20 dk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su an aydinlandim esyalarimi toplayip amcamgile gidicem
Yav saçmalamayın niye sürekli birilerinin evine gitmeye çalışıyorsunuz durun evinizde. Benimki fikir sadece ama arada bariz bi şey var. Boşanacaksanız kurcalayın boşanmayacaksınız onun bunun evine gidip insanları huzursuz etmeyin. Gidecekse kocanız gider saçma sapan şeyler yapmayın lütfen.

Ben konu sahibinin şok ve şaşkınlık sebebiyle nasıl davranmasi gerektiğini bilmediğini düşünüyorum.
Bana boşanamayacak da ondan üstünü kapatmak zorunda olduğu için gibi geldi. Çaresiz belli ki. Buraya da abartıyorsun yazarlar diye açtı konuyu böyle bir tepki beklemiyordu

Eee Yani

Ne okudumki ben şimdi

Aksam birlikte olduk birde onda da dedim kanitlamayami calisiyordun diye aksam yarim kalmisti bugun devam edelim diyerek konuyu kapatti
Burada ne demek istedin? Ne sormak istedin aslında ve sonuç olarak ne yaptın ? Bence sen tutarsız davranmışsın . Tribini sevişerek mi attın anlamadım ki .

Ne hediyesi Allah aşkina hediyeyi alınca eve alip affedecek misiniz... yaptigi cok gereksiz bir hareket olmus bu kadinin baska olaylari var demistiniz esiniz bunu biliyor mu

[QUOTE="Tanssss, post: 65358823
70 kiloyum canim etim bayagi yumusadi adapte olamiyorum diyete sıkilasmak icin
[/QUOTE] hani komşunun zayıflıgından dem vurup ona mı kaldım demıs ya.Sank tam tersını düşünüyor ve carpıtmış gıbı geldı.

[QUOTE="Tanssss, post: 65358823
70 kiloyum canim etim bayagi yumusadi adapte olamiyorum diyete sıkilasmak icin
hani komşunun zayıflıgından dem vurup ona mı kaldım demıs ya.Sank tam tersını düşünüyor ve carpıtmış gıbı geldı.
[/QUOTE]
Evet sözde kadını bu sözle yeriyor ama zaten söylediği sözde belli isteği zayıf kadınlardan hoşlanıyor böyle savunma olur mu.

Zaten cicek bocekle kapatmak icin yazmadim ki sadece devaminda nasil davranliyim diye dusundum de hata etmisim buraya acarak cunku daha fazla kirildim esime karsi ve gercekten gittigim yeri söylemeyerek gidicem
Gittigim zaman donmeyecegimi biliyor
Konu sahibi merhaba diyemeyecek kadar hissiz ama olayın yaşandığı gece sevişebilecek kadar da ateşli
Evet atesli oldugum dogru
Hormonal bozukluk yasiyorum 4 yildir su bir haftada atesli oldugum kadar olmadim
Ortada olay falan kalmamış zaten Kudracım konu sahibi şuan bizim gönlümüzü yapıyor, aksam seviştiği konuya biz sinirlenince ayıp olmasın diye güldür, amcagildir deniyor birşeyler
Yaaaa
Ben konu sahibinin şok ve şaşkınlık sebebiyle nasıl davranmasi gerektiğini bilmediğini düşünüyorum.
Aksam gercekten tutarsizdi yaptigim yoksa en ufak seyde evi yikan ben bugun ne oldu bilemedim
Ya sen evden gittikten sorna eve alirsa
Umrumda deil su an ki cabaniz sadece gitmememi engellemek
Telefonla aramadan başkasının evine gidiliyor mu bu zamanda ?
Amcam baba yarim yillardir gidip kaldigim tek ev baska aileden kimsenin evine gidip kalmam
Ağam bizle eğlenir
Deme sunu baskalarinin konularina gulerdim boyle mesajlara ama basima gelecegi bilemedim ki
Ne hediyesi Allah aşkina hediyeyi alınca eve alip affedecek misiniz... yaptigi cok gereksiz bir hareket olmus bu kadinin baska olaylari var demistiniz esiniz bunu biliyor mu
Evet
Sank tam tersını düşünüyor ve carpıtmış gıbı geldı.
Evet aklima takilmadi deil

Ahahhaha tutamiyorlar hormonlardan hep bunlar kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…