Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy karamelimmmm buldum ben neden kabız olduğumuuuu işte bu neslii o beddua etmişş kııızz ayyy nesliii sürünmek için zemin hazırla kuşumm kendinee çünkü seni bu donlar südyenler de kurataramiicaaak :92: :92: :92:
kuşumm haftada 2 kilo verdiriyomuşş..günde 6 bardak içince canın bişii de istemiyomuş..ne güzel akşam iştahını da bastırır..yürümüşlerde bir de .. iki hafta da 75 ten 69 a düşmüş ne güzel dimii :92: :92: :92: :92: :92: iki hafta yapsam 67 den 62 ye düşücem oh ohh ohh :92: :92: :92: bayramda nerdeyse 60 ı yakalamış gibi olcam yaniii bayramda da içerimm akşamları yememeye devam ederim en azından gündüz yediklerimin ytelafisi olur bu karışımdan da içersem bayramı kazasız belasız atlatmış oluruız inşallah :92: :92: :92:
anamm bu saatten sonra yemeksız olurmu kızz ayy bunların hepsı yarın 59 olucak
bende mısfaırlerımlen pıs kara yaglı kız olucam yaa:95:
merhaba kizlar biz gezmeden geldik yusufla bugun kahvaltidan sonra sadece kucuk bir kavanoz meyve yedirebildim. bakalim ins. uyaninca doyurucu biseyler yedirmeyi basarabilirim.
kizlar ben yokken ne cok degisiklik olmus.
Pre hosgeldin aramiza merak etme bizle birlikte iyi kilo verirsin benim laptopun ekranini benim velet kirdi o yuzden eskisi gibi sik paylasimda bulunamiyorum o yuzden kilo verimim de dustu. sen sik sik burda bulun bizimle bol bol yazis hizla kilo verirsin
Meyvenull sen hangi takimdansin? hosgeldin...
4. takımdan canımmerhaba kizlar biz gezmeden geldik yusufla bugun kahvaltidan sonra sadece kucuk bir kavanoz meyve yedirebildim. bakalim ins. uyaninca doyurucu biseyler yedirmeyi basarabilirim.
kizlar ben yokken ne cok degisiklik olmus.
Pre hosgeldin aramiza merak etme bizle birlikte iyi kilo verirsin benim laptopun ekranini benim velet kirdi o yuzden eskisi gibi sik paylasimda bulunamiyorum o yuzden kilo verimim de dustu. sen sik sik burda bulun bizimle bol bol yazis hizla kilo verirsin
Meyvenull sen hangi takimdansin? hosgeldin...
eee ne demek şimdi bu şekercimmm..ihmal ettinis bizimi demek yoksamm bis hep kardeşiz şekerciimm..meyvenull 4. takımdadır ayrıca 2. takım gibi 4. takım da 7. takımın kardeş takımıdır
ne bileyim ki şekerim 2 kilo vericeksem çok demem içerim inan ki..ayy akrebim demek neslimin bedduası tutmuş sana
neslim ya ne olur banada ishal olursun inş. dıye dua ette ne varsa ıcımde cıkarayım
wc den cıkınca belkı 1 kılo veririm :)
sürekli kabız oluyorum ben
neyse neslimin bedduası tutuyorsa dikkatli olmak lazım bundan sonra :)
akrebim kaptanım bende mi yapsam su içeceği
6 bardakta cokmuş ya
2 bardak ıcsek etki etmez mi acep
:92::92: şu paçalı donumu ve xxl sütyenimi bide ben dalgandırayım bakayım.
yarına hazırlık yapmış olurum
minnoşum valla sporda yapınca karnım bı acıktı bı acıktı dayanamadım atıştırdım az önce :83:
ayyy ben yazmak istemiyorum menümü şimdi çok hassas durumdayım açım :111: kalkıp yemek istemiyorum kimse de yazmasn lütfen :113: hatta bundan sonra akşamları paylaşmayalım sabah paylaşalım menülerimizi :88:BUGÜNKÜ YEDİKLERİM
SABAH 9.00: 1 bardak sirkeli sıcak su,1 elma
saat 11.30 da 1 simiit 1 bardak cay (kurstaydım)
saat 13.00 1 küçük elmalı pasta
saat 14.30 1 catal peynır 1 zeytın yarım dilim köy ekmeği
saat 14.45 1kupa 5i 1 yerde çay
saat 15.30 yarım porsyon yanı 4-5 yk bezelye yemeği suyundan yemedım sadece taneleri 1 kupa ayran
akşam saat 19.10 1 mandalına 2 kucuk yağsız gevrek
2.5 lıtre su
1 saat tempolu yürüdüm
20 dk evde fıtness
posim ne yapıyorsun.yusufum ne yapıyor nasıl gectı gezmeniz
iyi akşamlar kızlar bu gün sözde temizlik yapacaktım hesapta olmayan gezme cıktı
ayyyyyyyy bunlar ne güzel böyle :98::84::80::79::82::94::88::78::76::83::81::86::83::86::83:
akrepcım tamam yazmıyorum yedıklerımı yarın yazıcam
oztrk selma hosgeldınız
selmacım sen yıne gezmelerı gıtmısın yarın da kılon fazla cıkmasın sonra.
kızlar ben cıkıyorum esım basıma dıkılmıs bılgısayarı ıstıyor
çok kötüyüm yaa öyle bir geçer zamanki nin son bölümünü seyrettim netten ne köt ü bitti yaa bir kadın kocasının başka bir kadına sarılıp dansederken görmesi ve o kadına sevdiğini söylemesi ne kötü bir durum Allahım oyy çok fena oldum ben :85: erkeklerden iyice nefret ettim ben yaa :113:
öztürk posi burda tatlım :123::124: