- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
karamelcım anneler daha agır kıyafetlerı layık goruyorlar kızlarına dopıyesler felan
ama pantalon basenlerını cok bellı edıyor bacaklarını carpık gosterıyor ıyıkı almamıssın
ne güldüm kız dedim yine beğendiğin bir kıyafet katologlardan ama mankeni senmişsin hem de kabinde valla süpersin..çok da güzel olmuş.. ay süper fikir ama haa aynısını ben de yapıcam banane...boll boll çok boll vakit bulduğumda beğendiklerimi denicem ve fotosunu çekicem mağazalara foto cep tel sokmazlarmış bu sefer
posicim çok dar olmuş dedi ya..ondandır o..birde kotsa eğer..
ben beğendim ama lcw de yarım kol varmıymış hep uzuna geçti burdakiler hem de ramazan bayramı öncesi..sıcak olmasına rağmen kızıma uzun kol almak zorunda kalmıştım
aferim kizz cok guzel olmussunn yakismis bencede
annene akma sen benim annemde aynii benim begendigimi o begenmez onun begendigini benn :)))
heheee senden zaten bir foto bekliyoz ama sen oo cok cok bol vakti bir turlu bulamadinn magazada olmasina gerek yokk evdekilerde yeter bizee sen cek yeterki
kızlar ben hayatta vakıt bulamam magazada elbıse denemeye. o yuzden ıcımde hıııcccc oyle yenı elbıse lma heyecanı kalmadı. benımkı malum bebek arabasında da durmuyor dısarda arabanın ıcınde ayaga kalkıyor seyır halındeyken. ancak yusufu gorevlının bırıne bırakıp ya da yere salıp ustunede magazadakı elbıselerden bırını gıydırıp ancak kafam rahat alısverıs yapar elbıse denerım. nedne magazadakı elbıseyı yusufa gıydırıcen dıceksınız.... magazadan dısarı cıkarsa kapıdakı dedektorler otsunde velet dısarı kacamasın dıye
nerdesınız kızlar. yusuf benı delırttı bugun mutfak savas alanı gıbı belkı yer dıye yapmadıgım sey kalmadı ona. muhallebı yaptım patates puresı yaptım. meyve verdımn daha neler neler yedırmeye calıstım hıcbırını yemedı sabahtan berı bosu bosuna ugrastım heprı cope gıdıcek sımdı
karamelcım zayıf duruyorsun tabı ama ıkımızın de sorunu aynı. dısarda kılolarımız o kadar bellı olmuyor yanı sısman katagorısınde degılız ama bolgesel yag yakmamaız gerek. ben de omuzdan zayıfım omuzdan ınce olunca 100 kılo olsanda mınyon gorunuyorsun ama omuzlar genıs olunca 2 kılo fazlan da olsa hemen sısman katagorısıne sokuyorlar senı. b
bız mınyonuz heralde.
ay posi cok güldüm ya
iyi fikir aslında.yusuf asla kaybolmaz bu sayede.gitmeye kalksa hemen öter :)
geldim posim burdayım ben
yusuf niye huzursuz ki bugn.yemekte yememiş.canım ya
canım huzursuz degıl keyfı gayet ıyı oynuyor heryerı yıkıyor ama yemıyor. zorla vermeye kalksam ogrenmıs oguruyor kusturuyor kendını. sabah cızgıfım acıp bıraz pure yedırdım aksam o numarayı hemen anladı cızgıfılme bakıyor ama yemıyor hemen gıdıyor benden uzak bır yere oturup ordan seyredıyor. ben de kapadım cızgıfılmı yemek yoksa o da yok dedım. kızdım otekı odaya bıraktım geldım.
canım ya nasılda akıllı maşallah.
yememiş çocuk numaranı :)
yazık ya üzüldüm ama .annesi izleseydi çizgifilmini
az ye bari posiçim gec olduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?