- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Eşinizin kadının peşinden gitmesi ve balkonda kadınla birlikte oturması gerçekten tuhaf... Bu durum bana pek normal gelmedi.Merhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu onceki gun geldi aradi once tamam dedim eski sofbeninizi satarmisin diye gelmis
Dunde ansizin geldi ccook rahatsizdim uzanamadim sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu
Tepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyorKisiden kisiye arkadastan arkadaşa değişir sanırım buna sorun yok gözüyle bakanlar vardir muhakkak
Ama ben de eşim herhangi bi arkadaşının eşiyle evde yalniz oturmasina coook sert tepki veririm. Hem de benden habersiz gitse. Çocuğu da kaçırır gibi. Cok cok olay çıkar. Size neden haber verme tenezzulunde bulunmamış ?
Dedim zaten haber vermeden de gitme bir daha dedimEsinize soyleyin bi daha kocasi yokken gitmesin cok yakışıksiz bi durum
YersenTepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyor
Kizim kizlari ile oynamisAnlamsız bir oturma olmuş tabi.
Neden gerek duymuş sordunuz mu eşinize?
Ya ne alaka? Çocuğun ağzıyla mi hareket ediyor her zaman sanki.Tepkimi bayagi koydum zaten haber vermemesi beni deli ediyor e neymis annem gile giderken kizim onlarin sokagina gitmis esimde mecbur gittim agliyordu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?