- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
akrepcım haklısı erkeklerden ben de nefret edıyorum kocam harıc tabı
kızlar assagıda onlıne gorunuyorum ama bılgısayarı alamıyorum esımden o fılım seyredıyor o yuzden ben yok gıbı bıseyım arada sırada fırsatım oldukca mesela esım yusufa bakmaya gıttım sımdı ancak yazdıklarınıza bakıyorum
neyse tekrar ıyı geceler kızlar.
gecelıyın atıstırmayın haaa yarın bıldırım var
4. takımdan canım
ayy ben de az önce yedim yaa :125:
acıcık ama kızımın mantısından üç kaşık kalmıştı onu kaşıkladım..çok açtım ama napiim yaa :78: akşam 6 da 1 mandalina yedim sadecebu saate kadar da kızımı banyo yaptırdım giydirdim.evimi sildim.balkonları yıkadım o zamana kadar makinedeki beyazlar bitmiş onları srdim kızıma dersini yaptırdım..şimdi oturdum hem yazıyorum hem de yeşilçayımı içiyorum :126: yarına artı çıkartmaz demi karamelim o üç kaşık yaa :105:
ayyy ben yazmak istemiyorum menümü şimdi çok hassas durumdayım açım :111: kalkıp yemek istemiyorum kimse de yazmasn lütfen :113: hatta bundan sonra akşamları paylaşmayalım sabah paylaşalım menülerimizi :88:
okuyup okuyup canımız çekicek yaa :117:
ne yapsın annesını delı edıyor kerata sımdı onu uyutuyorum
bu arada gecmıs olsun ıns. yarın WC ye cıkabılırsın.
mrb kızlar keyifler nasıl..
perşembe tam da tartı arifesi olmadı yediklerim ama napim
8.30
çeyrek yağsız tost.domates,çay
9.30
bitki çayı
12.00
bir kase çorba,2 yk bulgur pilavı,2yk menemen,turşu
12.30
çay,3 bisküvi susamlı
15.00
bitki çayı
15.30
arkadaşın ikramı çay ve bisküvi
16.30
velimiz börek yapmış 3tane yedim((
18.30
bir kase çorba,bir kepçe ıspanak yemği,turşu,salat
21.00
bitki çayı
su yine az içtim kızlar
iyi akşamlar kızlar bu gün sözde temizlik yapacaktım hesapta olmayan gezme cıktı
ayyyyyyyy bunlar ne güzel böyle:98::84: :80::79::82::94::88::78::76::83::81::86::83::86::83:
karamelim aslında evt düşünüyrumda acep turşu kilo yaparmıy ki seviyorum ama napim bu yıl okula 10 bidon turşu kurulduu:))))sakın bişey yeme sabaha az kaldı bende çok merak ediyorumm
yapmaz mı yapar rakibem.tuz dolu onun ıcı.ayrıca ödemde yapar.şişersin yedikçe
bence yeme sen su turşuları .bak daha cok zayıflarsın.gecersın benı ne güzel
bende yemem .akşam 8 den sonra aclıktan gebersem yemıyorum bişey
günaydın fıstıklar
4 günde 2,5 kilo vermdim dün aksam 4 mil yaptım leslie ile sanırım onun cok faydası oluyor..
şimdi kan alma saatı bide idrar tahlili geldi... 10 dan sonra gelirim :79:
ayy gercekten mı cok sevındım meyvenulcum yaa 2.5 kılo super valla
senın ıcın bayragımızı ben sallıyımm
gunaydın kızlar aksam okadar dıkkat ettım bısey yemedım mısafırlerım gıttı
sırf hareket olsun dıye bır suru bulasıgı elımde yıkadımm ayy sabah kalktım hıc tık yok
yıne 69.5 kıloyumm allahım delı oldum gıttım mutfaga aksam yemedıgım 3 tane puhacayı yedım bıde
ustune kadayıflı tatlı yedım sabah sabah ama cok sınırlendım ya ustelık bu hafta sporada basladım
yaa offf yaaa bayragımıda sallayamıyorum kılo vermedıgım ıcınn :95::95::95::95::95:
aman neden yedin bence kas oranında artıs yağ oranında azalıs olduğundan sabit cıktın yoksa verirdin sporada baslamıssın ne güzel 1 haftan bosa gitti şimdi .. :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?