• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:9::9::9::9::74:

nesli görür şimdi linki

o kadarda paylaşımda bulunmuştun akrebımm nesli görmesin linki diye :1:

evet kıııssss o kadar çabamm boşa gitti şimdiii :91: sen tut paylaş hemen bilinlen yaptı biliyomm benn :kkk: akşam dayanamicak gör bak yicek o şerbetini çeken tatlıdan yarında artı çıkıcak tartıda sonrada ona da yollicam büyük beden don ve sütyen ohh olsun işte al sana minnoşş :74: al sanaa :92:

akrep ablam dün aksam yeltendim yapmaya ama 2 mil lesle yapabildim sadece hemen basıma ağrılar giriyo olmuyo bu aksamda yapabildiğim kadar yapıcam yarın saba - cıkmak istiyorum..ölmeden cıkabilirsem :90:

kız delirmee. korkutma beni şimdii ..
spor felan yapma bak..
kuru incir yee kan şekerini düzenler..ayran iç süt iç canım sporunu normal yeme düzeninde yaparsın olurmuu :70:

ayy ınsallah yaa ben valla subat tatılıne ınsalllahh allahım yardım ederde
55 kılo olurum karamelımm ınsallah sende olursun canımın ıcısı

ayy bılıyorum ben o dıyetı ne sporu ınsan yerınden kalkmaya usenıyor
ben mutfakla odam arasında gecırdıgım gunlerde yapmıstım onceden

ama kapatnım bılınclı yaptım ama bı sorkı nıye soorr sorr:82:
sımdıkk bızım takımımız bu hafta bırıncı olsunn da waawwww bu kaptan
bunlara ne yapıyor ne edıyorkı bu takım erıyıp gıdıyor dıye baksınlar
kaptanımı takdır etsınler dıye yaptım akrebım canım cıgerım:80:
bırıncı olursak butun takımlarda 2.takımın bayragını sallıyalım kızlar:74::74::74:
ayy cok komıkk:60:

heee tabiii ben de yedim bu yalanııı :22: bir hafta boyu yemiş zatii son gün gelmişşş bi gece demi vericek :37:
sen bittin minnoşş çıkarıcam işte acaip kurallar görceksinis siz :63:
bu arada
2. takımın bayrağıı süper ama sütyensiz olmaz kıs ooo onuda sallarız :74: :74: :92: :92: ayy çok güzel bunlar yaa manyak bişii :82:

ayy evet persembe gecesı mısafır mı olurmus kardesımm
ay kocısım gıttıya kadın oturmalarını o yokken yapıyımda oda sıkılıp nereye
gıdıcem ben yaa demesın dıye dedım ıste.
ay nebılıyım buarada akrebım sana ne anlatıcam hanı gecen
gun sana dıyordum ya herseyı onlara gore ayarlıyoruz hep kocısım şöyle
ıster boyle ıster dıye dun sımdı pılatese baslıycaktım ya kocısımde bu sabah gıdıyor dedım gıtmıyımm barı onla bırlıkte oturuyımm nedese begenırsın daha ılk gunden sporu bıraktıysan onun devamı gelmez gıt tabıkıde hos ben temellı gıtmıyorum 4 gunluk bıse dedı dusun yanı ben gıdıcek olsam kocam benı bırakıp spora gıtse darılırdım hee sonra sen aklıma geldın hep once onları dusunup kendı ıstedıklerımızı yapamıyoruz dıye konusmustuk ya dedım gıdıp gelıyım ozaman 1 saate geldım ıste hem kendı spor saatımı kendıme ayırmıs oldum hemde mutlu oldum ıste nebılım

Kızlar ben yemeği çok acı yapmışım ya
acısından yiyemedim
yarım kase orman kebabı yada tas kebabı adı ne yemeğin onuda tam bilmiyorum
içinde et bezlye havuc patates olan yemek işte
ondan yarım porsiyon yedim 1 kupa ayran ıctım sımdı
ve yemek sezonunu kapattım bugün :) :)
yarına kadar ağzıma bırsey srmeyecm
sadece su
şimdide yrüyüşe çıkıyorum kızlar
hepinizi öptüm
akşam görürşürük :D

Son düzenleme:
ayy evet persembe gecesı mısafır mı olurmus kardesımm
ay kocısım gıttıya kadın oturmalarını o yokken yapıyımda oda sıkılıp nereye
gıdıcem ben yaa demesın dıye dedım ıste.
ay nebılıyım buarada akrebım sana ne anlatıcam hanı gecen
gun sana dıyordum ya herseyı onlara gore ayarlıyoruz hep kocısım şöyle
ıster boyle ıster dıye dun sımdı pılatese baslıycaktım ya kocısımde bu sabah gıdıyor dedım gıtmıyımm barı onla bırlıkte oturuyımm nedese begenırsın daha ılk gunden sporu bıraktıysan onun devamı gelmez gıt tabıkıde hos ben temellı gıtmıyorum 4 gunluk bıse dedı dusun yanı ben gıdıcek olsam kocam benı bırakıp spora gıtse darılırdım hee sonra sen aklıma geldın hep once onları dusunup kendı ıstedıklerımızı yapamıyoruz dıye konusmustuk ya dedım gıdıp gelıyım ozaman 1 saate geldım ıste hem kendı spor saatımı kendıme ayırmıs oldum hemde mutlu oldum ıste nebılım

ben de şaşırmıştım zaten nasıl bırakıp gitmişsin diyee :15: ama sonra benimde aklıma geldi o konuşmalarımız :44: aferim dedim minnoşa gelişmeler süper :81: :81: :81: :98:

evet kıııssss o kadar çabamm boşa gitti şimdiii :91: sen tut paylaş hemen bilinlen yaptı biliyomm benn :kkk: akşam dayanamicak gör bak yicek o şerbetini çeken tatlıdan yarında artı çıkıcak tartıda sonrada ona da yollicam büyük beden don ve sütyen ohh olsun işte al sana minnoşş :74: al sanaa :92:
ayy neolursunn kaptan kumandan hanfendı kural ıstemıyoruzz yaa
yenı takım acarım gıdıp 2takımda kural ıstemeyen kuralsız 2 takımın uyeleının
paylasım alanı:60::60:

ayy nesli şokmu oldu nee öööleeee bakıyo aşağıdan :60: :9:

ayy nelsım canım benım yaa bısıklete bınmıstır sımdı benım neslımm
akrebımı gecıcekte ondan sımdık ben buaksam mısafırler gıttıkten sonra sabaha
spor mu yapsam kızlar ne dersınız . ayrıcanada akrep hanım o tatlıdan yemem cunkum
serbetlı hep pıss kara yaglar olur sonraa :74::74:

Kızlar ben yemeği çok acı yapmışım ya
acısından yiyemedim
yarım kase orman kebabı yada tas kebabı adı ne yemeğin onuda tam bilmiyorum
içinde et bezlye havuc patates olan yemek işte
ondan yarım porsiyon yedim 1 kupa ayran ıctım sımdı
ve yemek sezonunu kapattım bugün :) :)
yarına kadar ağzıma bırsey srmeyecm
sadece su
şimdide yrüyüşe çıkıyorum kızlar
hepinizi öptüm
akşam görürşürük :D

anamm bu saatten sonra yemeksız olurmu kızz ayy bunların hepsı yarın 59 olucak
bende mısfaırlerımlen pıs kara yaglı kız olucam yaa:95:

ben de şaşırmıştım zaten nasıl bırakıp gitmişsin diyee :15: ama sonra benimde aklıma geldi o konuşmalarımız :44: aferim dedim minnoşa gelişmeler süper :81: :81: :81: :98:

heee mınnoss bıraz bıraz akıllanıyor sekerım
yarın sabah kılo verenler hemen bayragımızı sallasın demı akrebımm
cok guzel yaa:74::74::74::74::74::92::92::92::92:

:53: :53: kıs sen o donu gördünmüü bende görünmğyo diye silmiştimm dur bidaha denicem o zaman hemde üstü de var takım yapar giyersin artıkımm :74: :92:

nereye kaçıyosunn minik kuşummm :49:

gordum yaa gormezmiyim bende dedim bu kiz ne diye silmis donu yoksa anlamiss bana haksizlik yaptigini dedim ama sende nerde o anlayis

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/240724-kisisel-yag-eritme-karisimi.html

kızlar şu linke bakın..ben yapıcam.. denemeketen ne kaybedilir ki..
nesli gelmeden okuyun ve çok çok mesaj yazın ki sayfa arkasında kalsın..sonra yapar kilo felan verir kötü olur aman :9:
heheeee geldim bilee hemide gordumm cabalarin bosa canimm yanii brdahakine ozelden at boyle seyleri benim gozden kacmazz sanki bilmiyon

ayyy kız çıktı vallaaa
dur ben de neslime yollicam hemen şimdi 90 olunca dar gelicek kullandıkları yazık ama dimii hediyem olsun en büyükünden geliyo nesliii :92: :74: hadi görünsün artıkk :60:
bacimm sen ruya goruyon herhalde huu dunyaya don benn farkindaysan 90 degil 70 oluyorumm uzgunumm seni uzmek istemem ama bu bir gercekk o sutyenide donudaa al kendine saklaa belkii yine ilerde giyersin :33:
yok yavv akrep abla yapma sende o kadar kilo almaz heralde.. yoksa alırmı ki :90:
nys biz zayıflıyoruz yaa bizikiler de bize büyük geleceğinden oda bize yollar artık

ama ben ütyenim büyük gelmesini istemiom :75:
kiz suss sendemii:57: simdi ben giydirecem o donlari kafaniza sizinn goreceksin buyuguu kucuguu aaa

kıs bizimkiler büyük gelmez zaten merak etme..gel senle spora da başlıyalım olarmı..
şöölee dümdüz bir karın harika göğüs ve kalçalarımız olsun..
neslimi almaz diyon ayy almaz olurmu o bu aralar toplantılara katılıyo hem de pasta toplantıları..yiyiyp yiyip geliyo buralara diyet yapıyorum diye bizi kjandırıyop güuyaa eee aldığı kiloları foyasını çıkarıyor ortaya iştee :74: :92: neslimmm 120 numaralı sütyen iyimii :86: :92:
haaee meyvemmm bööle yazalım kıs devamlı .. şu sayfalar atlasın da nesli yağ yakan karışımı görmesin :21: ona yağları çok yakışıyooo :76: :86:
:97:ah ah hep konusuyor hic susmuyorr yarabbim duy sesimii su kiz bugun kabuz olsun wcye cikamayipp karni davul olsunn sonrada yarin kilo ciksinn :63:
MERABAAAAAAAAAAAA

ay birden heyecanlandım:18: ben buraya davet aldım sanırım takımın başkanı,ele başınız,lideriniz yani ne diosunuz henüz bilmediğim için o hanımefendiydi yanılmıyosam.....

az önce katılmak istedimi yazmıştım cvp atmış saolsun buraya gel die...

ee geldim işte napim ki şimdi:44:
hosgeldin canim aramizaa ele basi dersek daha uygun olacak sanirim kulagima hos geldiii
tsk ederim akrep33 valla başta yazdıklarına bi an inandım beynimde şimşekler çaktı gözlerim açık okudumda sonra kendime geldim....

tmm o zmn bn yarından itibaren baslıyom tamda cumaya denk geldi...

yarın yazarım neler yaptığımı da 1 hafta sonra kilo vermişsem mi, gruba katılıcam...
gercii kendime güveniyorum şimdidden hb..
inan canim inan senin gozunu korkutmak gibi olmasin ama o ele basii varya insanin canina okurr kac kurtar bence kendinii sinavda cektiriri acta biraktirir ahh ah onu birtek ben bilirim ceken bilirr
:9:
bizim gibi de şeker birine benziyosun zaten o zaman no problem :79: :79: :94:
bizim gibi seker derkenn kendini icine almadin degilmii :76:
denedim ama olmadı :90:
bencede bu kesinlile akrep ayrıcalığı :77:
sana yetişmem için 3 fırın ekmek yemem lazım :78:
ye ye sen ona yetismek icin 10 firin yemen lazimm canimm senin kilon nerde onun kilosu nerde hem sende almis olursun bende mutlu olurum :1:
meyvenull hoşgeldin bacım sende
nasılsın?
nickine bayıldım bu arada :)
canım meyve istedi birden.:78:
sende hosgeldin gulguzelii aman meyve ceksin baska birsey cekmesindee

öğle yemeğimi yedim :56: ve kapadım yemek faslını..acıkırsam meyve atıştırırım artık :97:
akşam evimi silerim çamaşırları yerleştiririm..makinede beyazlar vardı onları sererim balkonları yıkarım..spor yaparım bol su ve yeşil çay içerim missler gibi olan evimde vakitli mışıl mışıl uyurumm vee sabahh erkenden kalkarıımmm elma sirkeli sıcak suyumdan sonra belki tekrar spor yaparıım yadaa müzik açar oynarıım veee inşallah bi kilo gitmişş olur yaa :79: :79: gerçi bu sabah hiç güzel demiyodu tartı ama :75: az önce zor yetiştim wc ye acaip patladım 3 kilo gitmiştir kesin :66: :60: ayy önce zorla yaptım ama yaa karnım patlicak olmuyor düşünün :50: çok zorladım ve acıdı tabii sonra patladı..hiç böyle olmazdım :41: dünden bu yana da gitmedim evet hatırladım şimdi :59: ayy dün sabah nar yedim aç karnına o mu yaptı acaba böyle beni..sabah yemiim o zaman..hem akşam hem sabah yemiştim..akşam yada gün içinde yemem lazım demekki..sabah ilk etapta kabız yapmayan bir meyve yemeliyimm :78: :97:
:36:
iyyy igrencc 3kilomuu xcyi kapattin deseneee

ayy evet neslım ya ne facıa bır haftaydı demı:60:

ayy evet benımde hıc kabul edesım yoktu zaten neslım sana uydum
ıste dedım neslımde kabul ettıyse belkım gıder kara yaglar
ama nerdee hepte ustune eklendı bee :84:

akrep yenıden cekıp bır kural daha koyarsa ben kesın 80 olurum
neslımde 90 olur demıı hayırr ıstemıyoruzz kaptan kurall ayyy valla ıstemem:95:

neslımm brosurlere devam hadı bakalımm ögren kızım sende
yabancı dılın olur fenaa mı ay turkıyeye gelıncede arkandan konu komsu
konusur ayy kocasıylada ecnebı dılınden kousuyor bız anlamıyalım dıye
göruyon mu kıız ne havalanmıs neslıı zayıflamıstaa fıstık gıbın hatun olmus:88:
kiz suss siz kabul ettiniz ben hik ettim mik ettim baktim herkez kurallar guzel dedi atladii
hele posii cok sevdi kirmizi vermeyii maazalahh
neyse bacim ogunler gecti rahatiz cok sukur ben bilmme varsa yeni kural boykot yapalimm birliktee akrep geri cekilsinn :kkk:

:9::9::9::9::74:

nesli görür şimdi linki

o kadarda paylaşımda bulunmuştun akrebımm nesli görmesin linki diye :1:

:82:gordum bile seker rahat ol sen rahat olmayanlarr kendini bilirrr hehee

ama kapatnım bılınclı yaptım ama bı sorkı nıye soorr sorr:82:
sımdıkk bızım takımımız bu hafta bırıncı olsunn da waawwww bu kaptan
bunlara ne yapıyor ne edıyorkı bu takım erıyıp gıdıyor dıye baksınlar
kaptanımı takdır etsınler dıye yaptım akrebım canım cıgerım:80:
bırıncı olursak butun takımlarda 2.takımın bayragını sallıyalım kızlar:74::74::74:
ayy cok komıkk:60:

eh minnos ben bu yaptiginii hic unuturmuyumm seni yedim kizimm
insan derki arkadasim bu bilgiden mahrum kalmasin iyiligi icin yaptim seni gecsin kilo versinde sended catla patla diye yaptim demiyonda
tutmus kapanim senin icin yaptim diyonn
minnos kendi kendini yaktinn benden soylemesii kusum senlee:63:

insan derki arkadasim bu bilgiden mahrum kalmasin iyiligi icin yaptim seni gecsin kilo versinde sended catla patla diye yaptim demiyonda

ayy neslımm küsme neolursunn yaa ben senın ıcın yapmıstımm
ama o sırada akrebımm bıde benı takımdan atar sey olur falan dedım mecbur
öyle deyıverdım sekerım:60::60: ayy neslım sen onu bunu bosver
hemencecık yarın malzemelerı alıyorsun ıcmeye baslıyorsun bende hemen yarın baslıycam ama
bıseyı anlamadım akrebım bu 3 lıtreyı hergun bıtırıcekmıyız yoksa bu ıkı gunluk falanmı
sekercımm ayy acep benı 65 yaparmı haftaya ayy hadı hadıu butun takım ıcelımm güzelleşelimm:7::7:

hii bu arada akrepin verdigi linki ben cok yaptim zamanindaa vede cok ise yariyor hala duruyor tarcinimkarabiberim karanfilim hazirda hatta onlari trden anaeme gondertmistim bu iksiri yapim diyee ne haberrr

neslımm ayy nasıl ıcılıyor gunde ne kadar ıcılıyor ayy nekadar kılo
,verılıyor bır haber et hele mınnosa kusme neolursunn:43:

ayy mınnos kacar kızlar bırazcık erken gıdıyım evede su pastalarımı
yetıstıreyım sonracıgıma eve gıder gıtmez ıkı tanede mandalına
yıyımkı ondan bundan otlanmıyımm demı kızlar ayy ınsallah yarın kılo vermıss
,olurum yaa spor yapıcam gece sporr kardecegızım gelıcek bana yardıma onunla
bırlıkte spor yapar oyle yatarım gece hadı grusuruz sekerler:74::74::74:

hemencecık yarın malzemelerı alıyorsun ıcmeye baslıyorsun bende hemen yarın baslıycam ama
bıseyı anlamadım akrebım bu 3 lıtreyı hergun bıtırıcekmıyız yoksa bu ıkı gunluk falanmı
sekercımm ayy acep benı 65 yaparmı haftaya ayy hadı hadıu butun takım ıcelımm güzelleşelimm:7::7:

neysee bakimm oyle olsunn
onu bunu bosvereyim bakhele arada kaynatacak uyaniga bakk :37:
neysee hadi bosverelim mevzuya donelim guzelim 3 lt re ama o kaynadikca cekiliyorr elmalar porsuyene kadarr kaynattigin icinn sabah aksam yemekten once yada sonra icerzsin once icsen daha iyi tok tutuyor hemde tadi cok kotu degil ayrica ufak bir dipnot
bu icecegi osmanlilar saraylarda mesrubat olarak yemekten sonra yediklerini hazmettirmek icin sunarlarmiss
tadini ben seviyorum ama gelgelelim yapisi zorr useniyorumm
malzememde var aslinda amaa bakalim yaparim insallah keyfim yetersee

ayy neolursunn kaptan kumandan hanfendı kural ıstemıyoruzz yaa
yenı takım acarım gıdıp 2takımda kural ıstemeyen kuralsız 2 takımın uyeleının
paylasım alanı:60::60:

ayy nelsım canım benım yaa bısıklete bınmıstır sımdı benım neslımm
akrebımı gecıcekte ondan sımdık ben buaksam mısafırler gıttıkten sonra sabaha
spor mu yapsam kızlar ne dersınız . ayrıcanada akrep hanım o tatlıdan yemem cunkum
serbetlı hep pıss kara yaglar olur sonraa :74:

anamm bu saatten sonra yemeksız olurmu kızz ayy bunların hepsı yarın 59 olucak
bende mısfaırlerımlen pıs kara yaglı kız olucam yaa:95:
evet o zamana ben de sana sallicaam bööleee :74: :92:
heee mınnoss bıraz bıraz akıllanıyor sekerım
yarın sabah kılo verenler hemen bayragımızı sallasın demı akrebımm
cok guzel yaa :74::74::92:
eveet çook güzel acaip matrak olmuş heee :92: :92: :92: :74: :74: :74:
gordum yaa gormezmiyim bende dedim bu kiz ne diye silmis donu yoksa anlamiss bana haksizlik yaptigini dedim ama sende nerde o anlayis

heheeee geldim bilee hemide gordumm cabalarin bosa canimm yanii brdahakine ozelden at boyle seyleri benim gozden kacmazz sanki bilmiyon

bacimm sen ruya goruyon herhalde huu dunyaya don benn farkindaysan 90 degil 70 oluyorumm uzgunumm seni uzmek istemem ama bu bir gercekk o sutyenide donudaa al kendine saklaa belkii yine ilerde giyersin :33:

kiz suss sendemii:57: simdi ben giydirecem o donlari kafaniza sizinn goreceksin buyuguu kucuguu aaa

:97:ah ah hep konusuyor hic susmuyorr yarabbim duy sesimii su kiz bugun kabuz olsun wcye cikamayipp karni davul olsunn sonrada yarin kilo ciksinn :63:

hosgeldin canim aramizaa ele basi dersek daha uygun olacak sanirim kulagima hos geldiii

inan canim inan senin gozunu korkutmak gibi olmasin ama o ele basii varya insanin canina okurr kac kurtar bence kendinii sinavda cektiriri acta biraktirir ahh ah onu birtek ben bilirim ceken bilirr

bizim gibi seker derkenn kendini icine almadin degilmii :76:

ye ye sen ona yetismek icin 10 firin yemen lazimm canimm senin kilon nerde onun kilosu nerde hem sende almis olursun bende mutlu olurum :1:

sende hosgeldin gulguzelii aman meyve ceksin baska birsey cekmesindee

:36:
iyyy igrencc 3kilomuu xcyi kapattin deseneee

kiz suss siz kabul ettiniz ben hik ettim mik ettim baktim herkez kurallar guzel dedi atladii
hele posii cok sevdi kirmizi vermeyii maazalahh
neyse bacim ogunler gecti rahatiz cok sukur ben bilmme varsa yeni kural boykot yapalimm birliktee akrep geri cekilsinn :kkk:

:82:gordum bile seker rahat ol sen rahat olmayanlarr kendini bilirrr hehee
:53: ayyyy karamelimmmm buldum ben neden kabız olduğumuuuu :53: :53: işte bu neslii :53: o beddua etmişş kııızz :53: ayyy nesliii sürünmek için zemin hazırla kuşumm kendinee çünkü seni bu donlar südyenler de kurataramiicaaak :74: :74: :74: :74: :92: :92: :92:

şaka yapıom ablacım yaa bişi olmaz..
yapcam aksam spor 3 mil düşünüom birazcık yakılsın yağarım.. :8:
bişii olursa bak karışmam haaa :20:
:74: :74: :74: :74: :60: :60: :60: :60: :60: :92: :92: :92: :92: :92:
hii bu arada akrepin verdigi linki ben cok yaptim zamanindaa vede cok ise yariyor hala duruyor tarcinimkarabiberim karanfilim hazirda hatta onlari trden anaeme gondertmistim bu iksiri yapim diyee ne haberrr
oyyyyy olamas yaaa :83: :83: :83: olamas iştee :83: :83: :83: unuttuğunu hatırlatmışıss :83:

neslımm ayy nasıl ıcılıyor gunde ne kadar ıcılıyor ayy nekadar kılo
,verılıyor bır haber et hele mınnosa kusme neolursunn:43:
kuşumm haftada 2 kilo verdiriyomuşş..günde 6 bardak içince canın bişii de istemiyomuş..ne güzel akşam iştahını da bastırır..yürümüşlerde bir de .. iki hafta da 75 ten 69 a düşmüş ne güzel dimii :74: :74: :74: :92: :92: :92: :92: :92: iki hafta yapsam 67 den 62 ye düşücem oh ohh ohh :92: :92: :92: bayramda nerdeyse 60 ı yakalamış gibi olcam yaniii :74: :74: :74: bayramda da içerimm akşamları yememeye devam ederim en azından gündüz yediklerimin ytelafisi olur bu karışımdan da içersem bayramı kazasız belasız atlatmış oluruız inşallah :62: :62: :92: :92: :92:
ayy mınnos kacar kızlar bırazcık erken gıdıyım evede su pastalarımı
yetıstıreyım sonracıgıma eve gıder gıtmez ıkı tanede mandalına
yıyımkı ondan bundan otlanmıyımm demı kızlar ayy ınsallah yarın kılo vermıss
,olurum yaa spor yapıcam gece sporr kardecegızım gelıcek bana yardıma onunla
bırlıkte spor yapar oyle yatarım gece hadı grusuruz sekerler:74::74::74:
hadi bakiimm yarın sallicaaz bayrakları :74: :74: :74: :74: :92: :92: :92: :92:
neysee bakimm oyle olsunn
onu bunu bosvereyim bakhele arada kaynatacak uyaniga bakk :37:
neysee hadi bosverelim mevzuya donelim guzelim 3 lt re ama o kaynadikca cekiliyorr elmalar porsuyene kadarr kaynattigin icinn sabah aksam yemekten once yada sonra icerzsin once icsen daha iyi tok tutuyor hemde tadi cok kotu degil ayrica ufak bir dipnot
bu icecegi osmanlilar saraylarda mesrubat olarak yemekten sonra yediklerini hazmettirmek icin sunarlarmiss
tadini ben seviyorum ama gelgelelim yapisi zorr useniyorumm
malzememde var aslinda amaa bakalim yaparim insallah keyfim yetersee
ayyy evet zor dimiii boş ver yapma kuşum sen yorulma boşveer yasık sana sen uzan hemen yanına dinlen kuşumm dinlenn rahatına bak :74: :74: :92: :92:

merhaba kizlar biz gezmeden geldik yusufla bugun kahvaltidan sonra sadece kucuk bir kavanoz meyve yedirebildim. bakalim ins. uyaninca doyurucu biseyler yedirmeyi basarabilirim.

kizlar ben yokken ne cok degisiklik olmus.

Pre hosgeldin aramiza merak etme bizle birlikte iyi kilo verirsin benim laptopun ekranini benim velet kirdi o yuzden eskisi gibi sik paylasimda bulunamiyorum o yuzden kilo verimim de dustu. sen sik sik burda bulun bizimle bol bol yazis hizla kilo verirsin ;)

Meyvenull sen hangi takimdansin? hosgeldin...

Back