- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Inanin bu bile soguttu ama akliim yerinde degil gibiydiınsanlar genelde ıhanete ugradıgını dusundugunde sogur sorgular uzaklasır
sız tam tersı bırlıktelık yasamıssınız
e adam tabı boyle rahat davranır sız boyle bır durus sergılersenız adama gore sıkıntı yok kı ıstedıgını yapar eder gelır tabı
aman agzımızın tadı bozulmasın davranısı var sızde neden ? ne yaparsa sızın ıcınız sogur mesela ?
Aksam dedimsaçma ama bende olayın geçtiği saatlere takıldım
bir mesajınızda hemde gece gece demişsiniz
kadın size akşam mı oturmaya geldi öğlen mi
bu nasıl denklemdin aman yarabbim. Sherlock Holmes mısın mübarekBence arkadaşınız ve eşiniz arasında bir ilişki var. O gün ne yaşadılarsa arkadaşınız kocanızı zor durumda bırakmak için gelmiş. Yoksa kimse şofbeni bize satın diye gelip saatlerce oturmaz. Kocanızda size bi şey söyleyecek diye korkup yanınızdan ayrılamamış. Eve gidince de peşinden gitmiş sorun neyse çözmek için. Hala daha yok çırpı dedi yok ben onu napayım dedi diye kendinizi kandırmayın.
Terbiyesiz herif. Arkadaşına güveniyor ama aynı şeyi siz yapsanız size güvenmediği için kıyameti koparacak. Üzgünüm ama gayet bilerek ve isteyerek gitmiş, evladını da suça ortak etmiş. Çocuk o sokağa girdi demek ne kadar komik. Kocaman çocuk olsa bilinçli yapar çocuk evet. Ama bu resmen çocuk üzerinden bahane bulmakKizim kizlari ile oynamis
Tamam anliyorum ama aynısı benim basima gelmis olsa abi kizlari alip bize gelse esim burnumdan getirir bende bunu dile getirdim ben arkadasima guveniyorum dedi bende benim arkadasim deil ben guvenmiyorum dedim ki baskasinin evine de gitmis olsa bu noyle bensiz bir yere gitmesini uygun bulmuyorum
Su an aydinlandim esyalarimi toplayip amcamgile gidicemBence arkadaşınız ve eşiniz arasında bir ilişki var. O gün ne yaşadılarsa arkadaşınız kocanızı zor durumda bırakmak için gelmiş. Yoksa kimse şofbeni bize satın diye gelip saatlerce oturmaz. Kocanızda size bi şey söyleyecek diye korkup yanınızdan ayrılamamış. Eve gidince de peşinden gitmiş sorun neyse çözmek için. Hala daha yok çırpı dedi yok ben onu napayım dedi diye kendinizi kandırmayın.
Çok mantıklı bence deBence arkadaşınız ve eşiniz arasında bir ilişki var. O gün ne yaşadılarsa arkadaşınız kocanızı zor durumda bırakmak için gelmiş. Yoksa kimse şofbeni bize satın diye gelip saatlerce oturmaz. Kocanızda size bi şey söyleyecek diye korkup yanınızdan ayrılamamış. Eve gidince de peşinden gitmiş sorun neyse çözmek için. Hala daha yok çırpı dedi yok ben onu napayım dedi diye kendinizi kandırmayın.
AahhhaaaHiç birşey anlamadım ımdb 7.8 anlaşılmayan gerilim filmi gibi yazmışsınız
gece birliktelikle bitti ama hissizdim hala
Linkini atarsan okumak isterimBunu çok ciddi soruyorum bu kadar sinirlenip aldatıldığınızı düşünüp nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Bende mi bir sorun var? Nasıl giriyorsunuz o moda? Gidip kendime cinsellik de bir konu açam
Kesinlikle. Tehdit ediyor olabilir eşine anlatmaklaBence arkadaşınız ve eşiniz arasında bir ilişki var. O gün ne yaşadılarsa arkadaşınız kocanızı zor durumda bırakmak için gelmiş. Yoksa kimse şofbeni bize satın diye gelip saatlerce oturmaz. Kocanızda size bi şey söyleyecek diye korkup yanınızdan ayrılamamış. Eve gidince de peşinden gitmiş sorun neyse çözmek için. Hala daha yok çırpı dedi yok ben onu napayım dedi diye kendinizi kandırmayın.
daha önce vukuatları olan kadını hangi öz güvenle evinizin içine alıyorsunuz neden arkadaş oluyorsunuz??Merhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu. onceki gun aradi gel dedim. eski sofbeninizi satarmisin? diye gelmis
Esimde tamam satalim dedi.
Dunde ansizin geldi.
ccook rahatsizdim uzanamadim
sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi
bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu
Not mesele 5 10 20 dk deil sadece basligi oyle acmak istedim duygu durumum bozuk su an ne dusunecegimi bilmiyorum
ya yok allasen nereye gıdıyorsun aksam eve geldıgınde adam ac mı kalsın bır yemek hazırla sofra kur degıl mı amaSu an aydinlandim esyalarimi toplayip amcamgile gidicem
Amcanızgile giderken mi okuyacaksiniz?Linkini atarsan okumak isterim
Merakımdan soruyorum. Bunun için boşanılır boşanılmaz size kalmış ama aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopartır dediğiniz adamın size güvenmediğini biliyorsunuz ama elin kadınına güveniyorum diyor. Onu da duydunuz. Şu an eşiğiniz size hediye alması mı yani? Alıp gelince affedecek misiniz bunu? Ayrıca ben de beni aldatan kocamı yakalayınca seni çok seviyorum laflarını duymaktan sağır olmuştum. Seven adam aldatmaz da güvenir deNeler gorup neler duyuyoruz
Midem bulandi
Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi gece birliktelikle bitti ama hissizdim hala
Esimi taniyorum dediginiz gibi 5 dk de yeterli olabiliyor
Zannetmiyorum sohben yeri icin iceri girse baktim derdi
Ama supheye dustum simdi
Hatta aksam bi ozur hediyesi falan olmazsa eve bile almayi dusunmuyorum
Bu gece için hazırlanırken okuyacak. Yatak Motivasyonu is coming.Amcanızgile giderken mi okuyacaksiniz?
Ben arkadaslik etmiyorum kadin israrcidaha önce vukuatları olan kadını hangi öz güvenle evinizin içine alıyorsunuz neden arkadaş oluyorsunuz??
Annemle dip dibe oturuyoruzz gitsem bile bu konuyu anlatamamya yok allasen nereye gıdıyorsun aksam eve geldıgınde adam ac mı kalsın bır yemek hazırla sofra kur degıl mı ama
amcanlar ne alaka ayrıca ?
kocan demez mı yahu gece koynumdaydın ne oldu sabah olunca mı aydınlandın demez mı
EvetAmcanızgile giderken mi okuyacaksiniz?
Evet aynennnn banada öyle geldiiiii 10/10 yorumBence arkadaşınız ve eşiniz arasında bir ilişki var. O gün ne yaşadılarsa arkadaşınız kocanızı zor durumda bırakmak için gelmiş. Yoksa kimse şofbeni bize satın diye gelip saatlerce oturmaz. Kocanızda size bi şey söyleyecek diye korkup yanınızdan ayrılamamış. Eve gidince de peşinden gitmiş sorun neyse çözmek için. Hala daha yok çırpı dedi yok ben onu napayım dedi diye kendinizi kandırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?