- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.467
- 548
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Konu da ki tek eksik gül tabi haklısınızYa hediye demem sadece bir gul ne bilim hani askin anlamini tasiyan birsey
Bu söz şöyle olmalıydı. Evli barklı adamım gül gibi karım var. Ne işim olur başkalarıyla...Belki de adam ispat etti. Ama evli barkli kadınla ne işim olur sozU beni irite etti diğerleri gibi.
Halbuki Gule gerek yok, hediyeni almıssın bana gore. Bosver gulu.Kadin esine yemek hazirlamis esimde balkonda oturmus cocuklarla
Ya hediye demem sadece bir gul ne bilim hani askin anlamini tasiyan birsey
Yaaaa onu kastetmedim su an ariyor hala acmadim
Kendi fotom vardi normalde
Gecen bir konusmada kaldirmak istedim tlf nda en uygun bu foto vardi bahcemden
Deme deme sunu
en yakini u mu yoksa
Kadının kollar dolmuştur sanırımBir tanıdığım var, karısını her aldattığında bir bilezik alır. Konuşulmamış bir anlaşma gibi aralarındaBu da öyle bişey herhalde.
Bir tanıdığım var, karısını her aldattığında bir bilezik alır. Konuşulmamış bir anlaşma gibi aralarındaBu da öyle bişey herhalde.
Kadın evli olmasa işi olacak gibi bir anlam taşıyor zaten. Gerçi kadının evli olması burada bir şey değiştirmiş mi bilemiyorum.Bu söz şöyle olmalıydı. Evli barklı adamım gül gibi karım var. Ne işim olur başkalarıyla...
ayy cok kotu yaa dusunsenıze basıma gelse kocam bırde bana sırnassa evlılıgı kurtarma cabası olarak degıl kadından tahrık olmusda bana gelmıs gıbı dusunurum daha da mıdem bulanırdı bırdaha asla yaklastıramazdım yamacımaYoo aklıma ilk anda sevistikleri gelmedi ki ben adamın bu saçma davranışından sonra kurtarma çabasını yorumladım. Benim için ihanet sadece sevişmek değildir.
En son ev bakıyodu, kiraya verecekmişKadının kollar dolmuştur sanırım
Ya akıllı kadınsın, yemın ederım dogru
Bak hicbisey olmadı gel gor nasıl da fısek gibiyim demek istedi bence deama iste kadın onca kırgınken neden gırısır bu ise, ben nefes alsa rahatsız olurum o an cunku
Aynen benimde hiç hoşuma gitmedi bu laf... Daha güzel biri olsa eşi kendini ona layık görecek o zamanBu laftan sonra acayip killanirim
Hahah yok be beşinci çocuğu yaptı daha yeni.Kadın boşanmak için
para biriktirmek mi istiyor acaba. Bir mantık arıyorum illa
Yani kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez, konu sahibi öyle tercih etmiş de olabilir ama o zaman eşiyle arasındaki problem çözülmüş demektir ve dolayısıyla bu konunun açılmasına da gerek yokmuş.
Ya öyle deme amaaaaaa belki bu akşam da hediye vesilesiyleHalbuki Gule gerek yok, hediyeni almıssın bana gore. Bosver gulu.
Directed by David LynchHiç birşey anlamadım ımdb 7.8 anlaşılmayan gerilim filmi gibi yazmışsınız
Gercekten kafam yerinde deildi ilk mesajimda da belirttim psikolojim bozuk bir kac gundurNe gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.
Ee onca kırılmıssın, ne gerek var sevısmeye?
Sevısme bir gece yanı.
sordum balkonda oturdum dediTam 20 dk oturdu demiş eşim, yani çok demiş.
Kocası yoksa ne işi varmış evde sormadiniz mi ?
İnan bende rahatsiz oldum ama sade bir trip yeter gibi gelmistiYa akıllı kadınsın, yemın ederım dogru
Bak hicbisey olmadı gel gor nasıl da fısek gibiyim demek istedi bence deama iste kadın onca kırgınken neden gırısır bu ise, ben nefes alsa rahatsız olurum o an cunku
Olmadi bir suredir hic gorusmuyoruzKocası evde olmayan bir kadının evine eşiniz neden rahatça girebildi? Kadın neden rahatça kabul etti?
Daha öncesinde de böyle ziyaretler olmuş olabilir...
Dun aklim nerdeydi bilmiyorumya ıyıde adamında o arkadas kadınında yanlarında cocuk var
ıhanet denılınce neden sadece akıla cınsel ılıskı gelıyor kı
belkı cılvelestı flortlestı duygusal ılıskı yasıyorlar ılla cınsellık yasamıs olmaları sart degıl kı
ıspat gerektırmeksızın ap acık ortada evlılıge ters bır davranıs var sonucta yanı bak performansım ıyı sevısgenlık yapmadım demek ıspat olamaz kı
ayy cok kotu yaa dusunsenıze basıma gelse kocam bırde bana sırnassa evlılıgı kurtarma cabası olarak degıl kadından tahrık olmusda bana gelmıs gıbı dusunurum daha da mıdem bulanırdı bırdaha asla yaklastıramazdım yamacıma
cok kotu
ınsanlar genelde ıhanete ugradıgını dusundugunde sogur sorgular uzaklasırGercekten kafam yerinde deildi ilk mesajimda da belirttim psikolojim bozuk bir kac gundur
sordum balkonda oturdum dedi
İnan bende rahatsiz oldum ama sade bir trip yeter gibi gelmisti
Olmadi bir suredir hic gorusmuyoruz
Dun aklim nerdeydi bilmiyorum
O kadar haklisin ki su an toparlanip baska bir yere gitmek istiyorum
aklima tukureyim hic akil edemedim ki
Benim cevremde aldatmalarda hep ilk "ayy ben o cirkine mi kaldim. Ayy o tüh kaka" gibi savunmalar vardi ilk basta. Öyle veya böyle durum hic hos gözükmüyor. O insanlar belli ki seviyesiz. Ailecek görüsmemeleri gerekirdi bastan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?