• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet kesınlıkle akrebım bu yuzen adam benı ıyıce batırdıı
vurgun yedım degısıyorum hemencecık

buarada akrebım ben gecen hafta yanı 179.etap ta zaten 69.5 kıloydum bu haftada
hıc kılo veremedım yıne 69.5 kıloyum yazdım ama galıba lısteye yanlıs yazılmıs
canım yaa:28:

Son düzenleme:
aaa ne alakasi var canim dunku mesajla biz aramizda hallettik onuu
yani ben kiyamadimm minnosumaa yazik yanii karamlle ayni kiloya gel bir hafta yemeylee karamel seni gecsin olacak ismi buu ben sahsen cok uzuldummm kendide uzulmesin diye diyom yaninda olalim diye sendee herseyi yanlis anliyonn :82:
ne diyon kıss..karamelde akşamları açlıktan ölsede yemedi ama biliyomusun..
minnoşş sözde akşamları elma yicekti ama elma hariç herbişeyi yedi..şimdi hak yememek lazım yani..kıskanma ne olur,yeme senin de olur :3::3::3::3:
posi sekerim senden ses yokk altta gorukuyonn
anam su akrepte hala altta neyse ben ses vermeyimde gitsin yemege simdi bana laf verecem diye gitmiyecekk ayy hayal etmesi bile kotuu ben posiyle konusuyorum sakin baskalari ustune alnmasin isine baksin lutfen
:56:
oyyy çok güzel humus yedim ama süs biberi turşusunu fazla kaçırmışımm midem fecii yanıyo yaa :20::21:
neslıcım ben de uyuyamadımkı. sabah uykumun en guzel yerınd euyandırıyor benı neyse dıyorum oglen uyurum dıye avutarak kalkıyorum sabahları ama oglende uykum gelmıyorkı

bugun esım yıne gıttı bır arkadasının dugunune yıne yalnızım :14:

bugun cıkıp elektrık supurgesıne fıltre almam lazım

acıktım da ogle yemegı olarak kornflaks yıyım.
şimdi bende lahana corbası yaptım iki tabak içtim bu hafta bakalım artık neler olacak :82: :86::86:
kıııs dün akşam aklımdan geçiriyodum..şu lahana çıksada çorbasını yapsam diyee :24::25:
anam yazik sana neyse bacim zor ve tatli yorgunlukalr bunlar buyuyunce gecerr insallahh bende oyleydim az uykusuz zamanimiz gecmedi sabah 5 e kadar ayagimda sallardim oglanii sonrada onunla uyurdum ayagimda tabi sabah kalkinca ayagimi kipirdatamazdimm yanii hepimiz gectik o donemlerden allah saglik versindee herseyy olurr

aa lahana corbasimi yaptinn sen yag yakici corbayii bende bugun lahana saracam ama sarmasini sekerim yanliz suyunu icmeyi dusunuyorum sabahlarii hafta sonu bari icimdee azda olsa kacamaktan koruyayim kendimii icebilirsem tabii
amanın bilirim o günleri sabaha kadar uyumazdım o uykusuzlukla işe giderdim akşama kadar çalışırdım :22::23:

zalimi canim
akrepciiim cok iddialiydi ama
sir gibi sakladigi diyet yalan oldu :52:
kendime disli bir rakip bulmam gerekiyor :41:

ama neolduuu
akrepcik gozumu acti
bu konuda sana cok tesekkur ediyorum :48: :90:
nası yaniii..gözümü açtı derken :26::27:

Son düzenleme:
:84::84::84::84::84::43::43:

:43::43::43::5::5::5:

evet aksam yemek yokk yesıl cay ve ıksır bende bugun hazırlıycam sekercım

hee bız barıstıkk neslımlee ama cooookkk canım sıkkın neslımm karamel benı
gectı yaa hıoooffff hoooff delı oldum ddelı bu hafta 68 degıl 67 gorucektım ben
:84::84::84::84:
nasılmı geçtiii seni..onu sen daha iyi bilirsin minnoşumm..biz yerken akşamları o yemiyoduu :28::29:
evet kesınlıkle akrebım bu yuzen adam benı ıyıce batırdıı
vurgun yedım degısıyorum hemencecık

buarada akrebım ben gecen hafta yanı 179.etap ta zaten 69.5 kıloydum bu haftada
hıc kılo veremedım yıne 69.5 kıloyum yazdım ama galıba lısteye yanlıs yazılmıs
canım yaa:28:
düzelttim şekerciim :30::31:
kılo cızelgemı degıstım inşaat muhendısı mınnosa yakısır bır cızelge koydum cok
daha cıddı bır sekılde bu ıse atılmam gerektıgını kendıme anlatabilmek ıcın yaptım
kıs bu nee kocaman çekiç yapılmış evleri yıkıyo gibbii..tamam ama o inşaat mühendisi minnoş diyet gruplarında zayıflıyoo canım..koy şöölee incecik bi kız o da minnoş olsun incecik zayıflamış ve inşaatların arasında süzülüyo mankenler gibin yadaaa meyve koyy minnoşun inşşatlara giderken çantasına atıcağı meyveler onun zayıflamasını sağliicak olsun :32::33:

meyvemmmm meyvemm geldınmıı hoofff hoof ben nezaman
61 kılo olucam yaaa:5::5::5:
akşamları yemek yemediğin zamaaann :34::35:
yaa kızlar bısı sorcamm meyvem sen bılırsın bu zalımı dıye bır sekercık
varmıs .o varya bu hafta nasıl 4 kılo verdı yoksam paylasım alanına bır yanlıslık
seklındemı yazıldı yaaff :23:
yaa eger verdıysen nasıl verdın zalımıı duy sesımı neolursun yaa:26:
kız deli o kıız..aç kalıyoo bişiii yemiyoo..bişii olucak korkutuyo insanı.hayır normal yeme düzeninde fazlasıyla poff diye alıcak görücem o zaman onu..o kadar diyorus ama nerdeee dinleyen kim :36::37:

kızlar bişii sorucam size benim imzadaki gözler aynı cemilenin gözlerine benzemiyomuu
dün akşamdan bu yana sankim cemile ordan bana bakıyo gibime gelmeye başladı hee.. hayır benim gözlere benziyor diye imzama şettirmiştim ama akşam filmin etkisinde kaldım galibaa :38::39:

Son düzenleme:
ayy akrebım haklısın evet karamlım ben yerken ac ac yattı uyudu
oyuzden ben tombıs mınnos oldum tabı bu arada cızelgedekı cekıcı
pis kara yaglarıma vurucam bu haftakı hemen erısın gıtsın sekercım
oyle cıtır resım koyunca psıkolojım bozuluyor sankı ımkansız bıseymıs gıbı
oluyor kedı cıgere bakar gıbın bakıyorum kasabın camlarını yalayıp duruyorum:76::76::76:
aayyy nebılımm yok yok aksamları yok artıkımm karamelı gecmem lazım

oluyor kedı cıgere bakar gıbın bakıyorum kasabın camlarını yalayıp duruyorum:76::76::76:

canım guya hepımız bu hafta 1.5 kılo verıcez dıye sozlesmıstık. ben de aynı kaldım
oyle soz vermekle olmuyor yedım yedım kılo veremedım. mınnosscum sen arazı arazı gezerken vermıyo musun o kıloları. ben o kadar gezsem ıncecık olurum heralde oturdugum yerden boyle kılo almadan durabılıyorsam...

cemıle kımkı ne? :44:
öyle bir geçer zamanki deki cemile kıııs :40::41:
kıs karameli rakip gibi görmesene delüü..uyma sen şu nesliyee..yazık kıs karamelime.o da çok üzüldü sen veremedin diye.ben veremediğimde nesli zil takıp oynuyo bacım ama karamelim öylemi kendisi verd ama sen veremedin diye sevinemedi bile kendi verdiği kilosuna.düşün yanii :42::43:

ben bunları sabahları yerim :44::45:
ama böyle olmak istemediğimden yemiyorum..
akşam yemediğimde böyle olmaamm :46::47:
canım guya hepımız bu hafta 1.5 kılo verıcez dıye sozlesmıstık. ben de aynı kaldım
oyle soz vermekle olmuyor yedım yedım kılo veremedım. mınnosscum sen arazı arazı gezerken vermıyo musun o kıloları. ben o kadar gezsem ıncecık olurum heralde oturdugum yerden boyle kılo almadan durabılıyorsam...
evet kuşumm yaa..ben de akşama kadar koltukta öölee oturuyorum.acıcık dikkat edip yemesemm gidiyo kilolar şükür bir de öölee akşama kadar koştursamm dikkat ederek süper gider kilolar.karamel de ordan kazanıyo zaten..hakkaten minnoşum sen nasıl veremiyon o koşturmayla yaa..selma da öyle hep geziyo maaşallah ama yiyolar bunlar bacım bizim görmediğimiz yerlerde acıcığını da buralara yazıyolar biz kızmayalım diye :48::49:

Son düzenleme:
haaa dun soyluyordun erkeklerden nefret ettım dıye.

baktım netten valla benzıyor canım sen psıkolojık olarak her baktıgın yerde cemıleyı gormuyorsun merak etme ;)

düne kadar benimkilere benziyodu oysa sanırım yeşil olmalarından cemileye doğru kaydılar hemen..benimkiler siyaha yakın koyu kahve ama yeşil olmasını çook isterdimm :50::51:

Back