• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orda anlatmak istedigim onceden muhabbetleri olmasa biri gel yada digeri geleyim mi demez ee bunlari demeden onceden de birseyler yoksa durup dururken gidilir mi
Doğru
Noldu X birşey mi unutmuşum sizde? Derdi kadın
Adam da yok kız ağlıyor ondan geldik dedi mesela
Hmm şimdi yemek falan yapıcam eşim gelsin akşam uğrarız derdi ya da tamam kızı bırak biraz oynasınlar gelir alırsın derdi
Balkonda oturmak nedir

Kizlar kapi anahtari esimde de var inanki kilitleyip almama gibi bir durumum olsa almazdim eve bir yere de gitmezdim
Tamam hataliyim gece yataga girmemeliydim ama girdim
Ve su an her mesajinizda farkli farkli ihtimaller olusuyor kafam da bu ihtimaller dun aklima gelmedigi icinde ozur dilerim
Gec de olsa gidecegim
Ne olacak gidince mesela planınız nedir? Yani bi insan nasıl bu kadar plansız bi oraya bi buraya gider? Boşanacak mısınız soruyorum cevap yok. E o zaman ortalığı ayağa kaldırmayın. Gideceksiniz kocanız gelecek gönlünüzü alacak ki kolay alınıyor belli döneceksiniz evinize. Boşanmayacaksanız oturun evde ve bu olayı unutun. Aldatıldıysam boşanırım diyorsanız durun evde kanıt bulun sonra boşanın. Ya da belki aldatılmıyosunuzdur içiniz rahatlar devam edersiniz hayatınızı. Bu amcaya gitmek nedir ya saçma sapan.

Kamu spotu ;

eşinin bir arkadaşı konu sahibinin de arkadaşı olmuş (yani ailece arkadaş olmuşlar ) dün bu hanım habersiz gelmiş oturmuşlar . Misafir giderken , konu sahibinin kızı da ağlamış . Konu sahibi oğlunu emzirmek için içeri girmiş, sonra da annesine gidecekmiş ama kızının ağlamasının kesildiğini duymuş . Kocası kızı alıp annesine gitti diye düşünmüş meğer kocası o arkadaşı ile gitmiş , üstelik bayanın evinde kocası da yokmuş (!)
Balkonda 20 dakika oturdum , bana güven demiş .
Teşekkürler 😅

Aynı evin içinde yaşayıp birbirinizden habersiz olmanız üzücü olmuş ben çocuğu alıp şuraya gidiyorum diye haber vermesi gerekir, eşi de orda diye düşünerek gitmiştir belki ama olmayınca da ayıp olmasın diye oturmak zorunda kalmıştır diye düşünmek istiyorum ya değilse aklıma başka şey geliyor ve hiç hoş değil gelen şey. E siz de bi gün kadın evde yokken çocuğu alın gidin adamla oturun eşiniz ne diyecek bakalım

Kizim kizlari ile oynamis
Tamam anliyorum ama aynısı benim basima gelmis olsa abi kizlari alip bize gelse esim burnumdan getirir bende bunu dile getirdim ben arkadasima guveniyorum dedi bende benim arkadasim deil ben guvenmiyorum dedim ki baskasinin evine de gitmis olsa bu noyle bensiz bir yere gitmesini uygun bulmuyorum
Yani nerden tutsanız elinizde kalır bi durum bu. Kızınız onun kızlarıyla oynamasa çok büyük bir kayıp olmazdı heralde onun için. Eşiniz zaptedemeyip mecburen götürecek kadar baskın, inatçı, kendini yerden yere atan takıntılı bir kızınız mı var da yani. Hesapta yokken kız istedi diye o eve gidilmiş süsü verilmiş

Kizlar kapi anahtari esimde de var inanki kilitleyip almama gibi bir durumum olsa almazdim eve bir yere de gitmezdim
Tamam hataliyim gece yataga girmemeliydim ama girdim
Ve su an her mesajinizda farkli farkli ihtimaller olusuyor kafam da bu ihtimaller dun aklima gelmedigi icinde ozur dilerim
Gec de olsa gidecegim
Kadınların evden gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarla neden düzeniniz bozacaksınız. Almayın eve sürtsün burnu biraz. Boşanmaya gücünüz yok belli. En azından kendi düzeninizi bozmayın.

Bir erkek tek başına evime girmek istese, eşim evde yoksa kesinlikle içeri kabul edemem. Çünkü bu net suizan ve dedikodu sebebidir. Buna mahal veremem.

Ama mesela teknik servis olur vs. işini yapar gider. onda bile belki mümkün ise eşimin de evde olduğu saatte gelmesini ayarlamaya çalışırım.

Kocas
aynen bılıyorum canım aynı fıkırde oldugumuzu ben katılmak anlamında ekledım yanı adam davet durumunu bıle asmıs ohoo neler oluyor kımbılır anlamında eklemek ıcın yazdım aynı seyı dusunuyoruz :) katılıyorum

aslında konu sahıbıde farkında ama nıye boyle tepkısız olagan onu anlayamadık bız
yanı adamı bıle anladık da konu sahıbını anlayamadık
Kocasinin anlattigina inanmak istiyor cunku bosanma niyeti yada gucu yok

Doğru
Noldu X birşey mi unutmuşum sizde? Derdi kadın
Adam da yok kız ağlıyor ondan geldik dedi mesela
Hmm şimdi yemek falan yapıcam eşim gelsin akşam uğrarız derdi ya da tamam kızı bırak biraz oynasınlar gelir alırsın derdi
Balkonda oturmak nedir
Onceden birseyler olmasa kadin evine almazdi ki, kocasinin evde olmadigini bildigi bir kadinin evine arkasindan habersiz gidecek kadar agir sapik olsa bile bu sefer kadin almazdi iceri tabi normal bir kadin en genis ahlaksiz kadin bile onceden samimi olmadigi habersiz gelen adami almaz evine bence

Kamu spotu ;

eşinin bir arkadaşı konu sahibinin de arkadaşı olmuş (yani ailece arkadaş olmuşlar ) dün bu hanım habersiz gelmiş oturmuşlar . Misafir giderken , konu sahibinin kızı da ağlamış . Konu sahibi oğlunu emzirmek için içeri girmiş, sonra da annesine gidecekmiş ama kızının ağlamasının kesildiğini duymuş . Kocası kızı alıp annesine gitti diye düşünmüş meğer kocası o arkadaşı ile gitmiş , üstelik bayanın evinde kocası da yokmuş (!)
Balkonda 20 dakika oturdum , bana güven demiş .
Cok sukur anladık sayenızde. Ben olsam olay cıkarırdım daha yrnı tanıdıgım kadının guvendıgım bırı olsam sıkıntı yapmam kocamada guvenırım ama olmaz asla demem. Ne alaka gıdıyor nıye orda otryor cocuk susturmak bu kadarmı zor bı markete bakkala goturse yıne susar o cocuk yada parka ora sartmı ben altında bısey ararım

Kadının daha önceden vukuatları olduğu için ve eşinizi eşi yokken evine aldığı için bu kadınla iletişiminizi ailecek derhal kesmelisiniz...
Ahlaken zayıf bir kadınla arkadaşlık, komşuluk size hiçbir artı şey katmaz. Aksine böyle bir dert edinip, burada çareler aramanıza sebep olur sadece...

Arkadaşlığı sürdürmeniz için tek sebep, yapabiliyorsanız onu ahlaken düzeltmeye, güzel örnek olmaya çalışmak için devam edebilir.. O da böyle riskli işte...

Son düzenleme:
Kadının daha önceden vukuatları olduğu için ve eşinizi eşi yokken evine aldığı için bu kadınla iletişiminizi ailecek derhal kesmelisiniz...
Ahlaken zayıf bir kadınla arkadaşlık, komşuluk size hiçbir artı şey katmaz. Aksine böyle bir dert edinip, burada çareler aramanıza sebep olur sadece...

Arkadaşlığı sürdürmeniz için tek sebep, yapabiliyorsanız onu ahlaken düzeltmeye, güzel örnek olmaya çalışmak için devam edebilir..
Zaten duzelmesi icin bir suru olaylar anlattim ondan sonra gorusmez oldu kimzeyle

Kadının daha önce vukuatları olmasının konuyla ilgisi yok bence. Hepimizin eşlerinin karşısına çıkıyor böyle tipler. Önemli olan eşlerimizin bu kadınlar karşısında aldığı tavır.
O kadın değilde başka aile dostunuz olsa yine gider miydi evine eşiniz? Kadından bağımsız olarak düşünüp cevap verin

bu kadinin daha once vukuatlari olmus

İleri görüşlü, çoğu şeyi problem etmeyen bir insan olarak bu olay bana bile fazla gelir. Çünkü o olay farklı yerlere çekilebilecek, yanlış anlaşılabilecek bir konu.
Mesela ben eşi evde olmayan bir erkeğin evine gitmem. Burası Türkiye, böyle şeyler genelde hoş karşılanmaz.
Dolayısıyla eşiniz çookkkk hatalı.
Ayrıca kadının vukuatı olup olmamasına gerek yok, vukuatları olmasa bile eşiniz gitmemeliydi. Telefonlarımı bile açmadı yazmışsınız, ben bu olayım altında bir sürü şey arardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back