- Konu Sahibi Birgaripanne
-
şu blöfü yapmayınBen arkadaslik etmiyorum kadin israrci
Annemle dip dibe oturuyoruzz gitsem bile bu konuyu anlatamam
Annemde uzatmayin der ama icten ice kinlenir
Kv gil zaten olmaz en uzak amcamgilin evi en iyisi oraya gitmek
Evet
Ben adamı markete yolluyorum atiyorum yarim kilo yoğurt al diyorum tava yoğurt alınca bile kavga ediyorum la aldattimi diyor kokklasiyorlarBunu çok ciddi soruyorum bu kadar sinirlenip aldatıldığınızı düşünüp nasıl birlikte olabiliyorsunuz? Bende mi bir sorun var? Nasıl giriyorsunuz o moda? Gidip kendime cinsellik de bir konu açam
ya şu aile tanışmaları arkadas samimiyetleri her zaman sıkıntı olmuştur samimi olmayın insanlarla bu kadar ne gerek var zaten çocuk var evinizde işiniz bitmiyordur. kocanız evdeyken o kadını evinize almayn gerekirse kapıyı açmayın adam evdeyken baska kadının szin evinizde işi ne belki kocanız afedersinizde atletle dolanıyo evde. aynı şekilde eşinizinde ayağını tamamen kesin o evden hiç gerek yok mide bulandırmaya..Dedim zaten haber vermeden de gitme bir daha dedim
Sencede gece tepkisini vermemiş mi pardon ödülünüşu blöfü yapmayın
gıdıp gıtmıs gıbı yapıp dıkkatı cekıp bır hava alıp gerı doneceksınız eve
gerek yok
tepkıler zamanında dogrudur ve gereklıdır
artık gecmıs ola
Pismanim aksam gitmedim diye tamam mi hicte gec deil benceşu blöfü yapmayın
gıdıp gıtmıs gıbı yapıp dıkkatı cekıp bır hava alıp gerı doneceksınız eve
gerek yok
tepkıler zamanında dogrudur ve gereklıdır
artık gecmıs ola
Bilezik feministiVahşetli vampir kk kadınları konu sahibini amcasıgile gitmeye ikna etmek suretiyle bir yuva daha yıktılar.
Konu sahibi yapmayın, yıkmayın yuvanızı. Ama bilezikten aşağısına da barışmayın sakın
Abla sevişmişsin adamla yahuPismanim aksam gitmedim diye tamam mi hicte gec deil bence
Akşamı bekleyin bence, gül getirir belki eşiniz, kendinizi amcanızgile gitmek suretiyle yordugunuza değmez.Ben arkadaslik etmiyorum kadin israrci
Annemle dip dibe oturuyoruzz gitsem bile bu konuyu anlatamam
Annemde uzatmayin der ama icten ice kinlenir
Kv gil zaten olmaz en uzak amcamgilin evi en iyisi oraya gitmek
Evet
Süre kısa olduğu için mi gülle çözülüyor olay peki? Bence bilezik lazımdı amaAkşamı bekleyin bence, gül getirir belki eşiniz, kendinizi amcanızgile gitmek suretiyle yordugunuza değmez.
Evet gercekten kk gozlerimi acti esimin gercekten pisman olmasi icin bu sart esyalarimi topluyorumVahşetli vampir kk kadınları konu sahibini amcasıgile gitmeye ikna etmek suretiyle bir yuva daha yıktılar.
Konu sahibi yapmayın, yıkmayın yuvanızı. Ama bilezikten aşağısına da barışmayın sakın
Evet gercekten kk gozlerimi acti esimin gercekten pisman olmasi icin bu sart esyalarimi topluyorum
Konu sahibi merhaba diyemeyecek kadar hissiz ama olayın yaşandığı gece sevişebilecek kadar da ateşliMerhaba diyemecek kadar hissizim
Ortada olay falan kalmamış zaten KudracımSüre kısa olduğu için mi gülle çözülüyor olay peki? Bence bilezik lazımdı ama
O gözünle olayı görürsen yahu.Süre kısa olduğu için mi gülle çözülüyor olay peki? Bence bilezik lazımdı ama
Bence konu sahibi bizimle dalga geçiyorArkadaşlar kadınla neden dalga geçiyorsunuz?Demek ki eşine güveniyor yanlış bişey yaptığını ummuyordu akşam mi ruh haliyle.Sadece gitmesini yanlış bulmuş olabilir.Buna ilk şokta diyebilirsiniz.Fakat sonra dank etmiş olabilir.Hic mi gaflet anınız olmadı?
Konu sahibi eşinizin yaptığı çok yanlış ve saçma açıkçası pek iyi kokular gelmiyor.
Lütfen iyi düşünün ve ona göre hareket edin.Ama bu bir çiçekle yada hediyeyle kapatılacak bir mevzu değil..
Ben konu sahibinin şok ve şaşkınlık sebebiyle nasıl davranmasi gerektiğini bilmediğini düşünüyorum.Bence konu sahibi bizimle dalga geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?