- 3 Nisan 2014
- 36.166
- 147.533
- 798
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Yorumunuz icin tesekkurler
yatakda uzatmak ıstememıs konu sahıbıBen en cok bu sacma olay ustune gece birliktelik yasamana takıldım.
Niye ki?
Ağam bizle eğlenirrrrEvet
Yorumunuz icin tesekkurler gucumu topladim
Yorumlariniz icin tesekkurler gucumu topladim
Eskiden oldugunu zannetmiyorum da bundan sonra daha dikkatli olucam
Yorumlariniz icin tesekkurler gucumu topladim
allahım esirgesinMesajlarina gulmemin tek sebebi sinirlerim lacka oldugu icin gercekten beni ifade edecek emoji yok
Ne gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.yatakda uzatmak ıstememıs konu sahıbı
Ben en cok bu sacma olay ustune gece birliktelik yasamana takıldım.
Niye ki?
Ben sizi anlayamadım.
Böylesi bir durumun üstüne nasıl birliktelik yaşanabileceğini zaten anlayamam ama affetmek için hediye beklemenizi de çok garipsedim.
Bu tavrınız eşinizin bu yaptığının sizin için çok büyük bir olay olmadığını düşündürüyor. Eşiniz de böyle düşündüğünden rahat davranmıştır.
olur mu hıııcccc kadınlık gorevını asla ıhmal etmıyoruz aslaNe gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.
Ee onca kırılmıssın, ne gerek var sevısmeye?
Sevısme bir gece yanı.
Ya akıllı kadınsın, yemın ederım dogrudenedi bence..
süre performans testi yaptı zaar..
Benım kadınlık gorevım adam cırpı dedıgı kadının evine sınsıce gittıgınde biter. O saatten sonra babasını hıc Sevmedıgım sut oglana dönüşür adamolur mu hıııcccc kadınlık gorevını asla ıhmal etmıyoruz asla
kocamız baska kadının pesınden de gıtse onun hasretıne dayanamasa da donup dolasıp geldıgınde kadınlık gorevımız aynen devam etmelı o baska o baska
(ironi içerir)
Hay Allah razı olsun 19.yüzyıl Arapça metinleri gibiydi ya. Tercüme için teşekkürler.Kamu spotu ;
eşinin bir arkadaşı konu sahibinin de arkadaşı olmuş (yani ailece arkadaş olmuşlar ) dün bu hanım habersiz gelmiş oturmuşlar . Misafir giderken , konu sahibinin kızı da ağlamış . Konu sahibi oğlunu emzirmek için içeri girmiş, sonra da annesine gidecekmiş ama kızının ağlamasının kesildiğini duymuş . Kocası kızı alıp annesine gitti diye düşünmüş meğer kocası o arkadaşı ile gitmiş , üstelik bayanın evinde kocası da yokmuş (!)
Balkonda 20 dakika oturdum , bana güven demiş .
Kadin esine yemek hazirlamis esimde balkonda oturmus cocuklarlaPeki kadının evinde iken 20 dakika neler konuşmuşlar kadınla, sorup öğrendiniz mi?
Ya hediye demem sadece bir gul ne bilim hani askin anlamini tasiyan birseyBen sizi anlayamadım.
Böylesi bir durumun üstüne nasıl birliktelik yaşanabileceğini zaten anlayamam ama affetmek için hediye beklemenizi de çok garipsedim.
Bu tavrınız eşinizin bu yaptığının sizin için çok büyük bir olay olmadığını düşündürüyor. Eşiniz de böyle düşündüğünden rahat davranmıştır.
Yaaaa onu kastetmedim su an ariyor hala acmadimHıı yatakta beni mutlu etti o yüzden inandım gibi mi? Olabilir insanların barışma şekli farklılık gösterebilit. Tanss için de barışma=Seks demek ki
Kendi fotom vardi normaldeprofil resminiz domates mi
Deme deme sunuAğam bizle eğlenirrrr
allahım esirgesin
ya ıyıde adamında o arkadas kadınında yanlarında cocuk varBelki de adam ispat etti. Ama evli barkli kadınla ne işim olur sozU beni irite etti diğerleri gibi.
Yoo aklıma ilk anda sevistikleri gelmedi ki ben adamın bu saçma davranışından sonra kurtarma çabasını yorumladım. Benim için ihanet sadece sevişmek değildir.ya ıyıde adamında o arkadas kadınında yanlarında cocuk var
ıhanet denılınce neden sadece akıla cınsel ılıskı gelıyor kı
belkı cılvelestı flortlestı duygusal ılıskı yasıyorlar ılla cınsellık yasamıs olmaları sart degıl kı
ıspat gerektırmeksızın ap acık ortada evlılıge ters bır davranıs var sonucta yanı bak performansım ıyı sevısgenlık yapmadım demek ıspat olamaz kı
kesınlıkle katılıyorumBenım kadınlık gorevım adam cırpı dedıgı kadının evine sınsıce gittıgınde biter. O saatten sonra babasını hıc Sevmedıgım sut oglana dönüşür adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?