20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inanin bu bile soguttu ama akliim yerinde degil gibiydi
saçma ama bende olayın geçtiği saatlere takıldım
bir mesajınızda hemde gece gece demişsiniz
kadın size akşam mı oturmaya geldi öğlen mi
Aksam dedim

Bence arkadaşınız ve eşiniz arasında bir ilişki var. O gün ne yaşadılarsa arkadaşınız kocanızı zor durumda bırakmak için gelmiş. Yoksa kimse şofbeni bize satın diye gelip saatlerce oturmaz. Kocanızda size bi şey söyleyecek diye korkup yanınızdan ayrılamamış. Eve gidince de peşinden gitmiş sorun neyse çözmek için. Hala daha yok çırpı dedi yok ben onu napayım dedi diye kendinizi kandırmayın.

bu nasıl denklemdin aman yarabbim. Sherlock Holmes mısın mübarek

Terbiyesiz herif. Arkadaşına güveniyor ama aynı şeyi siz yapsanız size güvenmediği için kıyameti koparacak. Üzgünüm ama gayet bilerek ve isteyerek gitmiş, evladını da suça ortak etmiş. Çocuk o sokağa girdi demek ne kadar komik. Kocaman çocuk olsa bilinçli yapar çocuk evet. Ama bu resmen çocuk üzerinden bahane bulmak

Su an aydinlandim esyalarimi toplayip amcamgile gidicem

Çok mantıklı bence de

Kesinlikle. Tehdit ediyor olabilir eşine anlatmakla
O da panikle peşinden gitmiş işte.
En mantıklı senaryo bu konu sahibi

daha önce vukuatları olan kadını hangi öz güvenle evinizin içine alıyorsunuz neden arkadaş oluyorsunuz??

Su an aydinlandim esyalarimi toplayip amcamgile gidicem
ya yok allasen nereye gıdıyorsun aksam eve geldıgınde adam ac mı kalsın bır yemek hazırla sofra kur degıl mı ama

amcanlar ne alaka ayrıca ?
kocan demez mı yahu gece koynumdaydın ne oldu sabah olunca mı aydınlandın demez mı

Merakımdan soruyorum. Bunun için boşanılır boşanılmaz size kalmış ama aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopartır dediğiniz adamın size güvenmediğini biliyorsunuz ama elin kadınına güveniyorum diyor. Onu da duydunuz. Şu an eşiğiniz size hediye alması mı yani? Alıp gelince affedecek misiniz bunu? Ayrıca ben de beni aldatan kocamı yakalayınca seni çok seviyorum laflarını duymaktan sağır olmuştum. Seven adam aldatmaz da güvenir de

daha önce vukuatları olan kadını hangi öz güvenle evinizin içine alıyorsunuz neden arkadaş oluyorsunuz??
Ben arkadaslik etmiyorum kadin israrci
Annemle dip dibe oturuyoruzz gitsem bile bu konuyu anlatamam
Annemde uzatmayin der ama icten ice kinlenir
Kv gil zaten olmaz en uzak amcamgilin evi en iyisi oraya gitmek
Amcanızgile giderken mi okuyacaksiniz?
Evet

Evet aynennnn banada öyle geldiiiii 10/10 yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…