slm kizlarr eve yeni geldimm yine 1 saat bisiklet surdumm canm ciktiii valla
kizlar benii cok cok tebrik edin bakim bu haftaa 300 gr cik vermisimm amaa aa ne kadar azz demesin birilerii bunu verdigime hala hayret etmekteyim dunku bisikletin vede orucunn faydasi oldu sanirim bugunde niyetliyimm ama cok fena acim simdideenn
neysee ben simdi evi toparlayimm hic ellemedimm ogleden sonra gorusuruz artikk opuldunuzz
:26::84:
minnoşum neden yedin puacaları.
ayrıca kılo verememene cok sasırdım :26:
bak ne gzel sporada basladın.
haftaya en cok kıloyu sen verirsin sakın umudunu kaybetme
belkı wc ye cıksan 300-400 gr gider.dur bakalım pazar gününe kadar az ye bol spor yap
68 küsür olursun mutlaka .
Turşudandır o rakibem
500 gr bıle olsa ıyı bence .tebrık ederım
AYY KARAMELIMM cok sınırlendım ama nıye vermedım dıyeayy canım ya
ben rüyamı anlattım ama gecmişi okuyunca utandım kendımden
keşke anlatmasaydım minnoşun morali dahada bozulmuştur dedım
kusura bakma canım:26:
sen bana bakma rüya işte o
gercekten o kıloda cıksam üzüürdüm ama hemde hırslanırdım
daha az yerdım daha cok kılo verirdim hırsımdan
sende öyle yap
kendini sakın salma .aslında yağ oranımızı ölçtürebilsek anlardık
platese başladğın ıcın mutlaka yağ oranlarından kaybetmişsindir sıkılaşmışsındır
bide sabaharı sirkeli suyunu ıc
ben onun yaranını cok görüyorum.
offffffff nihayet girebildim sorun vardı günaydın arkadaşlar nasılsınız ben malesef sabitim cok üzgünüm :84:
tebrikler neslicim ama sen oruc oruc spormu yapıyorsun
bayılırsın allah korusun cok tehlikeli
rakibemde burdaymıiş :98:
nasılsın oztrk
dikkat ediyorumda hergn turşu yıyorsun.
turşu kılo yapmıyor galıba :) eğer yapmıyorsa bende yıyecem
canımı cektırıyorsun valla
karamelin canı ceksınde yesin zayıflayamasın dıye yazıyorsun demi :90:
off ya acım ben aç :95:
ama dayanacam sabaha ne kaldı .tutacam kendimi.yarın görüişücez rakibem.gecıcem seni :)
karamelim aslında evt düşünüyrumda acep turşu kilo yaparmıy ki seviyorum ama napim bu yıl okula 10 bidon turşu kurulduu:))))sakın bişey yeme sabaha az kaldı bende çok merak ediyorumm
yapmaz mı yapar rakibem.tuz dolu onun ıcı.ayrıca ödemde yapar.şişersin yedikçe
bence yeme sen su turşuları .bak daha cok zayıflarsın.gecersın benı ne güzel
bende yemem .akşam 8 den sonra aclıktan gebersem yemıyorum bişey
turşu kilo yapmaz kızlar..bol bol yiyebilirsiniz..sirke çok faydalı zaten sebze diğerleridebugün itibariyle turşuya kıstlama gelio demek ben bu hafta ondan az verdim geçen hafta maxsimum kiloyu verdim bu hafta minimum ama olsun ben bu kadarı da mutlu ediyo:86:
beni gözlemlemeye gelmiştir şekerimmbak bak ranayı nerde yakadım gözlerim fena ağrıyor ya ölüyorum :85::94:
günaydın kızlar hayırlı cumalar sevgili rakiplerim tbrlr kesin beni geçmişsinizdir:) nasıl oldu anlamadım ama sadece 500gr verebilmişimkızlar sonuç 66.00
yaa sen beni gammazlarmısın taraf tutarmısın al sana işteegunaydın kızlar aksam okadar dıkkat ettım bısey yemedım mısafırlerım gıttı
sırf hareket olsun dıye bır suru bulasıgı elımde yıkadımm ayy sabah kalktım hıc tık yok
yıne 69.5 kıloyumm allahım delı oldum gıttım mutfaga aksam yemedıgım 3 tane puhacayı yedım bıde
ustune kadayıflı tatlı yedım sabah sabah ama cok sınırlendım ya ustelık bu hafta sporada basladım
yaa offf yaaa bayragımıda sallayamıyorum kılo vermedıgım ıcınn :95::95::95::95::95:
tebrikler canımmgünaydın fıstıklar
4 günde 2,5 kilo vermdim dün aksam 4 mil yaptım leslie ile sanırım onun cok faydası oluyor..
şimdi kan alma saatı bide idrar tahlili geldi... 10 dan sonra gelirim :79:
tatlım evet her zaman erken geliyorum sadece cumaya özgü değil ki..günaydın diyebilecek vaktim oluyor sadece o kısacık anı bile es geçmiyor buraya ayırıyorum..buarada hayırlı cumalar akrebım her cuma herkesten önce gelıyorsunn
beklıyorsunkı bakımm kımler kac kılo vermıss ondan sonra kendı kılonu yazıyorsun
sekerım yazsana merak yapıyoruz bılmıyormusun yaa
ayy gercekten mı cok sevındım meyvenulcum yaa 2.5 kılo super valla
senın ıcın bayragımızı ben sallıyımm
haftaya yapma canım kaslarından gider mahvedersin kendini ve vücut vermez zaten o kadar kıtlık dönemi olarak algılar daha sonra normal yediğinde de kilo alırsın moralin bozulur iyice:92: :92: :92:
canım 2 kilo artıdaydım ama sadece gecen haftaya göre yarım kilom gitti önümüzdeki hafta yine yapıcam bu diyeti o haftada 2 kilo verdimmi 59 u gürürüm diyorum..
ayyy inş öyle olurr
cok heycan yaptım cok
bişii olmas kuşumm..akşam yemiyor zaten..akşamları yemiyerek güzel kilo vericez biz minnoşla sadece meyve elma yada mandalinaaman neden yedin bence kas oranında artıs yağ oranında azalıs olduğundan sabit cıktın yoksa verirdin sporada baslamıssın ne güzel 1 haftan bosa gitti şimdi .. :93:
erir canım yaa sabah yemenin güzelliği bu işte akşam yersen erimiyor da sabah yersen gidiyorayy nebılıyım meyvem okadar sınırlendımkı aksam kendımı kastım kastımm
hıcbıse yemedım ustune spor yaptım yıne kılo veremeyınce canıma tak ettı
anlıycagın belkıde öylemı oldu yaa kas oranım arttıysa bu hafta verırım belkı
meyvemm ayy ben bugun dıger ogunlerıme dıkkat etsemm sabahı kuratarırmıyım
hem kahvaltı nıyetıne yemıstım baska bısey yemedım ya o benı bugunluk atsın
aksamada spor yaparım erımezmı meyvem ya erısın neolursunn:84:
günaydın canım hayırlı cumalargünaydın çıtır hatunlar
hayırlı cumalar
:114::114::114::119::119::119:bence canım bu gün öğlen aksam öğünlerini cok hafif tut sporuda arttır düne göre erir zaten sen elinden geleni yaptıktan sonra gitmemesi mümkünmü
:84::84:
ayy sagol canım benım benım zırt bırt mısafırlerım olmasa daha super olucak ama
ıste bundan sonra dusundum tasındım mısafırlere benım sevmedıgım seyler yapıcam
ayy bıde ben bugun bırazcık yuruyus yapıyım sekercımm demıı ay bundan sonra
zaten hergece yapıcamm spor ayy yeter bende 59 olmak ıstıyorum yaa benım
neyım eksık 59 olanlardan:84::84::84:
:103::101::101:bencede canım yaa hava cok güzel bu gün cık uzun uzun yürü temiz havada keske imkanım olsada saatlerce yürüsem...
59 olmak için bu gün yeni bi baslangıc yap bence sporu arttır kendi iradeni güzlendir
senin neden vücudunda fazla yağ olsun ki dimi.. herkesin iskeleti aynı..
tebrikler kuşumm süpersin tüm bayraklar sana :92::92:Günaydın kızlar :87:
gerci sizin için öğlen oldu ama bende 1 saat önce uyandım.
rüyamda tartııya çıkıyordum.bi bakıyorum 69.5 kıloyum yıne.sinirden tartıyı duvarda kırasım geldı cok ağladım rüyamda :84:kabus gıbıydı
allahtan hemen uyandım :)
ve bıraz önce tartıldım 68,6 çıktım :82:.:92:Çok mutlu oldum
rüyam çıkmadı iyiki.yoksa cidden kırardım o tartıyı.dün gece resmen ac yattım:):81:
neyse hemen geçmişi okuyayım.bu arada cumanız hayır olsun.
tam cuma vaktı hepimiz için ALLAHA dua edıcem kızlar .tez zamanda hedef kılomuza erişelim diye :78:
bence de yapma zatenteşekkr ederim canım
simdi gecmişi okudum da seni de tebrık ederım bitanem
maşallah valla
dn yaptığın dıyetı okudum da acaba bende yapsam mı dedım :)
ama cesaret edemedim:) meyve ve sebze günlerinde kesın pes ederdım ben
tatlımm son anda toparladın kendini iyiki belkide artıda çıkıcaktın..haftaya alırsın artık mahsülünü aman pes etme canım durmak yok yola devamoffffffff nihayet girebildim sorun vardı günaydın arkadaşlar nasılsınız ben malesef sabitim cok üzgünüm :84:
tebrikler şekercimmslm kizlarr eve yeni geldimm yine 1 saat bisiklet surdumm canm ciktiii valla
kizlar benii cok cok tebrik edin bakim bu haftaa 300 gr cik vermisimm amaa aa ne kadar azz demesin birilerii bunu verdigime hala hayret etmekteyim dunku bisikletin vede orucunn faydasi oldu sanirim bugunde niyetliyimm ama cok fena acim simdideenn
neysee ben simdi evi toparlayimm hic ellemedimm ogleden sonra gorusuruz artikk opuldunuzz
kız yazıp durma bisiklet sürdüğünü :88: kıskançlıktan çatlicaz heralde şurdaa :84::84:hic sorma dun canim cikmisti valla ustune ustluk birde misafir agirladim aksammm bacaklarim hep hamlamiss
dun bayilmadim hadi bugunde bayilmam dedim dustum yollara ama hava cok guzel yumusacikk cok guzel oluyor bisiklet surmesii valla
sen sıyırıyonmu ki acebaa :94: benim kiloyu gördükçee :86::86:minnosumm
kiz ne diye okadar canini sikiyon haftaya verirsin
gercii soyle bir kotu durum var senin icinn simdi karamelle ayni kilodaydiiniz o seni gecti yani aslinda ben boyle birr durumdaa kafayi siyirridim sanirimm ya sen yinede bana bakmaa ama pis gecti senii kabul edelim bunuuu
üzülme tatlım haftaya daha dikkatli ol.akşamları meyve ile geçiştir süper gidiyor inan bana :13:Gunaydın kızlar. kılomu yazıyım hemen sonra gumburtuye gıtmesın
62.0 gecen haftayla aynı yanı
gunaydın Lolocum hosgeldın sızın de cumanız hayırlı olsun ıns.günaydın çıtır hatunlar
hayırlı cumalar
Ruyalar tersıne cıkarmıs canım vak tersıne cıktı gercekten deGünaydın kızlar :87:
gerci sizin için öğlen oldu ama bende 1 saat önce uyandım.
rüyamda tartııya çıkıyordum.bi bakıyorum 69.5 kıloyum yıne.sinirden tartıyı duvarda kırasım geldı cok ağladım rüyamda :84:kabus gıbıydı
allahtan hemen uyandım :)
ve bıraz önce tartıldım 68,6 çıktım :82:.:92:Çok mutlu oldum
rüyam çıkmadı iyiki.yoksa cidden kırardım o tartıyı.dün gece resmen ac yattım:):81:
neyse hemen geçmişi okuyayım.bu arada cumanız hayır olsun.
tam cuma vaktı hepimiz için ALLAHA dua edıcem kızlar .tez zamanda hedef kılomuza erişelim diye :78:
slm kizlarr eve yeni geldimm yine 1 saat bisiklet surdumm canm ciktiii valla
üzülme tatlım haftaya daha dikkatli ol.akşamları meyve ile geçiştir süper gidiyor inan bana :13:
2.TAKIM
akrep33 ( 67,1 / 67 / 0,1 / 0,15% )
Poseidon83 ( 62/ 62 / 0,0 / 0,00%)
neslihan (78,6 / 78,3 / 0,3 / 0,38% )
minnoş prenses ( 69,5 / 70,8 / 0,3 / 0,42%)
selma12. ( 83,9 / 83,9 / 0,0 / 0,00 %)
karamel_guzel ( 69,5 / 68,6 / 0,9 / 1,29% )
oztrk ( 66,5 /66 / 0,5 / 0,75 %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 497,1 / 495,3 / 1,8 / 0,36 )
sadece 100 gr vermişim kızlar..son anda akşam yemeyince gitmiş hemen 100 gr..gerçekten çözdüm ben şifreyi
sabah kral öğle memur akşam çoook fakir
bol su,bol spor bol bitki çayı
hergün 100 gr gitse haftada 700 gr yapar..500 gr la ortalasak ayda 2 kilo 12 ayda 24 kilo yapar
seneye bu zamanlar 43 olucam yanee :92: :92: :92: :92:
ne guzel hesapmıs o akrep
7.TAKIM 180.ETAP
zalimi (70/66/4/5,71%)
sailormoon (65.7/65.7/0.00/0.00%)bebişi olacağı için ayrılıyor..
JJuLiEtt(63.5/63.5/0.0/%0.0)
tutku2012(64,0/63,0/1,00/%1,56)
cemre2010(63.7/63.0/0.7/%1.099)
rana.able(69.0/67,8/1,2/1,74%)
hulyaeyup(69.4/69,4/0/0,00%)
ceyce(82.5/83,6/-1,1/-1,33%)
saferan(138,5/137,5/1/0,72%)yeni üye
harriet(75/73,5/1,5/2%)yeni üye
7,TAKIM TOPLAM KİLO(695,6/687,3/8,3/1,20)
bunun adı akrebin hesaplı kilo verme sistemi şekercimm :121::124::124::124::119::119::103: istersen sende katıl bu sisteme :80:
süper hasap akrepcım :82::83::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?