- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.250
- 548
- Konu Sahibi Birgaripanne
-
Yav saçmalamayın niye sürekli birilerinin evine gitmeye çalışıyorsunuz durun evinizde. Benimki fikir sadece ama arada bariz bi şey var. Boşanacaksanız kurcalayın boşanmayacaksınız onun bunun evine gidip insanları huzursuz etmeyin. Gidecekse kocanız gider saçma sapan şeyler yapmayın lütfen.Su an aydinlandim esyalarimi toplayip amcamgile gidicem
Bana boşanamayacak da ondan üstünü kapatmak zorunda olduğu için gibi geldi. Çaresiz belli ki. Buraya da abartıyorsun yazarlar diye açtı konuyu böyle bir tepki beklemiyorduBen konu sahibinin şok ve şaşkınlık sebebiyle nasıl davranmasi gerektiğini bilmediğini düşünüyorum.
Adam arkadaşının evde olmadığını biliyormuş zaten.Neden gitmiş arkadaşına? Gitmeden neden aramamış arkadaşını evde mi değil mi diye ?
Onu çek merak ettim ben
Konu sadece bana mi garip geldi yaAma esim ben o çırpıya mi kaldim dedi bende kadina takilan bir adami biliyordum esi boylu poslu olmasina ragmen bu kadinla aldatti
Dedim ben o kadar guzelde deilim
Esimde sen benim guzelimsin dedi ..
Tabiki bu da ihtimal.Gerci böyle bir konuda abartiyorsun diyecek kimse pek yok kk deBana boşanamayacak da ondan üstünü kapatmak zorunda olduğu için gibi geldi. Çaresiz belli ki. Buraya da abartıyorsun yazarlar diye açtı konuyu böyle bir tepki beklemiyordu
Eee YaniMerhaba diyemecek kadar hissizim
Esimin is arkadasinin esi benimde arkadasim oldu. onceki gun aradi gel dedim. eski sofbeninizi satarmisin? diye gelmis
Esimde tamam satalim dedi.
Dunde ansizin geldi.
ccook rahatsizdim uzanamadim
sirf geldigi icin sofrayı kurmak zorunda kaldim cayi demledim normalde esim halledecekti bende uyuyacaktim hala yorgunum
balkon da oturmak istedi oturduk 2 saat neyse sonra eve gitti kizim da peslerinden agladi ben de oglani emzirip kizimla anneme gidecektim ki kizimin sesi kesildi
bende annemgile gittiler sandim megersem arkadasi gile gitmis arkadasi evde yok bu kadinin daha once vukuatlari olmus baskalari ile 20 dk den fazla oturmus esim balkonda oturdum diyor iceri girmedim diyor ama bu psikolojimde biraz bozuk gibiydi dun bozuldum bu duruma trip attim bayagi
Anlatti ben oyle birsey yapmam dedi ama ben bozuldum bir kere
Kizim da gelirken yol boyu aglamis aglamis durmus eve kaadar
geldiginde agliyordu yatirdim uyuttum
Oglum uyandi tekrar emzirdim esim yataga da mi gelmeyeceksin deyip durdu
Not mesele 5 10 20 dk deil sadece basligi oyle acmak istedim duygu durumum bozuk su an ne dusunecegimi bilmiyorum
Telefonla aramadan başkasının evine gidiliyor mu bu zamanda ?Adam arkadaşının evde olmadığını biliyormuş zaten.
Burada ne demek istedin? Ne sormak istedin aslında ve sonuç olarak ne yaptın ? Bence sen tutarsız davranmışsın . Tribini sevişerek mi attın anlamadım ki .Aksam birlikte olduk birde onda da dedim kanitlamayami calisiyordun diye aksam yarim kalmisti bugun devam edelim diyerek konuyu kapatti
Ağam bizle eğlenirBence konu sahibi bizimle dalga geçiyor
Ne hediyesi Allah aşkina hediyeyi alınca eve alip affedecek misiniz... yaptigi cok gereksiz bir hareket olmus bu kadinin baska olaylari var demistiniz esiniz bunu biliyor muNeler gorup neler duyuyoruz
Midem bulandi
Ve 4 yillik evliligimizde ilk defa boyle bir hataya dustu
Aksam oyle birsey yapmam ben seni cok seviyorum kavusmak icin nelere gogus gerdik bla bla bla
Bir suru sey dedi gece birliktelikle bitti ama hissizdim hala
Esimi taniyorum dediginiz gibi 5 dk de yeterli olabiliyor
Zannetmiyorum sohben yeri icin iceri girse baktim derdi
Ama supheye dustum simdi
Hatta aksam bi ozur hediyesi falan olmazsa eve bile almayi dusunmuyorum
hani komşunun zayıflıgından dem vurup ona mı kaldım demıs ya.Sank tam tersını düşünüyor ve carpıtmış gıbı geldı.[QUOTE="Tanssss, post: 65358823
70 kiloyum canim etim bayagi yumusadi adapte olamiyorum diyete sıkilasmak icin
Sanirim tartsrken hadi seviselime konu döndüGece kimle birliktelik olmuş ben onu anlamadım yazmış diğer arkadaşlar da
Konuyu bulamadım ya neredeBana normal gelmedi eşinizin yaptigi şey. Başka bir konunuzu, bir üye yorumlarda paylaşmış. Eşiniz bu kadinin etrafinda olmayi seviyor gibi geldi bana.
Zaten cicek bocekle kapatmak icin yazmadim ki sadece devaminda nasil davranliyim diye dusundum de hata etmisim buraya acarak cunku daha fazla kirildim esime karsi ve gercekten gittigim yeri söylemeyerek gidicemArkadaşlar kadınla neden dalga geçiyorsunuz?Demek ki eşine güveniyor yanlış bişey yaptığını ummuyordu akşam mi ruh haliyle.Sadece gitmesini yanlış bulmuş olabilir.Buna ilk şokta diyebilirsiniz.Fakat sonra dank etmiş olabilir.Hic mi gaflet anınız olmadı?
Konu sahibi eşinizin yaptığı çok yanlış ve saçma açıkçası pek iyi kokular gelmiyor.
Lütfen iyi düşünün ve ona göre hareket edin.Ama bu bir çiçekle yada hediyeyle kapatılacak bir mevzu değil..
Gittigim zaman donmeyecegimi biliyorNe pişman olacak allah aşkına. Akşama gelip amcanlarda çay içip kek yiyip alacak seni gece de sevişeceksiniz oldu bitti. Sanki boşanacaksın. Arkasında duramayacağın atraksiyonlara girme, bir dahakine ciddiye alınmazsın. Gider gider döner nasıl olsa der. Zaten sevişmişsin konu kapanmış. Şu an bir yere gitmek yapılacak en saçma şey.
Evet atesli oldugum dogruKonu sahibi merhaba diyemeyecek kadar hissiz ama olayın yaşandığı gece sevişebilecek kadar da ateşli
YaaaaOrtada olay falan kalmamış zaten Kudracımkonu sahibi şuan bizim gönlümüzü yapıyor, aksam seviştiği konuya biz sinirlenince ayıp olmasın diye güldür, amcagildir deniyor birşeyler
Aksam gercekten tutarsizdi yaptigim yoksa en ufak seyde evi yikan ben bugun ne oldu bilemedimBen konu sahibinin şok ve şaşkınlık sebebiyle nasıl davranmasi gerektiğini bilmediğini düşünüyorum.
Umrumda deil su an ki cabaniz sadece gitmememi engellemekYa sen evden gittikten sorna eve alirsa
Yav saçmalamayın niye sürekli birilerinin evine gitmeye çalışıyorsunuz durun evinizde. Benimki fikir sadece ama arada bariz bi şey var. Boşanacaksanız kurcalayın boşanmayacaksınız onun bunun evine gidip insanları huzursuz etmeyin. Gidecekse kocanız gider saçma sapan şeyler yapmayın lütfen.
Amcam baba yarim yillardir gidip kaldigim tek ev baska aileden kimsenin evine gidip kalmamTelefonla aramadan başkasının evine gidiliyor mu bu zamanda ?
Deme sunu baskalarinin konularina gulerdim boyle mesajlara ama basima gelecegi bilemedim kiAğam bizle eğlenir
EvetNe hediyesi Allah aşkina hediyeyi alınca eve alip affedecek misiniz... yaptigi cok gereksiz bir hareket olmus bu kadinin baska olaylari var demistiniz esiniz bunu biliyor mu
Evet aklima takilmadi deilSank tam tersını düşünüyor ve carpıtmış gıbı geldı.
Bana normal gelmedi eşinizin yaptigi şey. Başka bir konunuzu, bir üye yorumlarda paylaşmış. Eşiniz bu kadinin etrafinda olmayi seviyor gibi geldi bana.
Boyle bir konum olmadi ama bulup paylasirsaniz okumak isterimKonuyu bulamadım ya nerede
Ahahhaha tutamiyorlar hormonlardan hep bunlar kuzumNe gerek var iste, boyle densiz bi durum olmus adam bariz kadına cırpı mırpı dıyıp tuy dıkmıs. Ben boyle kadın pesınden gıdıp sıkısınca kadına hakaret eden vitaminsizlerı hıc sevmem.
Ee onca kırılmıssın, ne gerek var sevısmeye?
Sevısme bir gece yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?