- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- Konu Sahibi askrhpozitif
dün 2000 adım. yine yazmayı unuttum. motivasyon sıkıntısı çekiyorum. sıcaktan sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün 2000 adım. yine yazmayı unuttum. motivasyon sıkıntısı çekiyorum. sıcaktan sanırım
10000 adımdan fazla adım atan biri olarak tekrar eski motivasyonunu yakalayacağına eminim canım..
Bugün 4700 adım..
10000 adımdan fazla adım atan biri olarak tekrar eski motivasyonunu yakalayacağına eminim canım..
Bugün 4700 adım..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-guzel-kilolar-vericeksiniz-cogu-denendi.html
burda cnm rahat rahat kılo verebılırsın burdakı tariflerle cnm cogunu denedım kendımde
teşekkürler canım hemen bakıyorum
dün ayrıca giremedim nete
annemdeydim tüm güm evin içinde 5255 adım attım
ortalaman 4.450 tatlım
teşekkürler canım hemen bakıyorum
dün ayrıca giremedim nete
annemdeydim tüm güm evin içinde 5255 adım attım
rica ederim cnmSağol teşekkürler..
Bebeğin daha çok küçük sağlıkla büyüsün.. Emzirdiğin için rahat kilo verirsin..Bol bolsalata ye sütünü de artırır ve kalitesini yükseltir..Hamurlu şeyler yeme süt yapımı ile alakası yok zaten..Bir de bol suda sütü artırıyor ve özellikle şeker yapmadan komposto yap hem sütünü artırır hem de şeker ihtiyacını giderir canım..
Bugün denizdeydik adımsayarımı takmadım..Yarın kaç adım yazarım..
ne olacak bızım bu halımız bende tam anlamıyla hıc bısey yapamıyorum bı gun takıyorum adım sayarı bı gun takmıyorumkızlar ben devam edemeyeceğim canım hiçbir şey yapmak istemiyor :84:
ortalaman 7.269 cnmdün 5767 adım atmışım az yanibence. bebeğim durmadığı için çıkamıyorum yürüyüşe
Merhaba bende size katilmak istiyorum eger gercekten 20günde 4kilo veren varsa cok güzel bence. Bende katilabilir miyim. 75.9 kiloyum 80 kiloydum . 12.08.2013 ten beri en az yarim saat en fazla 1.5 saat yürüyüse cikiyorum. Bu tarihten itibaren 4.1 verdim. Insaallah bu 20 gündede 4kilo veririm. Hedifim 65 benide kabul eder misiniz araniza kizlar?