Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tebrikler neslicim ama sen oruc oruc spormu yapıyorsun

bayılırsın allah korusun cok tehlikeli

AYY KARAMELIMM cok sınırlendım ama nıye vermedım dıye
aynen tartıyı kırıcaktım yanı off wc yede cıkamadım ay bılmıyorum
,yaa dellendım ıste. pısman oldum tabı yedıkten sonra ama neolur
ne fayda ama yokk arkadas cok hırslandım benım pazartesıye kadar 68
olmam lazım bugece yıne platese gıdıyorum ayrcıa evde kardesımle beraberde
yapıcam ama ıkı gundur varya hoca karnınızı ıcerı cekın kaburganız kapalı
konumda olsunkı gobegınızdekı yaglar bırbırını sıkıstırıp yansınn
gıtsın kara yaglar dıyor ay ıkı gudnur dulemıyorum bıle gobegımın agrısından
ınsallah gıdıyordur kara yaglar karamelımm . hem uzulme tatlım bu senın ruyanda
bana ders olsunn dahada hırslanayım demı canım

offffffff nihayet girebildim sorun vardı günaydın arkadaşlar nasılsınız ben malesef sabitim cok üzgünüm :84:

bende aynıyım selmacımm benımde canım sıkkın yaa hoof

tebrikler neslicim ama sen oruc oruc spormu yapıyorsun

bayılırsın allah korusun cok tehlikeli

hic sorma dun canim cikmisti valla ustune ustluk birde misafir agirladim aksammm bacaklarim hep hamlamiss
dun bayilmadim hadi bugunde bayilmam dedim dustum yollara ama hava cok guzel yumusacikk cok guzel oluyor bisiklet surmesii valla

minnosumm
kiz ne diye okadar canini sikiyon haftaya verirsin
gercii soyle bir kotu durum var senin icinn simdi karamelle ayni kilodaydiiniz o seni gecti yani aslinda ben boyle birr durumdaa kafayi siyirridim sanirimm ya sen yinede bana bakmaa ama pis gecti senii kabul edelim bunuuu

karamelim aslında evt düşünüyrumda acep turşu kilo yaparmıy ki seviyorum ama napim bu yıl okula 10 bidon turşu kurulduu:))))sakın bişey yeme sabaha az kaldı bende çok merak ediyorumm

bugün itibariyle turşuya kıstlama gelio demek ben bu hafta ondan az verdim geçen hafta maxsimum kiloyu verdim bu hafta minimum ama olsun ben bu kadarı da mutlu ediyo:86:
turşu kilo yapmaz kızlar..bol bol yiyebilirsiniz..sirke çok faydalı zaten sebze diğerleride
gribe karşı koruyucu..
bak bak ranayı nerde yakadım gözlerim fena ağrıyor ya ölüyorum :85::94:
beni gözlemlemeye gelmiştir şekerimm
günaydın kızlar hayırlı cumalar sevgili rakiplerim tbrlr kesin beni geçmişsinizdir:) nasıl oldu anlamadım ama sadece 500gr verebilmişim kızlar sonuç 66.00
bravo şekercim..verdiğin kiloyu küçümseme önemli olan vermiş olman.az verilen kilo kalıcı kilodur unutma
yaa sen beni gammazlarmısın taraf tutarmısın al sana iştee :92: :92:
günaydın fıstıklar

4 günde 2,5 kilo vermdim dün aksam 4 mil yaptım leslie ile sanırım onun cok faydası oluyor..

şimdi kan alma saatı bide idrar tahlili geldi... 10 dan sonra gelirim :79:
tebrikler canımm
tatlım evet her zaman erken geliyorum sadece cumaya özgü değil ki..günaydın diyebilecek vaktim oluyor sadece o kısacık anı bile es geçmiyor buraya ayırıyorum..
yoksa öyle bilinçli bir bekleyiş içinde olmam ben merak etme.ben de nerde o kadar vakit..
kızım hastalandı sabaha karşı ateşlendi..babası izin alıp doktora götürecekti..adam geldi tutturdsu sen götür ben sinir oluyorum doktor beklerken diye :44: bıraktım herşeyi kızımı doktora götürdüm mecburen :93: boğazı şişmiş..dönüşte aktardan kaynar aldım kızım için bir de çekilmemiş karabiber aldım kendi karışımımı yapıcam.. işte böölee :112: :125:

ayy gercekten mı cok sevındım meyvenulcum yaa 2.5 kılo super valla
senın ıcın bayragımızı ben sallıyımm

haftaya yapma canım kaslarından gider mahvedersin kendini ve vücut vermez zaten o kadar kıtlık dönemi olarak algılar daha sonra normal yediğinde de kilo alırsın moralin bozulur iyice
aman neden yedin bence kas oranında artıs yağ oranında azalıs olduğundan sabit cıktın yoksa verirdin sporada baslamıssın ne güzel 1 haftan bosa gitti şimdi .. :93:
bişii olmas kuşumm..akşam yemiyor zaten..akşamları yemiyerek güzel kilo vericez biz minnoşla sadece meyve elma yada mandalina
erir canım yaa sabah yemenin güzelliği bu işte akşam yersen erimiyor da sabah yersen gidiyor
günaydın çıtır hatunlar
hayırlı cumalar
günaydın canım hayırlı cumalar
bence canım bu gün öğlen aksam öğünlerini cok hafif tut sporuda arttır düne göre erir zaten sen elinden geleni yaptıktan sonra gitmemesi mümkünmü
:114::114::114::119::119::119:
:92:
:103::101::101:
tebrikler kuşumm süpersin tüm bayraklar sana :92::92:
bence de yapma zaten

offffffff nihayet girebildim sorun vardı günaydın arkadaşlar nasılsınız ben malesef sabitim cok üzgünüm :84:
tatlımm son anda toparladın kendini iyiki belkide artıda çıkıcaktın..haftaya alırsın artık mahsülünü aman pes etme canım durmak yok yola devam
tebrikler şekercimm :76: :76: :92: :92:
hic sorma dun canim cikmisti valla ustune ustluk birde misafir agirladim aksammm bacaklarim hep hamlamiss
dun bayilmadim hadi bugunde bayilmam dedim dustum yollara ama hava cok guzel yumusacikk cok guzel oluyor bisiklet surmesii valla
kız yazıp durma bisiklet sürdüğünü :88: kıskançlıktan çatlicaz heralde şurdaa :84::84:
sen sıyırıyonmu ki acebaa :94: benim kiloyu gördükçee :86::86::92::92::92:
Gunaydın kızlar. kılomu yazıyım hemen sonra gumburtuye gıtmesın

62.0 gecen haftayla aynı yanı
üzülme tatlım haftaya daha dikkatli ol.akşamları meyve ile geçiştir süper gidiyor inan bana :13:

günaydın çıtır hatunlar
hayırlı cumalar
gunaydın Lolocum hosgeldın sızın de cumanız hayırlı olsun ıns.
Ruyalar tersıne cıkarmıs canım vak tersıne cıktı gercekten de bana da dua et ya bu hafta sabıt kalmısım hem buraya yeterınce aklımı veremıyorum hem de benım dıyet ıyıce durdu aslında suclusu benım eskısı gıbı dıkkat edemıyorum

ooo Allah kabul etsınn canım ne guzel 300 gram az mı azar azar ama her hafta verıceksın...

Kızlar dah bırsırı alıntı yapmıstım sadece bunlar cıktı otekı alıntılarım kaybolmus. bu bılgısayarı hıc sevmedım ben bır an once kendıme yenı bılgısayar alabılsem de rahat etsem

2.TAKIM

akrep33 ( 67,1 / 67 / 0,1 / 0,15% )
Poseidon83 ( 62/ 62 / 0,0 / 0,00%)
neslihan (78,6 / 78,3 / 0,3 / 0,38% )
minnoş prenses ( 69,5 / 70,8 / 0,3 / 0,42%)
selma12. ( 83,9 / 83,9 / 0,0 / 0,00 %)
karamel_guzel ( 69,5 / 68,6 / 0,9 / 1,29% )
oztrk ( 66,5 /66 / 0,5 / 0,75 %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 497,1 / 495,3 / 1,8 / 0,36 )

sadece 100 gr vermişim kızlar..son anda akşam yemeyince gitmiş hemen 100 gr..gerçekten çözdüm ben şifreyi
sabah kral öğle memur akşam çoook fakir
bol su,bol spor bol bitki çayı

hergün 100 gr gitse haftada 700 gr yapar..500 gr la ortalasak ayda 2 kilo 12 ayda 24 kilo yapar
seneye bu zamanlar 43 olucam yanee :92: :92: :92: :92:

üzülme tatlım haftaya daha dikkatli ol.akşamları meyve ile geçiştir süper gidiyor inan bana :13:

dogru dun aksam esım gec saattte eve geldı aksam yemegımızı gec vakıtte yedık bı tabak kurufasulye yedım onun etkısı.

kızla rbı de benım oncekı hafta yuzmeye kaydolmustum ya. gecen hafta esım burda olmadıgı ıcın yusufu bırakacak kımsem yoktu gıdemedım yarın da esım yok yarın da gıdemıcem. kaydolurken esım kaydolmamı ıstemıstı degısıklık olur ıyı gelır felan dıye. ben ıstememeıstım yusufu nereye bırakıcam yusufla gıdemem demıstım esım de ben bakarım bı saat demıstı de benı ıkna etmıstı. bır gun gıttım heveslendım 2 haftadır esım ortalıkta yok gıdemıyorum. benım basladıgım her ıs boyle oluyor. sonra yusufla bısey yapamıyorum bunaldım dıyınce de akrep bana kızıyor kızla bu gıdısle benım o yuzme ısı de yalan olucak

ne guzel hesapmıs o akrep

7.TAKIM 180.ETAP
zalimi (70/66/4/5,71%)
sailormoon (65.7/65.7/0.00/0.00%)bebişi olacağı için ayrılıyor..
JJuLiEtt(63.5/63.5/0.0/%0.0)
tutku2012(64,0/63,0/1,00/%1,56)
cemre2010(63.7/63.0/0.7/%1.099)
rana.able(69.0/67,8/1,2/1,74%)
hulyaeyup(69.4/69,4/0/0,00%)
ceyce(82.5/83,6/-1,1/-1,33%)
saferan(138,5/137,5/1/0,72%)yeni üye
harriet(75/73,5/1,5/2%)yeni üye
7,TAKIM TOPLAM KİLO(695,6/687,3/8,3/1,20)

zalimii napmışsın bacımm 4 kilomuu verdin senn
li-li-li-listeniz ta-ta-ta-mamdır bacımm :96::96::96::96::26: dilimi yuttummu ne :111:

minnoşumm sana o yüzen adam yaramıyo bak benden söylemesi uzak dur o adamdann
baksana batmış denizin dibinde balıkların arasındaa öööle duruyor senide batıracak değiştir hemen :104::104::104::104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…