rana görmesin listeyi tepkisini kestirebiliyorum
bu arada ne kadar güzel yılda 24 kilonun gitmesi harika bişey olsa gerek:119::117::102:
rana zaten bu hafta kendinden de kesmişti ümidi şekercimm..şu senin oyundan bende oyunicam işte
dur bakalııım:2:
ben yemeğe gidiyoruummmm
sen sıyırıyonmu ki acebaa :94: benim kiloyu gördükçee :86::86::92::92::92
ben yemeğe gidiyoruummmm
katılmazmıyım karepcım zaten ben de daha once boyle yapıyordum her sabah 100 gram gıttımı dıye bakıyordum her gun kontrol edıyordum ama artık haftada 1 tartılıyorum o yuzden kılom uzerundekı kontrolum gıttı :85:
akrep senin süt diyeti noldu
afıyet olsun
ben de yusufu yatırıdm yatagına. belkı uzun uyur dıye ben de uyumayı denıyım bıraz
gidemedim ki dahaafiyet bal seker olsun yarasinn topak topak et olsun canim benimm
kız minnoş bakma sen buna.seni kızdırıcak aklı sıra dün kızdı ya senin mesaja..
yeminle diyom kahkahaya bogdun beni bu lafinlaa
ne siyiracam kizim ben senin kilon abakmiyorum bile aklima yine getirmiyorumm hii getirsem siyiracamdaa getirmiyorumm
ama allah minnosa sabir versin bu hafta onun icin cok zor bir haftaa bence hepimiz destek vermeliyiz onaa
karamel senden once hedefine ulasacak ne kadar acii vahh vahh :96:
şekercimm ben tartımı kaldırdım haftada bir tartılıcam..basküldeki oynamalar da çok etkiliyor benii..
tmm o zaman akşamları sadece meyve ve yeşilçay yada şu iksirden içiyoruz
cevap veriyorumm
yandi bitti kul olduu :81::81:
gidemedim ki daha
kız minnoş bakma sen buna.seni kızdırıcak aklı sıra dün kızdı ya senin mesaja..:13:
gel minnoşumm gel biz birlikte akşam meyve yiyerek yeşil çayımızı ve şu iksiri içerek zayıflayalımm kuşumm benim
sen yemege gitmedinmi bacimm ye sen yee bal sana gore bir simil buldum aklima hemen sen geldin bunu gorunce:125::128:
anam yazik sana neyse bacim zor ve tatli yorgunlukalr bunlar buyuyunce gecerr insallahh bende oyleydim az uykusuz zamanimiz gecmedi sabah 5 e kadar ayagimda sallardim oglanii sonrada onunla uyurdum ayagimda tabi sabah kalkinca ayagimi kipirdatamazdimm yanii hepimiz gectik o donemlerden allah saglik versindee herseyy olurrneslıcım ben de uyuyamadımkı. sabah uykumun en guzel yerınd euyandırıyor benı neyse dıyorum oglen uyurum dıye avutarak kalkıyorum sabahları ama oglende uykum gelmıyorkı
bugun esım yıne gıttı bır arkadasının dugunune yıne yalnızım
bugun cıkıp elektrık supurgesıne fıltre almam lazım
acıktım da ogle yemegı olarak kornflaks yıyım.
aa lahana corbasimi yaptinn sen yag yakici corbayii bende bugun lahana saracam ama sarmasini sekerim yanliz suyunu icmeyi dusunuyorum sabahlarii hafta sonu bari icimdee azda olsa kacamaktan koruyayim kendimii icebilirsem tabiişimdi bende lahana corbası yaptım iki tabak içtim bu hafta bakalım artık neler olacak :82: :86::86:
zalimi canimrana görmesin listeyi tepkisini kestirebiliyorum
rana zaten bu hafta kendinden de kesmişti ümidi şekercimm..
:84::84::84::84::84:minnosumm
kiz ne diye okadar canini sikiyon haftaya verirsin
gercii soyle bir kotu durum var senin icinn simdi karamelle ayni kilodaydiiniz o seni gecti yani aslinda ben boyle birr durumdaa kafayi siyirridim sanirimm ya sen yinede bana bakmaa ama pis gecti senii kabul edelim bunuuu
yeminle diyom kahkahaya bogdun beni bu lafinlaa
ne siyiracam kizim ben senin kilon abakmiyorum bile aklima yine getirmiyorumm hii getirsem siyiracamdaa getirmiyorumm
ama allah minnosa sabir versin bu hafta onun icin cok zor bir haftaa bence hepimiz destek vermeliyiz onaa
karamel senden once hedefine ulasacak ne kadar acii vahh vahh :96:
evet aksam yemek yokk yesıl cay ve ıksır bende bugun hazırlıycam sekercım
gidemedim ki daha
kız minnoş bakma sen buna.seni kızdırıcak aklı sıra dün kızdı ya senin mesaja..:13:
gel minnoşumm gel biz birlikte akşam meyve yiyerek yeşil çayımızı ve şu iksiri içerek zayıflayalımm kuşumm benim
aaa ne alakasi var canim dunku mesajla biz aramizda hallettik onuu
yani ben kiyamadimm minnosumaa yazik yanii karamlle ayni kiloya gel bir hafta yemeylee karamel seni gecsin olacak ismi buu ben sahsen cok uzuldummm kendide uzulmesin diye diyom yaninda olalim diye sendee herseyi yanlis anliyonn :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?