• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

delimisiinn tabi farkediyor wc..sabah kalkarkalkmaz tartıldım ben sonra wc ye gittim 500 gr daha farketmişti :74::74:
dedim sana bana takıl diye ama sen naptın akşam hüplettin misafirlerle.bu onların acısı.sen şükret sadece 200 gr la kurtardın..sen bana takılmaya devam et şekercim.hiç bozma moralini.bayram sonu burda halay çekcez senle beraber :64::64::64:
neyse ben kahvaltıya geçiyorum :68:
bundan sonra puskul gıbı heryere pesınden gelıcem
akrebım yoksa bu yaglar yapıstı bana gıtmıycek bellı oldu
minnoş prenses
bu kadar üzme kendini yemene dikkat edersen verirsin sabırlı ol

bak ben dikkat etmedim verdiklerimi bi güzel geri aldım şimdi tekrar vermek için uğraşıyorum

kendimi akrebin ellerine teslim ettim
:18:
ahh ahh su sabır ısı olmasa beklerım gıder yaglarda sabredemıyorumkı

:5::5::14::14:

minnoşum ne desem bilemedim kı sımdı.
ama ağlayıp kendını harap etme :( o kadar spor yaptın.emınım incellmişsindir.
umudunu asla kaybetme.bir yerlerde yanlış yapıyorsun demekkı ama nerde ?
bayram dönüşü en iyisi akrep bızı kampa kalsın.bu aralar motivasyonumuz düştü
hazır sporada baslamışken sakın bıakma kendini....
bencede akrep benı kampa alsında bıdahada cıkarmasınn su halıme bak ya
off karamelımm ınan cok sevındım senın 68 lerı gordugune hele akrebım
66 ya kadar ınmıss allah banada nasıp eder ınsallah kıazlar aman nazar degmesın
dıkkat edın bayramda kılo almak yok
Kızlar şimdi telefon çaldı.kuzenimi doğuma almışlar.beni çağırıyorlar

o kadar heyecanlandım kı :) bi kızımız olacak ne güzel .mis gibi kokar şimdi o .

neyse ben kaçtım hepinizi öptüm muck

hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun ınsallah

kız minnoş beni çağırdın nerelere kayboldun...
bak hastam geldi işte...

geldım meyvem geldımm ay acılmadı sayfa bı turlu hooff meyvemm okadar
da pılates yaptıgım halde gordun dımı yıne kılo aldım ıste hemde 200 gr
ama bayramda pılates yok kendım evde yapıcam tabı kayınpederın evınde nekadar yapabılırsem acaba spora basladım dıyemı vucudum topladı bılmıyorum
ama akrebımın demesı gıbı mısafır gecelerımde oldu onunda etkısı var hem akrebımın
kapmına gırıcem bayramda hemde sporumu yapıcam yok eger yıne kılo alırsam
bu sporu bırakmayı dusunuyorum valla ne bu ya spor yapıp kılo alıyorumm:43::43:

geldim geldim ben geldim....
hoşgeldiiiin :71:
ama bayramda pılates yok kendım evde yapıcam tabı kayınpederın evınde nekadar yapabılırsem acaba spora basladım dıyemı vucudum topladı bılmıyorum
ama akrebımın demesı gıbı mısafır gecelerımde oldu onunda etkısı var hem akrebımın
kıs dövücem seni haaa.. akşamları o kadar yediklerini saymıyor sporu suçluyor yahuu..

bak şekercim şunu unutma yaptığımız vücut egzersizleri sadece vücudumuzu şekillendirmeye yarar..kilo verirken sarkmalar olmaması için sağlık için yaparız.o kadar kalori kaybettirmez bize.e sen hem yedin hem spor sana önceden de dediğim gibi kas yapan kadınlar gibi olursun diye.bu yüzden işte..ev işleri daha çok kalori yaktırır bize..
yürüyüş koşu ev işleri ip atlama yağları yaktırır kilo verdirir ama diğer egzersizler şekil güzelliğimiz için lazım..
yoksa senin gibi mucize beklemek çok yanlış.ben şunu da yiyeyim nasılsa spora gidiyorum dedin ve sonuç bu işte..
sen akşamları meyve ye sadece.yürüyüş yap bol bol.egzersizlerle de şeklin süper olsun.ortaya çıksun bir afeti minnoşş:87::54::54:

kız spor bırakılırmı keske bende yapabilsem..ama yapamıyorum sık kendini bir süre yemeklerini sebze ve et olarak ayarla ne bilim proteini cok al ama sporu bırakma ..
vücudun yağ yakıp kas yapıyordur..eski halinle yeni halinin fotolarını yan yana koy mutlaka fark vardır..
ben de bu hafta kilo aldım o kadarda dert etmiyorum yarım kilodan az olduğu sürece sorun değil bence...

hoşgeldiiiin :71:

kıs dövücem seni haaa.. akşamları o kadar yediklerini saymıyor sporu suçluyor yahuu..

bak şekercim şunu unutma yaptığımız vücut egzersizleri sadece vücudumuzu şekillendirmeye yarar..kilo verirken sarkmalar olmaması için sağlık için yaparız.o kadar kalori kaybettirmez bize.e sen hem yedin hem spor sana önceden de dediğim gibi kas yapan kadınlar gibi olursun diye.bu yüzden işte..ev işleri daha çok kalori yaktırır bize..
yürüyüş koşu ev işleri ip atlama yağları yaktırır kilo verdirir ama diğer egzersizler şekil güzelliğimiz için lazım..
yoksa senin gibi mucize beklemek çok yanlış.ben şunu da yiyeyim nasılsa spora gidiyorum dedin ve sonuç bu işte..
sen akşamları meyve ye sadece.yürüyüş yap bol bol.egzersizlerle de şeklin süper olsun.ortaya çıksun bir afeti minnoşş:87::54::54:

kız akrep aksam yedın yedın dıyorsun da normalde yedıkelrımın yarısını
yıyordum yınede dıyettı yanı bana . heyy gıdı aksamları 1 kocatabak tereyaglı kasarlı
makarnayı huplettıgım gunler vardı mısafırımın geldıgı zaman bıle yemedımkı ben buhafta
sabahtan kalkar yerımdedım aksamdan yemedım hoof ama haklısın ya psıkolojım nasılsa spor yapıyorum mantıgına dondu belkıde ayy aman vucudum guzellessın barıı tartıda elbet asagıya ınerr boyle devam edersem ınmezmı akrebımya

ayy meyvemm belkımm haftaya verırım kılo yaa hooff yaa bu bayramı kım koydum sımdı burayaa mahvolucam ben bılıyorumm

minnosum bende cok zorlanıcam bayramda ama sağlık daha önemli kac gündür nasıl dayanıcan diyip duruyordum bu sabah bi ağrı basladı karınım üst tarafında dr safra kesesinden olabilir dedi inş bayramda sağlığıma bişi olmaz kilolar gidicek nasıl olsa.. gezmeyi planlamıstım ben yaaa...

minnosum bende cok zorlanıcam bayramda ama sağlık daha önemli kac gündür nasıl dayanıcan diyip duruyordum bu sabah bi ağrı basladı karınım üst tarafında dr safra kesesinden olabilir dedi inş bayramda sağlığıma bişi olmaz kilolar gidicek nasıl olsa.. gezmeyi planlamıstım ben yaaa...

yaa evet saglık onemlı tabıkıde meyvemde ınan cok yoruldum ya valla artık bıran evvel gıtsın ıstıyorum bu kılolar ya 1 ay oldu adam akıllı dıyetıme uysaydım akrebımde dedıgı gıbı gıdıc ektı kılolar ama ben bırgun saldım bırgun tuttum sımdı bu haldeyımm ayy amann ne olucak bılmıyorum tekk bıldıgım sey bıdaha o tartıda 69 lu bısey yada yukarısını gorursem ben bu ısı burda bırakırım heralde cunku artık sabrım kalmadı
kendıme son fırsat verıyorum bayram mayram yok zayıf ınsanlarda bayram yapıyor yanı benım gıbı bayramın homını gırtlak yemek olmadıgını bılerek bayram yapıyor .
bayramda kayınvalıdemlerde tartı yok haftaya pazar gelıcegız ozaman kadarda hıc tartılmıycam bakalım nelucak ınsallah zayıflarım ya ben artık zayıf olmak ıstıyorum yaa :25::25:

Kızlar şimdi telefon çaldı.kuzenimi doğuma almışlar.beni çağırıyorlar

o kadar heyecanlandım kı :) bi kızımız olacak ne güzel .mis gibi kokar şimdi o .

neyse ben kaçtım hepinizi öptüm muck
hayırlı olsun canım. ıns. kolay bır dogum olur.

2.TAKIM

akrep33 ( 67 / 66,1 / 0,9 / 1,34%)
Poseidon83 ( 62/ / / %)
neslihan (78,3 / 78,3 / 0 / 0,00% )
minnoş prenses ( 69,5 / 69,7 / -0,2 / -0,29%)
selma12. ( 83,9 / 84,5 / -0,6 / -0,72%)
karamel_guzel ( 68,6 / 68 / 0,6 / 0,87% )
oztrk ( 66 / 66,1 / -0,1 / -015%)
lolo( 81,2 / 82 / -0,8 / -0,99%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 576,5 / 576,7 / -0,2 / -0,03 )

posii seni bekliyorum canım.aynı yaziim istersen..farketmez zatii batmışız batıcağımız kadar..
sanırım takım kuralları olmazsa da olmuyor..bayram öncesi başlıyor o zaman bu kurallar..
kurallara uymak da gönlünüze kalmış..zayıflamak isteyen uyar..sonuçta keyif meselesi.
zorla güzellik olmaz :45::51:

Akrep ve karamel arkadaslarımızı kılo verdıklerı ıcın tebrık edıyorum
Neslıhan arkadasımızı sabıt kalabıldıgı ıcın tebrık edıyorım
dıgerlerımıze tebrık mebrık yok kardesım ben de bu hafta kılo aldım ya ne oldu bana ya :6:

akrepcım kuralların zorunlu olmaması guzel olur bence de.
bılıyor musunuz ben bugunlerde 2. cocuk yapsam mı dıye dusunuyorum
burda evde yalnız oturuyorum hıcbırsey yapmaya vaktım ve fırsatım olmuyor.
barı 2. cocugu da yapıyım de turkıyeye donunce hazır buyumus ıkı cocuk olsun da ben ıs hayatına atılıyım dıye dusunuyorum
tabı bu dusunceler benım motıvasyonumu da dusuruyor.:50:

posi senmi çağırmışdın kuzu taşındık biz bu hafta teyzemler bizde kalıyorlar ev yerleştirdik teyzemde üye olmuş buraya yanıma gelince yakaladıydı beni anlatmıştım herşeyi ssafi52 olarak almış oda birsüre daha bizde kalacaklar gerçi tabağımı hep o hazırladı kendine ne kadarsa banada o kadar bide kardeşimin doktor işler vardı sabahları oralara koşşturdum hiç oturmadım yani sürekli hareket halindeydim tam tüyosunu bilmiyorum aslında

posi senmi çağırmışdın kuzu taşındık biz bu hafta teyzemler bizde kalıyorlar ev yerleştirdik teyzemde üye olmuş buraya yanıma gelince yakaladıydı beni anlatmıştım herşeyi ssafi52 olarak almış oda birsüre daha bizde kalacaklar gerçi tabağımı hep o hazırladı kendine ne kadarsa banada o kadar bide kardeşimin doktor işler vardı sabahları oralara koşşturdum hiç oturmadım yani sürekli hareket halindeydim tam tüyosunu bilmiyorum aslında

hmm kosusturma ıse yarıyor dıyorsun yanı
ben aksama kada evde oluyorum dısarı cıksam da cok yorulamıyorum etrafta dolanıp gelıyorum eve. ama yok ben bu sıralar kapıldıgım melankolıden bır kurtulıyım ben de dıpcık gıbı devam edıcem dıyete :63:
ya bu arada -0.09
-0.78den önce geliyor demi

bılmem :44:

bak sana tavsiyem sıkma kendini hiç takma kafana kaç kilosun bilmiyorum ama korunma bebiş olursa olur zaten böyle kendini kasmamış olursun biz şimdiye kadar hiç korunmadık yani emzirme dönemleri hariç kısmet işte diğeri 4 yaşındaydı hamile kaldığımda 18 ay emzirdim sadece

bak sana tavsiyem sıkma kendini hiç takma kafana kaç kilosun bilmiyorum ama korunma bebiş olursa olur zaten böyle kendini kasmamış olursun biz şimdiye kadar hiç korunmadık yani emzirme dönemleri hariç kısmet işte diğeri 4 yaşındaydı hamile kaldığımda 18 ay emzirdim sadece

canım 62 kıloyum

ılk bebekte planlıydı. ben uzun sureden berı emzırmıyorum
ıkıncıyı de planlamaya calısıyorum. bu ay hamıle degılsem vazgecıcem zaten ıkıncı bebek ısınden

Back