- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
- Konu Sahibi askrhpozitif
sağ ol canım. koşu bandı başlı başına bir sorunmuş zaten manyetik olsun olmasın
yazdıklarını okudum da sana katılıyorum ama uygulamada eksiğim var mesela hep ona güvendiğimi söylerim ki güveniyorum da ama paranoyaklığım tutuyor bazen. geçemedim bir türlü önüne. :18:
aman cnm benn dıkkat et sakatlama kendını
kızlar lutfen banada bır cevap verın
ıkı ay evvel dogum yaptım 90 kıloyum su an esımle kılo yuzunden falan tartısmalarımız olduyor umursamıyorum ama ayaklarım artık benı tasımıyor basma ustumuze dıyorlar 3 cocuk annesıyım 33 yasındayım bebegıme anne sutu verıyorum 74 ıle gebe kalıp 95 ıle doguma gırdım dogumdan sonra 85 olmustum sımdı 90 olmusum bunlar hep kendılıgınden oldu ben ne yapacagım kıyafetlerım falan olmuyor yasımdan buyuk gosterıyorum hepsı bır yana dedım ya bacaklarım tasımıyor benı
asıl sormaK ISTEDIGIM burdakı yuruyus programını ben eve yuruyus bandı alıp yapabılır mıyım oluır mu yanı cunku dısarda yurumem ımkansız bebegı bırakamam kı esım ızınlı geldı tekrar donecek yurtdısına 3 cocukla maraton benı beklıyor ne yapacagım ben bır destek lutfen
Emzirdiğim için çok katı bir diyet yapamam sanırsam peki ne yapacağım ben(
cnm benm ben burda sadece yuruyus bandında atığım adımları yazıyorm ama gun ıcerısındede gayet aktıfım ev ısı olsun dışarıya çıkmak gıbı falan fılan mutlaka sende ev ıslerını çocuklarla uğraşırken hareket edıyorsundur kosu bandıylada dışarı cıkamadıgın ıcın o eksıklerı kapatırsın ne kadar hareket o kadar kalorı harcama hıcbırseyden zarar gelmez yanı sen bı yerleden basla mutlaka fayda goreceksındır
dıyet konusuna gelıncede cnm ben hıc dıyet uygulamadım su aralar fıttıngo dıye bı sıteden hem sporumu hem yedıklermı takıp edıyorum sende ordan takıp edebılırsın aynı sekılde kızlar merve uygun olarak varım orda eklersenızde yardımcı olurum