben de başlamak istiyoruum :))
Merhaba tatlim, hosgeldin.. ben sabah kalktigimda ilk isim sicak limonlu su icmek, kahvaltidan en az yarim saat önce . kahvaltimi kuvvetli yapiyorum sonraki yediklerime dikkat ediyorum 18:00 den sonra bisey yemiyorum en az 2.5 litre su iciyorum hergün yürüyorum kizim benimle ise tabi. Benimle beraber kizim yoksa kosuyorum . Benim böyle. Burda da adim sayarak motive oluyorum. Birbirimizi destekliyoruz. Cok süper oluyor .... seni de bekleriz :))
efsax haydi kendimize gelelim, bak gülfuren geçiyor bizi hep
geçen hafta mr randevusu almak için doktora gittim ama öyle kalabalıktı ki geri döndüm. bu kez randevu aldım 4 eylüle inşallah olacağım muayene yenidenmr için de yakın bir zamana gün verirler inşallah.
bencede gelmemız lazım cnm hıc ıı gıtmıyor okulların acılmasına az kaldı ben daha hedefıme ulasamadım bıle , doktor ısını bır an once halledrsın umarım tatlım
hımm anladım :)
Zaten verdiklerinizi diyetle veriyorsunuz ve daha fazla hareket ederek sıkılaşıyorsunuz. Mantık bu gibi geldi bana :)
Kolay gelsin sizee ben de karar verip başalayacağım inşallah:)
Soslu sarma cok gecmis olsun canim, rabbim sifani versin. Bigün 17900 adim.
Merhabalar, bugün 8. günüm ve ben bu sabah tartildim 75.3 geliyorum 600 gram verebilmisim :) bunada sükür.
Seni tebrik ediyorum canım..Sen bu adımlarla daha çok kilo vereceksin emin ol..
Bgün 5000 adım.Eşim yürüyüşe çıktı ben hastayım diye çıkmadım..
Tesekkür ederim canim. Bugün adim yok cikmadim
Bgün 5000 adım.Eşim yürüyüşe çıktı ben hastayım diye çıkmadım..
gecmıs olsun cnm , kotu bısey yoktur umarım :26:
Gecmis olsun canim neyin var
şekerim geçmiş olsunönemli değildir inşallah
Teşekkürler kızlar..Boynumda düzlşme ve boynumun altındaki kaslarda iltihaplanma var..Ağrı tuttumu hayatımı çekilmez yapıyor..5 gündür geldi bir türlü gidemedi..Bu hafta doktora gideceğimm.Bir de yiğenimin fizyoterapist arkadaşı var o ilgilenecek sağ olsun..Bu gün yine başım ağrıyordu..
3900 ADIM..
Teşekkürler kızlar..Boynumda düzlşme ve boynumun altındaki kaslarda iltihaplanma var..Ağrı tuttumu hayatımı çekilmez yapıyor..5 gündür geldi bir türlü gidemedi..Bu hafta doktora gideceğimm.Bir de yiğenimin fizyoterapist arkadaşı var o ilgilenecek sağ olsun..Bu gün yine başım ağrıyordu..
3900 ADIM..