20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadin esine yemek hazirlamis esimde balkonda oturmus cocuklarla

Ya hediye demem sadece bir gul ne bilim hani askin anlamini tasiyan birsey

Yaaaa onu kastetmedim su an ariyor hala acmadim

Kendi fotom vardi normalde
Gecen bir konusmada kaldirmak istedim tlf nda en uygun bu foto vardi bahcemden

Deme deme sunu :KK70:

:deli: en yakini u mu yoksa
Halbuki Gule gerek yok, hediyeni almıssın bana gore. Bosver gulu.

Bir tanıdığım var, karısını her aldattığında bir bilezik alır. Konuşulmamış bir anlaşma gibi aralarında 😂 Bu da öyle bişey herhalde.

Kadın boşanmak için
para biriktirmek mi istiyor acaba. Bir mantık arıyorum illa 😀

Yani kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez, konu sahibi öyle tercih etmiş de olabilir ama o zaman eşiyle arasındaki problem çözülmüş demektir ve dolayısıyla bu konunun açılmasına da gerek yokmuş.

Yoo aklıma ilk anda sevistikleri gelmedi ki ben adamın bu saçma davranışından sonra kurtarma çabasını yorumladım. Benim için ihanet sadece sevişmek değildir.
ayy cok kotu yaa dusunsenıze basıma gelse kocam bırde bana sırnassa evlılıgı kurtarma cabası olarak degıl kadından tahrık olmusda bana gelmıs gıbı dusunurum daha da mıdem bulanırdı bırdaha asla yaklastıramazdım yamacıma
cok kotu :KK43:

Ya akıllı kadınsın, yemın ederım dogru😂
Bak hicbisey olmadı gel gor nasıl da fısek gibiyim demek istedi bence de 😂 ama iste kadın onca kırgınken neden gırısır bu ise, ben nefes alsa rahatsız olurum o an cunku 👻

konu sahibesine ispat lazımdı. :KK66:
her zamankinden düşük bir performans olsa trip süresini ona göre belirleyecekti.
ben dötüm dötüm evden sıvışan adamı eve bile almam sıvıştığı yerde nefes alsın..

Bu laftan sonra acayip killanirim
Aynen benimde hiç hoşuma gitmedi bu laf... Daha güzel biri olsa eşi kendini ona layık görecek o zaman
[/QUOTE]

Benim cevremde aldatmalarda hep ilk "ayy ben o cirkine mi kaldim. Ayy o tüh kaka" gibi savunmalar vardi ilk basta. Öyle veya böyle durum hic hos gözükmüyor. O insanlar belli ki seviyesiz. Ailecek görüsmemeleri gerekirdi bastan

Kadın boşanmak için
para biriktirmek mi istiyor acaba. Bir mantık arıyorum illa 😀

Yani kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez, konu sahibi öyle tercih etmiş de olabilir ama o zaman eşiyle arasındaki problem çözülmüş demektir ve dolayısıyla bu konunun açılmasına da gerek yokmuş.
Hahah yok be beşinci çocuğu yaptı daha yeni.

Ne gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.
Ee onca kırılmıssın, ne gerek var sevısmeye?
Sevısme bir gece yanı.
Gercekten kafam yerinde deildi ilk mesajimda da belirttim psikolojim bozuk bir kac gundur
Tam 20 dk oturdu demiş eşim, yani çok demiş.

Kocası yoksa ne işi varmış evde sormadiniz mi ?
sordum balkonda oturdum dedi
Ya akıllı kadınsın, yemın ederım dogru😂
Bak hicbisey olmadı gel gor nasıl da fısek gibiyim demek istedi bence de 😂 ama iste kadın onca kırgınken neden gırısır bu ise, ben nefes alsa rahatsız olurum o an cunku 👻
İnan bende rahatsiz oldum ama sade bir trip yeter gibi gelmisti
Kocası evde olmayan bir kadının evine eşiniz neden rahatça girebildi? Kadın neden rahatça kabul etti?
Daha öncesinde de böyle ziyaretler olmuş olabilir...
Olmadi bir suredir hic gorusmuyoruz
ya ıyıde adamında o arkadas kadınında yanlarında cocuk var
ıhanet denılınce neden sadece akıla cınsel ılıskı gelıyor kı
belkı cılvelestı flortlestı duygusal ılıskı yasıyorlar ılla cınsellık yasamıs olmaları sart degıl kı
ıspat gerektırmeksızın ap acık ortada evlılıge ters bır davranıs var sonucta yanı bak performansım ıyı sevısgenlık yapmadım demek ıspat olamaz kı
Dun aklim nerdeydi bilmiyorum
O kadar haklisin ki su an toparlanip baska bir yere gitmek istiyorum
ayy cok kotu yaa dusunsenıze basıma gelse kocam bırde bana sırnassa evlılıgı kurtarma cabası olarak degıl kadından tahrık olmusda bana gelmıs gıbı dusunurum daha da mıdem bulanırdı bırdaha asla yaklastıramazdım yamacıma
cok kotu :KK43:
:kızgın: :kızgın: :kızgın: aklima tukureyim hic akil edemedim ki

Gercekten kafam yerinde deildi ilk mesajimda da belirttim psikolojim bozuk bir kac gundur

sordum balkonda oturdum dedi

İnan bende rahatsiz oldum ama sade bir trip yeter gibi gelmisti

Olmadi bir suredir hic gorusmuyoruz

Dun aklim nerdeydi bilmiyorum
O kadar haklisin ki su an toparlanip baska bir yere gitmek istiyorum

:kızgın: :kızgın: :kızgın: aklima tukureyim hic akil edemedim ki
ınsanlar genelde ıhanete ugradıgını dusundugunde sogur sorgular uzaklasır
sız tam tersı bırlıktelık yasamıssınız
e adam tabı boyle rahat davranır sız boyle bır durus sergılersenız adama gore sıkıntı yok kı ıstedıgını yapar eder gelır tabı
aman agzımızın tadı bozulmasın davranısı var sızde neden ? ne yaparsa sızın ıcınız sogur mesela ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back