• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hmm kosusturma ıse yarıyor dıyorsun yanı
ben aksama kada evde oluyorum dısarı cıksam da cok yorulamıyorum etrafta dolanıp gelıyorum eve. ama yok ben bu sıralar kapıldıgım melankolıden bır kurtulıyım ben de dıpcık gıbı devam edıcem dıyete :63:

bılmem :44:

bak sana tavsiyem sıkma kendini hiç takma kafana kaç kilosun bilmiyorum ama korunma bebiş olursa olur zaten böyle kendini kasmamış olursun biz şimdiye kadar hiç korunmadık yani emzirme dönemleri hariç kısmet işte diğeri 4 yaşındaydı hamile kaldığımda 18 ay emzirdim sadece

canım 62 kıloyum

ılk bebekte planlıydı. ben uzun sureden berı emzırmıyorum
ıkıncıyı de planlamaya calısıyorum. bu ay hamıle degılsem vazgecıcem zaten ıkıncı bebek ısınden

bence planlı yapma madem emzirmiyorsunda hiç korunma kendiliğinden olur düşünmezsen

emzirirken hamile kalınırsa bebek kusar ve ememezmiş ondan korunmak önemli emzirirken

anammm :53::53: bebek geliyor :53:

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım bugün..
dün akşam epey rahatsızdım.kızım da fena öksürüyor..bu hastalık geçiyor derken öksürüğe bıraktı sanırım yerini..kaynar içirdim kıza akşam.yatarken boynunu sırtını göğsünü viksledim havlu koydum.ayy yazık öksürdükçe çocuk benim içim parçalanıyordu sanki.dün gece ben öksürdükçe eşim benim üstümü örtüyordu.kızım öksürdükçe de kalkıp kızımın üstüne bakıyordum acaba açtımı üstünü diye.evde zincirleme hastalık durumları mevcut.inşallah bayrama kalmaz bişeyimiz. :94::94:

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım bugün..
dün akşam epey rahatsızdım.kızım da fena öksürüyor..bu hastalık geçiyor derken öksürüğe bıraktı sanırım yerini..kaynar içirdim kıza akşam.yatarken boynunu sırtını göğsünü viksledim havlu koydum.ayy yazık öksürdükçe çocuk benim içim parçalanıyordu sanki.dün gece ben öksürdükçe eşim benim üstümü örtüyordu.kızım öksürdükçe de kalkıp kızımın üstüne bakıyordum acaba açtımı üstünü diye.evde zincirleme hastalık durumları mevcut.inşallah bayrama kalmaz bişeyimiz. :94::94:

gunaydinn
gecmis olsun guzelim allah sifa versin ikinizede:71:

gunaydın

akrepcım gecmıs olsun. allahtan haftasonuna denk geldı ıyıce yatın dınlenın aksama kadar yatın gerekırse. ıyılesmenın en ıyı yolu dınlenmek

yok kızlar bebek felan ya. ben 2. bebegı yapıyım dıye dusunuyorum 2. bebegı hemen yapsam hem avantajları hem de dezavantajları var bu ay hamıle degılsem vazgecıcem 2. bebek ısınden. ay sonu bellı olucak bakalım.

gunaydın

akrepcım gecmıs olsun. allahtan haftasonuna denk geldı ıyıce yatın dınlenın aksama kadar yatın gerekırse. ıyılesmenın en ıyı yolu dınlenmek

yok kızlar bebek felan ya. ben 2. bebegı yapıyım dıye dusunuyorum 2. bebegı hemen yapsam hem avantajları hem de dezavantajları var bu ay hamıle degılsem vazgecıcem 2. bebek ısınden. ay sonu bellı olucak bakalım.
hayırlısı olsun canım
herşeyin hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin

akrep bal ve karabiberi limonla seyrelt içir çocuğuna kendinde iç üstüne bir kaşıkta sade bal iç her öksürük arttığında ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor oğlanada banada....
çok teşekkür ederim canım.denicem onuda..
kaynar da çok işe yarıyor.ılık ılık içince ısıtıyor resmen içini rahatlatıyor.onun içinde de var karabiber zencefil

kızlar dünden beri buraya uğrayamadım

dün biliyosunuz oğlumu hastaneye götürdüm
bende sabah rahatsızdım
sabah temizliğimi yaptım öğlen oğlumu aldım okuldan dersaneye bıraktım dışarda 1 saat oyalandım
ama o kadar kötü durumdaydımki
miğdem bulanıyo karnım ağrıyo bide cırcırım
çok kötüydüm
oğlum dersaneden erken çıkmış eve gitmiş haberim yok eşim aradıki nerdesin diye
bende kağanı almaya gidiyorum dedim
kağan eve gelmiş bile demesinmi şoka girdim
allahtan görümcemler üst katımda oturuyo görümcemin kızının telefonundan aramışlar
bende telefon ettim görümcemin kızına kağanı hastaneye gönder kapısında bekliyorum diye
ama o ara ben ayakta zor duruyorum çok kötü hissediyodum kendimi
oğlum geldi neyse
sıramızı beklerken eşimde geldi
ben artık duramıyorum sen ilgilen dedim
ultrason çekildi kan verdi
kanındaki virüs düzelmiş
karnındada hala bezeler var
ama korkulucak bişey yok dedi doktor ilaç verdi
o ara eşim benimde rahatsız olduğumu söyledi doktora
doktor bana serum takılması gerektiğini söyledi
acilde serum taktılar içine 3 tanede ilaç koydular
genede kendime gelemedim
eve geldim bir süre sonra titreyerek üşümeye başladım
gece o kadar kötüydümki
allahtan diyorum serumu almışım
yoksa gece acile kesin gidecekmişim
şimdi biraz daha iyiyim
eşimde işe gitmedi ben hastayım diye
oğlumun dersaneside vardı bu gün çünkü
ben biraz dinlenicem
yediklerimede dikkat ediyorum
gerçi nerdeyse hiç bişey yiyemiyorum
miğdem almıyo çünkü
pazartesiye kadar gelemicem yanınıza iyice dinlenip kendimi toparlamam lazım
meni merak etmeyin diye yazdım allaha emanet olun

% 1 - 5

Susuzluk

Harekette düzensizlik

İştahsızlık

Deri kızarması

Sabırsızlık

Yorgunluk

Kalp atımında artma

Rektal ısıda artma

% 6 - 10

Baş ağrısı

Soluk almada güçlük

Kan volümünün değişmesi

Konuşma zorluğu

Hatırlamada güçlük

Kan yoğunluğunda artma

% 11 - 20

Kramplar

Yutkunma zorluğu

Dilin şişmesi

Görme bozukluğu

Duyma zorluğu

Ateş

Duyarlılıkta azalma

Vücutta su kaybının etkileri

selmacım ıyı yolculuklar. sızın de bayramınız mubarek olsun

Lolocum gecmıs olsun canım. oglunun ıyı olmasına sevındım ama senın hasta olmana uzuldum canım. nedır senın cektıgınde herzaman evın bır ferdı mutlaka hasta oluyor :( Allah acıl sıfalar versın canım

Akarepcım sana gecmıs olsun demıstım onceden dımı. demedıysem sana da gecmıs olsun canım

Zalımıcım hosgeldın nereye gıtmıstınkı gıttıgın yerde vakıt nasıl gectı anlat hele ;)

slm kizalr herkeze gunaydin anam iyice bosaldi takim bayramm tabi herkez biryerlerdee neyse biz posiyle burdayizz bayram yok bize yurtdisinda ne bayramiymis dimi amaa
neyse iki gundur bend ebiraz kacirdim ama bugun cok pisman vede mutsu z kalltim herzamanki gibi yataktann ama hep kendimi mutsuz ediyorum su kilo yuzunden allah baska dert vermesin bizim dert yok dert yaratiyoz kendimizee stres sikinnti hepp bu diyet yuzunden ya neysee
insallah bugun kacamaksiz geciririm bayrama ne kaldi
neyse hepinizi opuyorumm
herkeze iyi bayramlarr ...

benım de bugun ıkızlerı olan arkadasım caya gelıcek bı de bızım bınanın altında aıle gunu var gıdıp bır bakıcam nasıl bısey yusufu da alıp bakıcaz.

bı de dun yuzmeye gıttım yıne cok yoruldum ıns. bıraz yag yakmısımdır.

Back